Je lepšie podstúpiť kyret alebo si vziať tabletku?
Je lepsi kyret alebo tabletka na vyvolanie pri zamlcanom potrate?
Poradte dievcata, co je lepsie urobit v 6 tyzdni tehotenstva?
Prvu tabletku som dostala v nemocnici. Dalsie som dostala domov, mala som ich uzit o 2 dni neskor. Po prvej tabletke som uz zacala slabsie krvacat. Ked som o 2 dni neskor uzila dalsiu tabletku asi cca do pol hodiny som zacala silno krvacat. Mala som velmi silne krce, ale dalo sa to zvladnut. Vecer mi uz bolo ovela lepsie. Krvacala som presne 4-5 dni a dalsie 2 dni som mala slaby vytok. V utorok idem k lekarke. Tak dufam ze som sa dobre vycistila a nic tam neostalo.
Ak sa rozhodnes pre tabletku, tak b ten den ako ich uzijes by mal byt stebou niekto doma. Ja som mala bolesti hlavy, a bolo mi na zvracanie. Tie bolesti sa daju vydrzat. Ak by som sa opät mala rozhodnut pre tabletku alebo kyret, tak urcite zvolim opät tabletku. U mna sa to same nespustilo. Bola som v 8tt ked som dostala tabletku. Prvy krat u lekarky som bola v 5tt. V 6 tttam videla iba malu bodku, bez plodu, ziadna akcia srdiecka. Hcg nestupalo spravne.
@malinka158 mám presne ten istý prípad :( dnes mi brali krv a mám prísť v pondelok.. takže budem čakať čo odporučia :(
@malinka158 mám presne ten istý prípad :( dnes mi brali krv a mám prísť v pondelok.. takže budem čakať čo odporučia :(
@244kiki to mi je luto. Drzim prsty nech vsetko dobre dopadne. Ja mam za sebou druhy potrat v 9tt. A zase som si zvolila tabletky.
@244kiki to mi je luto. Drzim prsty nech vsetko dobre dopadne. Ja mam za sebou druhy potrat v 9tt. A zase som si zvolila tabletky.
@malinka158 ďakujem a tak isto aj vám :( nech nám to už vyjde ,lebo toto je trápenie :(
@244kiki dá sa aj pekne doma vyčistiť..ja som.napr.na karet nešla

A veľmi silné ste mala či dalo sa to ???
@marta_93 pisala som vam vyssie