icon

Keď sa iba partnerovi chce

egyy
21. aug 2013

Ahojte zeny. Mam taky problem s partnerom a chcela by som sa porozpravat s vami, aky mate na to nazor. Pomaly rok sa snazime o babo. Mam 25 priatel 35. Spociatku mi to vobec neprislo, ale v poslednej dobe je okolo mna vela kamaratok, znamych co su tehotne alebo uz maju dieta. Tiez by som chcela. Nesibe mi z toho, aj ked mavam obcas depresivne stavy. 🙂 ide o to, ze moj chlap nedokaze pochopit, ze najvacsia sanca otehotniet je v obdobi ovulacie, co je 3 dni v mesiaci. Napchavam sa vitaminmi, duphastonom a ked teda je akurat cas, tak jemu sa nechce. Chapete to? Neznasam co robi v poslednej dobe. Dobre vie, ze mam chut, ale vzdy vecer zaspi. Podla mna sa robi, ze spi, ale co uz. Potom mam nervy, niekedy az placem. Rano ma zobudi, ze sa chce milovat, ale mne sa cez tyzden rano nechce, lebo sa ponahlam do roboty. A ak mam pravdu povedat zacinam mat pocit, ze sa mstime jeden druhemu za hadky, alebo za to, ze sa tomu druhemu nechcelo , ked sa mne chcelo. Chapete ma? Robite to aj vy? Ale potom takto nikdy neotehotniem. Boze ti chlapi su ako z ineho svetam

Strana
z2
sorciera24
21. aug 2013

@egyy chlapi sa pre take veci netrapia (aspon nie nasim stylom;))...a to, ze to berie s humorom, aspon vidis, ze to neignoruje....len je to chlapske ponimanie sveta a problemov....to je proste fakt.....(ale nevidim na tom nic zle;))

egyy
autor
21. aug 2013

Vedome ale aj nevedome ste mi zlepsili naladu zeny. Nemam sa kam ponahlat. O to viac sa budeme tesit. 🙂 a k tomu sexu, co vlastne aj bola tema. Mate pravdu. raz sa jemu nechce raz mne. Aj ked mne sa nechce preto, ze bud sa ponahlam do prace, alebo som nahnevana 🙂 ale kazda z nas obcas robi naprieky svojmu drahemu. Len ide o to, kam nas to zavedie.

monciky
21. aug 2013

@egyy
chapem Ta, ale najlepsi recept je, prestat sa trapit, nemysliet na to a urcite to dobre dopadne🙂
musis si verit, nezapodievaj sa stale tym, ze ci to vyjde alebo nie, nechaj to tak...

kiki68
22. aug 2013

No tak to mate pekny problemik a takto dieta nespravite...Ty to dieta asi moc chces,az prilis a toto vie chlapov desit, proste potom sa aj robia ze spia. A byt tebou,ak chces nieco dosiahnut,tak by som sa tomu rano,aj ked pred chodenim do prace nebranila. Ale osobne odporucam prestat si to takto planovat, zena moze otehotniet aj mimo ovulacie, cela vatikanska ruleta ci jak sa to vola tie plodne a neplodne dni nie je moc spolahliva. Otehotnenie je nieco medzi nebom a zemou,dobre sem tam tomu pomozu lekari,ale v mladom veku by som to nehrotila,lebo nakoniec Ti bude prekazkou vlastna psychika a to je ten najhorsi nepriatel.Co tak skor svojho chlapa motivovat a vniest do spalne trosku nieco,co nepoznal. To totiz na chlapov dobre zabera. Takze ked Ta to nebavi rano,tam ja neviem ako mate daleko od seba napriklad pracu,tak ho prekvap,nejak sa dohodnite,kazdy par ma nejake signaly,ze toho druheho chces a pre mna za mna aj niekde v kancli,alebo za rohom. Potom ked pride,tak sa mu s vecerou naserviruj aj Ty...uvidis ze tebe povoli stres,on prestane trucovat a zasivat sa v driemotach a este aj babo bude. Ono ja som tak pocula a aj z vlastnej skusenosti to mozem potvrdit,ze babo sa najlepsie robi vtedy ak si to obaja co najlepsie uzivate. Nie vtedy ked riesis ci mas konecne par hodin ovu. Ja som dokonca ked nastavala u nas takato nepriazniva situacia po nom vyskocila pekne krasne vonku,kdesi v nejakej ulicke...vsak je leto...maximalne Vas niekto prichyti... 😀

Strana
z2