Kedy ste dostali 1. menzes po potrate?
Ahojte, 30.6. som mala spontánny potrat bez čistenia, stále som ešte nedostala menzes. Kedy ste dostali vy po potrate?
Neviem či mám ešte počkať alebo ísť radšej doktorovi. Ja som mala veľmi nepravidelný aj predtým.
@tini27 najradšej by som bola s babom v náručí, keby to čakanie a strachovanie a návštevy nemocnice nemuselo byť...čo má byť bude ale siliť to nebudem. Keď je dr asi najlepší v meste, vie čo hovorí....uz len si počkáš na pozitívny testik. Veľa zdaru a zdravia pre teba aj babatko. ❤️
@tini27 ahoj dobre som obišla 🙂 lekárka povedala že všetko v poriadku že mám počkať na 1 až 2 cykly a môžme sa snažiť ..som prekvapená že už vlastne po prvom menzese môžem ...že výšku sliznice maternice mám 5 MM čo je v pohode štandard je 5-7 MM ..povedala že bude len rast už ...aj sa cítim dobre vo štvrtok idem pre výsledky hystologie a už to bude ukončené snáď 🙏...mne napísali do správy že surfujuce sliznice ..čiže niečo tam.boko akoby prilepené na stene a nechcelo sa to pustiť ...ale už je to za mnou tak sa snažím zmeniť myšlienky 🙂 včera sme konečne vybrali stôl do jedálne a už som vybrala aj stoličky tak som rada že konečne troška zmena ...až na tie otázky známych ...kedy bude druhé ...oni nevedeli že sme čakali bábo ...by bolo všetko super ..v rámci normy samozrejme..spomeniem si každý deň ale je to už lepšie
@dejna_ tak to sa veľmi teším s tebou z dobrých správ 😉🙂 ja som tiež mala na kontrole 5 mm a myslim, že aj dobre dorástla podľa intenzity ms. Tak to bude isto dobré 😉... a blahoželám k novej jedálni 😍 nám dnes prišiel nový gril, tak sme ho zabiehali, práve sme prišli z terasy ☺️... a tie otázky kedy bude druhé- z duše mi hovoríš, presne aj u nás tak 🙄 ale už to lepšie zvládam, poviem len, že dúfame, že čoskoro, no nezáleží to len na nás. Našťastie potom nikto nepokračuje... takým blízkym kamošom/ vlastne skoro rodine sme povedali pravdu a veľmi pekne nás podržali, tak to mi tak dobre padlo. A veď, hádam sa dočkáme 😉❤️
@tini27 no o mojom tehotenstve vie len môj muž ...pred všetkými sa nám to podarilo utajiť a to som.musela absolvovať veľa navatev gynekológie ale podarilo sa....
Aj keď niekedy baby som chcela povedať tým známym že momentálne mám tehotenstvo od lekárov zakázané keďže predchádzajúce nedopadlo dobre ...niekedy by som chcela vidieť výraz tých ľudí ktorí podpichuju a netušia čo sa odohráva v našich hlavach..ja si nespomínam že by som sa pýtala nejakej ženy v spoločnosti muzov na tehotenstvo možno keď som bola mladá a blbá..ale nie v časoch keď človek vie že jasné že chcu dieta a tieto otázky ich zbytočne rania... neznášala som tú otázku aj hneď po pôrode keď sa ma pýtali na druhé ..tak hovorím ja už som a oni prekvapene že áno v ktorom tt a ja že o mesiac rodim...tváre v šoku lebo im bolo jasné že nie ..a ja im na to na sprostu otázku sprostá odpoveď 🙈...
@dejna_ ja tomu tiež nerozumiem, že či tí ľudia fakt nerozmýšľajú, že môžu svojimi otázkami ublížiť, alebo sú tak blbí, alebo čo... To isté ako keď niekto rozpráva, že otehotnel ani nevie ako... Mám kamošku, snažia sa cez dva roky. Hovorí, že už ani nemá chuť ísť medzi ľudí. A chápem ju... ale páči sa nie tvoja odpoveď 😀 asi ozaj tak na to treba 😀.
No nebojte nič, musíme byť silné, zvládneme to a verím, že už bude len dobre ❤️.
@tini27 neboj všetko bude v pohode 😉..
Inak ver či nie mne tiež prišiel menzes. Ako podľa dátumu mi prišiel presne ako mal keby som na kyretazi nebola ...je pravda že to nie je zatiaľ úplne bežný menzes len slabé spinenie a hlavne teda menstruacne bolesti také mierne ..a asi aj bude len taký slabý ale dobre je že telo si pamätá že mám mať cyklus ...uvidíme čo sa bude diať 😬 ale osobne si myslím že riadny silný menzes mi príde k mesiac.
Ahojte dievčatá, ako sa Vám darí? 🙂 som si dnes na vás spomenula, tak že napíšem... My sa pravdepodobne budeme v októbri sťahovať, dom čo máme si necháme ako víkendovú chatu a budeme bližšie k manželovej práci. Tak sa už celkom teším ☺️ Podarilo sa mi dostať do takej vnútornej pohody, tak dúfam, že to vydrží a že sa budeme čochvíľa tešiť aj z ďalšieho dieťatka. Nie som si úplne istá, ako mi teraz funguje cyklus, ale snáď tak ako doteraz a hlavne ok. U vás je to ako? Odsledovali ste čosi? Prajem Vám pekný deň 😉
@tini27 ahoj 😉 ja mám už za sebou svoju prvú menštruáciu ktorá nebola ani slabá ani extra silná ..taká v pohode a trvala 6 dní...i keď mi šestonedelie konci až o 2 týždne 🙈 už sme nevydržali ale dávame si pozor ešte počkáme na jeden menzes pre istotu ...inak sa cítim oveľa lepšie po psychickej stránke ..dala som sa dozariadovat a prichádzam tak na iné myšlienky 💁..
@tini27 Ahoj. Diky za opýtanie. My máme prvacku, takže nakupujeme, rozbiehame učenie, krúžky...je to iné ako doteraz, ale pomáha mi to. Nemám čas myslieť a smútiť. Sem tam má samozrejme smútok premôže, ale tak to má byt. Kamoška, ktorá tiež podobne druhé potratila mi povedala: " Treba zdvihnúť hlavu a ísť dalej" ...je to tak. Dobiehame čo sme zanedbali v dome aj záhradke,. Vytesujem sa, že manžel vypratal izbu z ktorej si urobil dielňu, vymaľoval ju a bude z nej moja pracovna. Čakáme na šatníková skriňu, hneď bude krajšie. Cítim sa lepšie, čas ukáže, či ešte niekto k nám pribudne.... Držím palce, nech sa vaše túžby naplnia.
Ahojte dievčatá ako sa máte? 🙂🙂
@dejna_ teším sa s tebou 🥰 ja som po druhom kyrete dostala menzes na 27den, trval len 3 dni ale silnejší. Týždeň nič a opäť trosku spinim. Z výsledkov mi zistili ze to bolo molarne tehotenstvo.. Cakala som na DNA, biopsiu a cytologiu. Teraz ma budú sledovať, raz do mesiaca mi musia brat krv. Snáď to bude v poriadku..
@leus22 fakt si mala molu 😓 to mi je ľúto..ja keď som bola u lekárky na kontrole po kyrete tam sa jej pýtam že čo vlastne zistia z tej histologie že asi aj tak nič nie 🤷 a ona že no aspoň zistíme či to nebola mola lebo že to je trochu nebezpečnejšie ..trochu ma. Chytila panika ..ale našťastie keď som prišla po výsledky tak lekár to tak povedal že je to v poriadku bol to len potrat a ja celá natesena že jupí len potrat ...a dva mesiac dozadu som bol úplne Ko ...hold niekedy tá správa že len potrat poteší ..🙈
A ako sa cítiš inak aj po psychickej stránke ?.... Ja už celkom dobre ..
@leus22 ahoj 🙂 ja celkom dobre, tento mesiac sme sa už pustili do snaženia, takže práve som v tom “očakávanom” období- dnes som mala dostať ms, zatiaľ nič, no aj test biely. Tak uvidíme. Myslím, že cyklus sa ešte len dáva do poriadku. Inak fyzicky aj psychicky sa cítim ok, snažím sa myslieť pozitívne. Som rada, že aj ty sa máš lepšie a verím, že už bude všetko ok ❤️

@dejna_ mne dali po 3 týždňoch ešte raz tie tabletky a tak mi tá zrazenina odišla. Najprv som mala “ponuku” čakať do ms, ale nechcela som. Našťastie to zabralo, lebo potom už na sone vraj bolo všetko čisté. Ja si myslím, že po 1. ms je to v poriadku skúšať, veď telo vie či je pripravené, nebála by som sa ❤️. Mne sa myslím dnes rozbieha, zatiaľ tak neobvykle slabo, ale teda nikdy som z nej nemala takú radosť ako teraz 🤔. A dúfam, že po tejto zas aspoň ten rôčik budem bez 😍😀