icon

Koľkokrát môžem ísť na potrat?

denulik232
3. apr 2022

Ahojte prosím vás neodsudzudzujte ma chcem sa opýtať v novembri som podstúpila potrat , vyzerá to tak že teraz musím ísť znova nebude mať s tým moja gynekologička problém,dakujem

bambulienka25
3. apr 2022

@selest zaujímavé že pred 2 r keď čakala vytúžené tretie nemala žiadne problémy, ok tie môžu aj neskôr prísť. Ale hádam 30 r žena si via zapnúť mozgové bunky 🤷‍♀️

sasitimi17
3. apr 2022

@bambulienka25 a ty si jej lekárka keď vieš že nemala ani predtým problémy ?

bambulienka25
3. apr 2022

@sasitimi17 nie nie som ja len vravím chápeš?

selest
3. apr 2022

@bambulienka25 to ale my nevieme ani nie je povinna sa nam spovedat. Mozno problemy nastali po porode..

sasitimi17
3. apr 2022

@bambulienka25 Tie mozgové bunky by si mala zapojiť aj ty

bambulienka25
3. apr 2022

@sasitimi17 ja ich zapajam neboj sa

selest
3. apr 2022

@bambulienka25 ja myslim ze zapojila, pouzivala antikoncepciu. Co este mala robit?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
3. apr 2022

@selest chlap gumu natiahnuť? Ked vie ze zo zdr dôvodov nemôže ísť do ďalšieho TT tak sa mala nechať podviazať

selest
3. apr 2022

@bambulienka25 a bola si pri tom ze vies ze ju nemal? A ak ju mal tak uz ta zena, matka 3 deti kt sa chrani pred pocatim kedze ma zdravotne problemy a napriek tomu otehotnie, uz by nebola ta co roztahuje nohy, a ja neviem cim este ju tu pocastovali..

bambulienka25
3. apr 2022

@selest 🙊

svetlonos
3. apr 2022

@madeline1 preto nie si Pán Boh. Keby si vsak chapala seba a riesila svoj zivot a nefoststky, ani by ti nenapadlo robit zo seba „ tu lepsiu“ Ani cas by si na to nemala.

xena0
4. apr 2022

"Neodsudzujte ma..." fakt?! panebože veď sa chráňte keď tie deti nechcete a nie riešiť to potratom ako keby to nebolo nič...🙄 inteligencia, zodpovednosť žiadna smutné

beataxxx
4. apr 2022

Ja tymto odpovediam nerozumiem-ona sa pyta, po akej dobe moze ist na potrat a nie na to, ci je to moralne……toto si musi kazdy spracovat sam v sebe….niekedy sa tomu neda vyhnut, naco jej pridavate? Urcite tam nejde pre potesenie….ja som napriklad mala v prvom trimestri rubeolu a ziaden gynekolog si nebol ochotny zobrat na zodpovednost, ze to bude v poriadku….riskli sme to a mali sme obrovske stastie, ze vsetko bolo zdrave…ale keby som mala este niekedy postupit tu hrozu a polrocny nonstop stres, tak neviem ci by som sa na to dala, je to aj o zodpovednosti voci zvysku rodiny….keby to nebolo dobre dopadlo a plod by bol poskodeny, tak by som mala vycitky, ze som na potrat nesla….vsetko ma dve strany……

akonetopier
4. apr 2022

@sparrows takže dve deti nežijú a a ona (@bambulienka25) je krutá? Ach dobre. Tie deti za čo môžu mimochodom? Poznám niekoľko žien, ktorým tehotenstvo neodporúčali a teraz maju o dve tri deti viac. Ale dobre. Nepoznám podrobnosti. Každopádne existuju milion krat lepsie ochrany ako mirena. Ale to zena musí poznať svoje telo a vediet kedy je ovulácia. A dá sa to takmer so 100percent istotou.

dilino
Autor odpoveď zmazal
dilino
Odpoveď bola odstránená
xena0
4. apr 2022

@beataxxx tak bohužiaľ asi musí čakať aj také reakcie, toto je diskusné fórum....a to čo píše musí normálne zmýšľajúcu ženu, matku musí pohoršiť,veď to je strašné, podstúpiť potrat raz s nie to za tak krátku dobu opakovane

sasitimi17
4. apr 2022

@dilino neviem či si tým debilom chcela nazvať aj mňa, ale toto vyjadrovanie je len a len tvoja vizitka…

sparrows
4. apr 2022

@akonetopier a? Chránila sa, ochrana zlyhala, má zdravotné problémy, vďaka ktorým už ďalšie deti mať nemôže. Zbytočne sa tu niektoré opúšťate. Starajte sa o svoje maternice.

ruzovakrava
4. apr 2022

@sasitimi17 ty si asi nevidela jej predchádzajúci príspevok, doslova ťa tu zasypala odveci vulgarizmami a o pár minút zmazala, takže nik nestihol ani zareagovať. Ale na ňu je aj škoda reagovať. Život sa s ňou nemaznal, to je pravda, ale to jej nedáva právo sa tu takto vyjadrovať a navážať sa. Inak som prekvapená že tu diskusia ešte stojí a kvôli reakciám nie je zmazaná

madeline1
4. apr 2022

@xena0 Úplne súhlasím s tvojím názorom.

sasitimi17
4. apr 2022

@ruzovakrava Ona je psychicky chorá, inak sa ani nevie baviť zrejme…

matullienka
4. apr 2022

@ruzovakrava ja som to tiež čítala a teda rozum sa mi zastavil. Jej ťažký život evidentne na nej zanecháva následky a potrebuje si to ventilovať na iných

talikudelkova
4. apr 2022

@denulik232 o antikoncepcii si už počula ?alebo podviazanie vaječníkov aby si nemusela riešiť takéto veci každe 4 mesiace . Ja by som na to nemala žalúdok ..

akonetopier
5. apr 2022

@sparrows nemoze mat deti? evidentne moze, ked uz dve počala odvtedy. A mala by sa naučiť nieco o svojom tele v provom rade, lebo chodit kazdeho pol roka na potrat, nie je riesenie. Uplne od veci, cele zle.

akonetopier
5. apr 2022

Na tomto fore veľmi zvlastne zeny. Ked sa jedna pýta na potraty, tak sa tu idú zeny matky biť do krvi za svoje právo zabiť dieťa vo svojej maternici. Potom druhá píše aké má výčítky, ze isla na potrat a nedokáže s tým žiť a tie isté matky jej nadávaju do sprostých kráv, ze zabila svoje dieťa. Gratulujem

talikudelkova
5. apr 2022

@akonetopier však a nezabila? Koľko žien túžia mať deti a sa im nedarí . A 2x počas 4mesiacov ísť na potrat trocha choré . Však existujú rôzne antikoncepcie ci už hormonálne alebo nehormonalne a keď ten jej čavo nevie kedy vytiahnuť má si dať kondóm . Hovorte si čo chcete toto odsudzujem aj vždy budem 🙏. Pekný príklad dáva svojim dcéram . Otehotnejes? Nevadí šup na potrat a všetko v pohode .?! Grc.. ble..

akonetopier
5. apr 2022

@talikudelkova a mne preco take pises? 🙂

terina25
5. apr 2022

@talikudelkova asi si si necitala,ze pouzivala antikoncepciu. Mimochodom aj s kondomom sa da otehotniet.