Kyretáž
Babule pomôžte mi informáciámi, ktoré ma trochu ukludnia. Dnes na kontrole bol vidieť len gestacny vak, žiadny embryo. Podľa ms 6 týždeň, ale podľa týždňa kedy sme plodili je tam odchýlka len mínus 1 týždeň. Co by už malo byť niečo vidieť. Prekonala som potrat pred rok a pol, odvtedy sa nedarilo. Z toho sa mi prejavila depresia a uzkostna porucha, všetok stres okolo, narkoza, atď. A pravdepodobne ma to čaká aj teraz. Idem na kontrolu o 2 týždne. Len viete tie naše pocity nás nesklamú, a ja viem ze to embryo tam nebude 🖤 môžem vás poprosiť, tie co ste boli na kyret a kdeNemocnica nie, vplýva to namna ešte horšie. Niekde kde k vám pristupovali empaticky, a hlavne nech som hneď prepustenia.
@askim000 kyret v 10tt(missed abort) cca 2 tyzdne dozadu v Piestanoch,empaticky pristup,nemozem si stazovat...
@askim000 ahoj, hlavne este pockaj, viem, ze je to tazke mysliet pozitivne, ale skus to. Ja som bola na pohotovosti so spinenim v 6+2, doktorka nevidela nic, do papierov napisala anembryomola, poslala ma svojmu gynekologovi, nech ma posle na krvne testy a ze do konca tyzdna mi mozno stihnu spravit kyret. Na druhy den som teda po preplakanej noci isla svojmu gynekologovi a odchadzala som znova uplakana, ale od stastia, pretoze on tam na rozdiel od doktorky videl zltkovy vak, objednal ma o 10 dni a uz sme mali plod aj so srdieckom. Momentalne som v 30tt. A to som po dvoch kyretoch, posledny takto pred rokom. Podla mna je to velmi skoro v 6tt, treba este par dni pockat. Drzim ti moc palce.
@askim000 Ahoj, ešte to podľa mna nevzdavaj. V mojom prípade bolo na ultrazvuku vidieť v 5+3 len malu 6mm dutinku bez embrya. Cize ako ty, 6. tyzden. Potom som bola 7 +1 a už tam bol mrňus a 🤎 Teraz ako píšem komentar, ma kope v brušku a sme odhodlani dotiahnuť to do úspešného konca. Držím ti palce a daj vedieť ako dopadneš.

Ahoj. Tak v prvom rade. Nehadz ešte flintu do žita
Ja som bola 5+6 a prázdny vak iba žĺtok...
A 6+3 už bolo srdiečko...
No žiaľ v 11tt prestalo bit srdiečko...
Kyret v PB... Úžasní ľudia,, personál. Všetci boli ku mne milí, ochotní, nápomocní aj po zákroku.
Po 6h som išla domov.