Kyretáž zo zdravotných dôvodov
Ahojte chcem sa opytat ako to je s kyretazou. Mam ju absolvovat so zdravotnych dovodov. Len jedna cast znamych mi hovorila ze sa musi pocas menzesu a druha cast ze sa nemusi. Ako to je prosim?
@luccija myom mi nevybrali. Povedali ze sa uvidi po vysledkoch z histologie.
@gabika20 ahoj a bola si aj na pn po kyrete? Ja mam dost tazku robotu tak som teraz na pn.ale moja dr.mi povedala ze s tym sa nechodi na pn.a pritom aj v papieroch mam doporucene setriaci rezim aj pn.
@katuskazara tak ja mám potom polypy mi vybrali celý ešte čakám na výsledky z histologie ,ale ja som bola prepustená už o 13.00 v ten deň a na druhý deň som bola normálne v robote nič mi nebolo
@katuskazara mne to robili v piatok a vzala som si ešte pondelok, utorok dovolenku lebo som sa po tej narkóze nejak necítila vo svojej koži, stále mi bolo tak divno, na vracanie ale ja som asi nejaký zvláštny prípad lebo nepočula som o nikom čo by takto reagoval na krátku narkozu
@gabika20 no ja sa stale citim divne. Po narkoze ma nevedeli prebrat. A tym ze mam tazku robotu netrufam sa ist do roboty natahovat s tazkymi vecami. V mojej robote by to ani neakceptovali kolegyne su zle.
@katuskazara dvíhať ťažké veci som nemohla až dva týždne
@gabika20 no ved ani ja nemozem a okrem toho mam pn odporucanu aj v papieroch od nemocnice.
@lilianka28 takze zrejme az ked mi skonci menzes by som mala ist? A ako to prosim ta cele prebieha?
@katuskazara Chcem sa spýtať. Dnes je pondelok a ja mam na tento štvrtok ( o dva dni) termín kyretaze.... Ale pred dvoma týždňami som dostala menzes, ale krvacam doteraz a poriadne silno.... Čo teraz, mám tam volať a preložiť termín? Ale všetky predoperačné vyšetrenia aj anestéziologicke mám už hotové (minulý štvrtok)???
Či to nevadí, že krvacam, môžu urobiť kyret aj tak? Mám myom a okrem kyretaze sa má brať aj vzorka na histologiu.

@katuskazara všetko Ti povie anestéziológ robí sa to nalacno po menzese.Urcite Ti vyberu aj ten myom veď ten spôsobuje to silné krvácanie
Ja chcem ísť v júni mám polyp a dlho to odkladam