Mám iba gestačný vačok a plod nie. Prečo?
Ahojte, vie mi niekto vysvetliť prečo plod sa nevytvorí, iba sa vytvorí gestačný vačok? Mal niekto takýto problém? Ani doktor mi to nevedel vysvetliť, že to sa stáva, ale prečo? Sama sa trápim, čoho mohlo byť príčinou, že sa mi to stalo?....prosím, kto vie mi odpovedať? Ďakujem...
Jaaaj babenky,keby to tak vyslo.Teraz mam ist o 3 dni,myslite,ze sa tam nieci moze zmenit?
Baby?A byvaju vsetky tehu priznaky aj ked by tam plodik nebol?Ale verim,ze sa tam objavi a ze sa s fazulkou budeme vidiet !!!
Vo stvrtok mi brali krv na hcg a v piatok mi volal dr.,ze sa tam nieco deje.Ale tomuto naozaj nerozumiem.Uplne na zaciatku tehu som mala ma teste ducha...uplne ,ze skoro neviditelneho a dr.mi povedal,ze mam hcg 800, co je podla mna blbost,lebo tolko ani v 4 tt nemoze byt.V 5 tt som mala take 5 minut slabucke spinenie,tak utekam na pohot.Tam mi primar povedal,ze je este skoro,ze vidi iba vak a tercik.No moj dr.tercik nevidel.Teraz mi brali krv a povie mi,ze hcg je iba 1000 a ja uz by som mala mat 20000.A ked som si urobila test,tak ciarka pomaly tmavsia od kontrolnej.Ale to mi nedava zmysel,ved keby som mala len na zacatku 800,tak uz by som mala dve rovnako vyrazne // .Ja chodim k dr.,kde mu vypomaha este jeden.Bud ma vysetruje jeden,alebo druhy a kazdy inak.Jeden ma posiela na kyret od 6 tt a druhy stale caka,ze pockame,nech sa to samo spusti.Tak preto mam dnes nemocnicu,nech viem,na com som,pretoze tieto tyzdne neistoty ma ubijaju.Uz ked kyret,tak nech ho mam co najskor za sebou.Ahojte
@zuzu1108 najhorsie je,ze neviem,kefdy bolo splodene,kedy bola ovulka ani nic.Mavala som 31-dnovy nepravidelny cyklus.Takze neviem nic.Mozno bolo splodene 4tyzdne po menzese ,neviem,my sme si nedavali pozor pri sexe..Ale to hcg nepusti,aj ked su podla mna nezmyselne vysledky .Hlavne ten prvy.Aby v 4 tt bolo 800hcg.
@verka277 Ahoj. Este naozaj nic nieje stratené. Naozaj si mohla mat ovulaciu neskor a mimi sa ukáže este. To hcg 800 sa mi nezdá na začiatok tehu je zo strasne vela. Ale ak dr v nemocnici videl terčík to by bolo super. Ak nieje plod vo vaku znamená ze je to anembryomola. Čiže gest vak rastie ale embryo zaniklo a hcg ti moze stúpať dákej aj test silnieť. Pretože hcg mas v krvi. Testami sa teraz neriad. Niesi z Ba? Aj ja mam dr ktorého zastupuje niekedy druhy doktor. Drzim ti palce nech žiadny kyret nebude 😊.
Ja neviem,mozno v 6tt ,ze by bolo splodene pred ocakavanou menstruaciou.Neviem.Ale ked vak je uz dost velky.
Modraell ahoj aj ja som to zazila pred rokom, od vtedy sa snazime a nic 😒 ty si ako na tom?
@modraell Ahoj mne sa stalo to iste ☹ ale nesmieme sa vzdavat, ja uz mam jedno babetko ale to druhe sa nevyvijalo bol tam presne iba prazdny vacok ☹
Je to ťažké vydržať ja som v 6tt ale nejde nič vidieť vačok tam je ale plod nie dúfam že sa to zmení je to nepríjemné počuť že sa to musí zlé skončiť dúfam že do ďalšieho ultz že sa už drobček ukáže.
☹ Som v 10 tyzdni a vacok je prazdny. Vcera, ked mi to doktorka oznamila som bola uplne v pohode a dnes tu ronim slzy uz od rana.
Ďakujem. Dnes je to už lepšie. Včera som bola na krvné testy na hladiny hgc a v stredu mám ďalší ultrazvuk, než to definitívne uzavrieme ako prázdny vačok, tak sa ešte ukľudňujem príbehmi, kde sa týždeň po tom objavilo na utz aj dieťatko.
Ja som velmi dlho mala len gestacny vak .. Musela som odletiet do norska na 3 týždne.. Ked som sa vrátila uz som bola v 13 týždni a az potom bolo vidieť fazulu

@zuzu1108 ani zlte teliesko :(