icon

Mám iba gestačný vačok a plod nie. Prečo?

modraell
4. mar 2010

Ahojte, vie mi niekto vysvetliť prečo plod sa nevytvorí, iba sa vytvorí gestačný vačok? Mal niekto takýto problém? Ani doktor mi to nevedel vysvetliť, že to sa stáva, ale prečo? Sama sa trápim, čoho mohlo byť príčinou, že sa mi to stalo?....prosím, kto vie mi odpovedať? Ďakujem...

Strana
z5
1katyka1
28. nov 2020

Ahojte prosim mate tu niektora skusenost aj s tym co sa stalo mne? Som bud v 6tt alebo 7tt neviem presne, bola som prvykrat na sono u doktorky kdr som sa dozvedela ze mam 3 plodove vacky ale iba v jednom je embryo. Akcia tam zatial nebola ale ze este moze byt skoro. V ten isty den vecer som mala mierne bolesti v podbrusku take pulzujuce a v noci slabe krvacanie, vraj je mozne ze sa niektory z tych prazdnych plod.vackov vstrebava..
Na dalsiu kontrolu idem o 2,5tyzdna..
Bojim sa o to jedno embryo, ci bude zit atd. Mam 31 rokov som prvorodicka predpisali mi dost silnu davku Progestanelle.
Stalo sa vam niekomu nieco podobne? Podarilo sa zachranit to jedno embryo?

zofia30marec
7. júl 2022

Ahojte ako je možné že ešte mam gestá ny vacok ak posledny menzes som mala 8.5 ešte stále nieje vidno plod podľa ms by som mala byt 7az8 tazden podľa ultrazvuku som 5 týždeň t.t pozitívny, kŕče testy pozitívne ešte aj koncil júna som bola na kontrolnom Sone ale iba vacok ďakujem

melany74
21. jan 2024

@lenkaerika prosím ta a hcg z krvi si mala pozitívne alebo negatívne? Mne našla gestačny vak ale hcg nízke, tiež čakám a pondelok idem na kontrolu, tak som v strese. A mala si nejaké priznaky ci nie? Lebo ja som čítala, že proznaly začínajú až keď sa vylučuje hcg ale moje brucho je tiež ako balón, no mam tam aj cystu čiže aj ta to spôsobuje.

melany74
21. jan 2024

@timatria a hcg si mala koľko?

trushme20
25. okt 2024

@peterek414 Dobrý deň neviem či mi už niekto odpíše no mám rovnaký problem teraz tiež som v podstate 10tt ale nevidia plod len tento vačok a dutinku že sa prestal plod vyvijat ešte skor než niečo začalo no ale gynekologička mi povedala že možem dostať silnejšiu ms a že sa začnem čistiť sama a keď nebudem chcieť čakat na ms tak že mi spravia kyret ako ste to mali vy? Robili vam kyret alebo ste začali krvacat? Ďakujem pekne

fiha66
6. nov 2024

@zuzu1108 ahoj prosím Ťa aj ste nejak postúpili,že Vám na niečo prisli?lebo mi tiež geneticky všetky embrya zdravá a príde 4-7 týždeň a koniec.. geneticky zdravé embryo a len gestacny vak vytvorený..

zuzu1108
8. nov 2024

@trushme20 ahoj
Mne 2x robili čistenie. Určite by som nečaká na samostatne vyčistenie. To je veľmi silne krvácanie. A prečo ta nechali až do 10tt keď od začiatku bol len gestacny vak? Nečakala by som a šla na kyret. Mne v debate povedali že hrozí až zlepenie maternice

Strana
z5