Manžel násilník
Ahojte, ani neviem, čo hľadám, možno upokojenie, radu alebo ani sama neviem čo. Manžel je veľmi násilný, často dostávame, vyhráža sa že nás zabije. Má síce diagnostikovaný depresiu ale nie je to až taká silná depresia žeby z toho niečo takéto robil. Ja už neviem, čo urobiť, mamina radi poslať do väzenia alebo na psychiatriu, lenže rozum káže odísť alebo niečo z toho čo navrhuje moja mamina. Lenže také to druhé vytriezvenie príde keď uvažujem nad tým, že financie, výživné z väzenia asi dostávať nebudem , z úradu nie, keďže rozviesť sa nechcem (nepresviedcajte má, proste nie a hotovo) a zostane na mne hypotéka, energie aj všetko, tri deti. Mám obavu ako to zvládnuť. Netuším ako to bude. Sú to ešte malé deti. A druhá strana je to, že nechcem aby trpeli takže odísť odídem aj tak. Len neviem ako to riešiť, nechať ho žiť alebo väzenie alebo psychiatria alebo neviem čo sama. Poznáte niektoré maminy alebo ste vy samé v takejto situácii? Ako ste to zvládli, dá sa to vôbec? Som z toho už ja na prášky.
Ja som toto zažívala celé detstvo a pubertu. Teraz mám pocit že som zbytočná, trpim depresiami. On hentakeho hovada by som utekala kade ľahšie. Prečo si nezabolala políciu? Vieš ako hrozne tvoje deti trpia?
Ešte by ma zaujimalo, načo si si s ním robila tri deti. Keby je tam jedno, pochopím, ale tri???
Uzasne, tesim sa ze si sa odhodlala, uz len dobojovat dokonca! Sme s tebou a drzime palce 😘
@iriska3 Myslím, že by ju nikto neodsudzoval, keby nebola napísala v úvodnom príspevku, že "im" ubližuje a potom zavádzala, že len jej atď. A neverím, že bola na polícii hneď potom, ako tu písala príspevky. Ani náhodou tu nepísala jednoznačne a úprimne. Ale držím jej palce, aby to nebolo také hrozné ako sme to mi poniektoré pochopili.
@mrkvicka060 Zrejme ste nikdy nezazila taketo veci, pripecena ste vy ak takto ostro hodnotite nieco co ste nezazila... Pokial nekracate v topankach druheho, aspon ho neurazajte.
Mám kamáratku ktora sa vydala po svatbe sa jej mužovi ozvali depresie, potom ťažka diagnoza bil ich aj ju aj deti žiarlil na nu a ked sa odhodla že sa od neho odsťahuje tak najprv zabil pištoľou odstrelil obe deti a potom on seba. Treba ti toto žeby si tak dopadla tvoje deti tiež ked toto vydia si myslia že je to správne a konkrétne bije koho aj teba a koho deti bože toto dopustiš to že išiel na psychiatriu je dočasné riešenie a nerozvediem sa čo chceš aby vás pozabijal ked sa vyhraža je psychický chorý od takeho čo neberie lieky a je psychický chorý nevieš čo máš čakať a nechápem mama ma deti chrániť a nie ich nechať biť. Môžu s toho aj oni ochorieť epilepsia, stresova porucha, poruchy spánku, pomočovanie, ohrýzanie nechtov toto chceš bože nechápem ako niektore matky dovolia aby im zdravým deťom bolo ubližovane a nerozvediem sa má 500 dlhov preboha to kedy stihol narobiť asi počas manželstva nie a ked si vedela vopred aký je načo si si ho brala a nerozvediem s apišeš no nie nie a nie ako decku ked zoberu hračku ale ty si dospela osoba daj si povedať to že je na psychiatri je dočasne riešenie príde domov ty ho ako donutiš brať lieky. Ked nebude chcieť a okrem toho je svojpravný takže ak podpiše papiere reverz tak ho máš doma ak ti radi tvoja mama mysliš si že ti chce zlé srala by som na majetok pre kľud mojich deti by som urobila všetko na svete že pôjde do basy neuvidim výživné koľko žien sa rozviedlo a nie z násilnikom ale z normálným chlapom a nedostavajú výživé lebo nechcu platiť. Takže nahradne výživné ti musi dať sociálka a od neho si to budu vymahať a toľko dlhov nasekať ved to ani za celý život nesplati ak si vedela pred svatbou že má veľke dlhý prečo si s zaňho vydala či ste nemohli len tak žiť v partnerstve och bože konaj pokiaľ nieje neskoro.
@gigie24 nie nezazila som to... pretoze by som to nikdy nedovolila, preto som to nezazila 🙄🤦♀️
@yollanda no vydiš stálo sa je to už veľa rokov už by mala dospelé deti vtedy ked sa to stálo syn mal 5 a dcérka 3 roky tu išlo o to že on sa liečiť nechcel že lieky od psychiatra ani počuť že on neni debil jej vždy vravel. No to je individualne kto sa lieči a berie lieky tak si myslim že sa to dá zvladnuť a hlavné ked je podpora z rodiny vtedy je to super. Liečiť sa na depresie nieje vôbec hanba ako ked ťa boli zub ideš k zubárke ked si tehotna na gynekologiu tak tak aj k psychiatrovi. Ja sama poznám tu z okolia ľudi čo majú depresie kamárat tiež dve deti a lieči sa a normálne funguje chodi do práce má skvelú ženu a dve deti. Dá sa fungovať tam boli nakopene problémy to v živote si takého žiarlivca nevydela to nie že chorobný to úplne magor zo žiarlivosti. Ked máš podporu rodiny muža a deti a rodičov tak je dobré zaklád sa je liečiť zvladneš neboj držim ti palce aj ked je to beh na dlhu trať máš pre koho žiť deti a manžel ťa podporuju veľmi ti držim🙏
@biela_sova žiť sa musi dalej ako mi povedala má priateľ dlho bola sama ten úplne iný ako ten žiarlivec ale nikdy by si ho nevzala a ani nenasťahovala domov iba sa stretavajú deti nemá žiadne a ani nechce
@dilino to je strasne smutny pribeh
@biela_sova no ako už hovorí nezabudne nikdy v živote ale chlapa a deti už nikdy nechcela ten čo ho má teraz ten býva vo svojom ona tiež vo svojom nikdy by si ho k sebe nenasťahovala ani s nim nemala dieťa.
@biela_sova keby mu záležalo na nich tak urobí všetko pre to aby sa liečil
Pozor, ak mate BSM a muz sa zadlzuje, zadlzuje aj teba..predovsetkym by som si dala zrusit BSM, majetkovo sa mozes s nim vysporiadat a rozvadzat sa nemusis..sud prihliada ak su dovody...a dovodom mozu byt aj tvoje trestne oznamenia, ktore podas zakazdym, ked ta udrie..bohuzial kde niet zalobcu, tam niet sudcu..musis to riesit..porad sa aj bezplatne niekde na urade, ake mas moznosti..deti keby mi udrel, okamzite volam policiu..
Prešla som si tým istým viem ako sa cítiš jedného dňa som doslova ušla s deťmi od neho, ešte teraz mám z neho strach. Tiež som myslela, že to nezvládam a v pohode všetko sa dá deti majú čo potrebujú a dá sa aj uskromniť. Viem, čo to zanechalo vo mne a dokonca som bola s mladším synom u psychologičky a ta radila odisť tak som nabrala odvahu. Začiatky sú vždy ťažké, ale zvladnete to držím palce nech ste už v bezpeči 🙏
@anonym_autor ako toto dopadlo, autorka prosím ozvi sa, ak tu ešte si

@iriska3 Napísala si to úžasne.❤