icon

Máte skúsenosti s potratom po umelom oplodnení?

24. nov 2024
Strana
z3
januska12323
24. nov 2024

Ja len k otázke, gynekológovi je úplne jedno ako si otehotnela, rieš s ním.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
mirkam3
24. nov 2024

Autorka, no v tvojich topánkam som teda fakt nechodila, ja mám životne hodnoty nastavené úplne ináč vďaka Bohu.
S mužom som mimochodom cez 15 rokov, takze len toľko k tvojej 9 ročnej “obete”… Ved som ti dala aj radu - viaceré ta tu v tom UPT nakoniec podporili a ja ti k tomu radim ešte aj sterilizáciu pre istotu, to bude najlepsie pre teba aby si si to náhodou o 3 mesiace zas nerozmyslela s tým rodicovstvom 😉. Staršie dieta (aj keď podľa tvojich príspevkov už teda ani sama nevieš, či nejaké máš alebo si bez detí), daj tiež na starosť otcovi a máš svätý pokoj a krasny život pred sebou.

mirkam3
24. nov 2024

A ešte jedna posledná rada - ak je tvojim cieľom len rozpútavať diskusiu, tak skús napísať radšej do skupiny “IVF” alebo do nejakej, kde sú primárne členky, ktorym sa roky/cely život nedarí počať. Tam zaručene získaš viac pozornosti ako tuto 😂.

stellarstar
24. nov 2024

A autorka ešte dodám co ešte stále platíš ? Ved ivf nie je na splátky

lasona
24. nov 2024

Nevyjadrim sa k okolnostiam ale iba k otázke. Nájdi si kliniku, ktorá robí UPT a tam ti to urobia. Do nejakého týždňa za tvoju žiadosť. Dôvod by sa pýtať nemali si myslím...zaplatíš si to sama...treba tuším predoperacne vysetrenia

xkuriatko
24. nov 2024

wow, my sme bezcitne a ona sa pyta aky dovod potrebuje na zabitie uplne nevinneho cloviecika.😖 mimochodom 9tt je este dost skoro na tvrdenie, ze budem mat dieta. prave v 1. trimestri dochadza najcastejsie k spontannym potratom.

kris_tin257
24. nov 2024

@lasona na súkromných netreba nič, objedná sa cez telefón dajú termín príde ráno urobia všetky predoperačné vyšetrenia a poobede ide domov

sofia1979
24. nov 2024

Sa mi nechce veriť, že toto tu čítam. Čo si sa zbláznila? Na čo si preboha šla na umelé oplodnenie dievča to si vôbec nevážiš čo máš v bruchu? Hanba ti. Prepáč! Chúďa to malé. Dúfam si to ešte pre myslíš nevoľnosti pominú. To vieš. Vydrž

mima172
24. nov 2024

My sme bezcitné? Prišla som o 4 deti, tehotenstvo s dcérou bol mega záhul (také nevoľnosti, že som nevyšla z bytu, preplakala som všetok čas s výnimkou, keď sa mi poradilo zaspať, v 5m ma brala sanitka, čo sme nevedeli zastaviť 4 hodiny zvracanie, predčasný pôrod atď). A vieš čo? Aj keby mam visieť nohami hore, do toho gŕcať prvú ligu, schudnúť 20kg a neviem co všetko, tak o zabití vlastného dieťaťa anilen neuvažujem. Čiže len naďalej dúfam, že si troll a inú verziu si ani nepripúšťam, lebo nevoľnosťami sme si prešli snáď takmer všetky ale nikto z nás to neriešil zabitím dieťaťa. Keby ide na UPT každá, ktorá mala silné nevoľnosti, tak by boli prázdne ihriska, škôlky a školy.

angeli121212
24. nov 2024

Tak z teba žena mi je fakt na grc...

kiki68
24. nov 2024

Posledne tri tyzdne som skrz druhe tehu grcala 20x denne, posledne tri dni uz grcam iba 3x , akoze normalka. Okrem toho su na to lieky ked by to bolo zle. Mne ich nechcel davat, vraj to grcanie je idealne podla gyn. Tak reku… ale nevolnosti prejdu. Ludia maju nevolnosti kvoli comukolvek a nejdu sa skrz to odkraglovat

any_soj
24. nov 2024

Prajem ti pokoj... Skús isto psychológa/psychiatra, toto zaváňa depresiou. Mne napríklad nevoľnosť strašne ide na psychiku (hocijaká, aj čojaviem v aute keď mi je zle zo zákrut) - že sa cítim, že nič nemá zmysel.

Strana
z3