icon

Mávam sny, že môj manžel má niečo so svojou sestrou

2. jún 2020

Ahojte zeny. Je mu tazko velmi. Neviem ci sa mozem s niekym z rodiny o tejto teme bavut ale asi nie. Je mi to trapne. Ma manzela zijeme spolu uz par rokov. Mame spolu 2 male deti. Na zaciatku ako sme sa spoznavali tak som chodievala k nemu aj som tam prespavala. samozrejme byval s rodicmy a sestrou. A jeho sestra chodila v gatkach pred nim. nemala som s toho vtedy dobry pocit no ale nehala som to tak .. jemu som stale gucala do hlavy nech jej vysvetli ze tieto veci si nech odpusti .. po case s vekom to ustpilo. niekedy som mala z nich taky pocit ze spolu nieco maju no a ktovie. mavam teraz aj sny take ze on ju prstuje a ja ich pritom pristihnem. Na to sa zobudim a som na oboch nahnevana. Ja neviem preco sa mi to deje. kym bola slobodna stale si nasli taku chvilu aby boli sami. pros normlane odpovede. vdakaim poradte co si mam o tom mysliet poprosim nor

Strana
z2
charliee1980
5. jún 2020

Podla mna sa zas nejaky uchylak nudi.
2.moznost: ak to naozaj nie je uchylak, potom je to chora zena

chuandavid
5. jún 2020

Neboj sa, chapem ta niekedi mavame zle myšlienky na ktore nechceme mysliet ale predsa myslime aj ked nechceme, ak ti mozem dat radu vyspovedaj sa a porozpravaj sa o tom s knazom, lebo taketo zle myslienky nam dava zly duch ktory nas tym berie o energiu a o radost a dava nam pocitovat strach a uzkost. 🙏

kassandra25
Autor odpoveď zmazal
kassandra25
Autor odpoveď zmazal
semila001
6. júl 2020

Mat tvoje problemy tak som stastna ach boze

Strana
z2