Mávam sny, že môj manžel má niečo so svojou sestrou
Ahojte zeny. Je mu tazko velmi. Neviem ci sa mozem s niekym z rodiny o tejto teme bavut ale asi nie. Je mi to trapne. Ma manzela zijeme spolu uz par rokov. Mame spolu 2 male deti. Na zaciatku ako sme sa spoznavali tak som chodievala k nemu aj som tam prespavala. samozrejme byval s rodicmy a sestrou. A jeho sestra chodila v gatkach pred nim. nemala som s toho vtedy dobry pocit no ale nehala som to tak .. jemu som stale gucala do hlavy nech jej vysvetli ze tieto veci si nech odpusti .. po case s vekom to ustpilo. niekedy som mala z nich taky pocit ze spolu nieco maju no a ktovie. mavam teraz aj sny take ze on ju prstuje a ja ich pritom pristihnem. Na to sa zobudim a som na oboch nahnevana. Ja neviem preco sa mi to deje. kym bola slobodna stale si nasli taku chvilu aby boli sami. pros normlane odpovede. vdakaim poradte co si mam o tom mysliet poprosim nor
Neboj sa, chapem ta niekedi mavame zle myšlienky na ktore nechceme mysliet ale predsa myslime aj ked nechceme, ak ti mozem dat radu vyspovedaj sa a porozpravaj sa o tom s knazom, lebo taketo zle myslienky nam dava zly duch ktory nas tym berie o energiu a o radost a dava nam pocitovat strach a uzkost. 🙏
Mat tvoje problemy tak som stastna ach boze

Podla mna sa zas nejaky uchylak nudi.
2.moznost: ak to naozaj nie je uchylak, potom je to chora zena