Menstruačné cykly po kyretáži
Ahojte pokyretazove zienky,
spomeniete si ake ste mali prve cykly po zakroku? bolest dlzka intenzita oproti ms predtym?
Len ma zaujima, ci daktora mala cyklus s 'bolestami' aj 2-3tyzdne...prva ms mi prisla po5tyzdnoch, riadne supy ale preslo 6dni, na kontrole vsetko ok, bolest potom uz ziadna... teraz som mala 2.ms, nabehla super presne na 35DC ako kedysi ale stale ma taha boli podbrusie, dnes som uz 13dc a citim este aj vajecniky asi kde mam 🤦♀️😁lekarka ma prezrela sonom, sliznica ok, vajicka este vo folikuloch a cakam na vysledky kultivacie 😣 ovulacne bolesti to nebudu, nakolko ma brucho taha nonstop od menzesu
@nevludna cau cau, ja si zatial 'uzivam' bolave prsia kazdy den, akurat som si dovarila vajickovu polievku (uz to zacina pomaly chute moje 😂) a oddychujem valam sa doma 😇 a nebuuul, mozno tam uz dake mrňa robi horm. cirkus 🤔😁
@mima172 haha tak to si vychutnavaj kym mozes, lebo ked pride den svadby ubehne ani nebudes vediet ako 🤷♀️😁
@nevludna @rejmonz
Svadbu máme 31.08. Mali sme mať v júni, no keď som otehotnela, tak sme ju zrušili, keďže som bola komplet nepoužiteľná 🙂 Potom prišli stavy, že sa vydávať nechcem, depky, čo ak nemôžem mať deti a podobne aaa teraz sme tu aj s termínom svadby a myslím, že to "zlé" nás veľmi spojilo 🙂 Jasné, ja viem, že to ubehne, no som rada, že ma to teraz tak zamestnáva 🙂
Juuuuj, boľavé prsia, tak to som nikdy nezažila. Nemám ich boľavé ani pred MS a ni v tehu neboleli. A inak si ok rejmonz? Mňa najviac trápilo nechutenstvo. Za to obdobie, čo som bola tehotná šlo dole 5 kg.
@mima172 tak tak, ja to tiez tak citim ze nas to zle dost zocelilo a spojilo a viem, že sa nedame ničim len tak rozhodiť a budeme stať pri sebe ♥ noo doteraz som to nepoznala ani ja, ani v prvom tehotenstve a teraz to bol hned prvy priznak, bradavky ani chytit hlavne, zato nechutenstvo som mala tiež, ledva som cosi do seba dostala a teraz naopak žiadny problem, teda zatial, klopklop :D len obcas tie vlcie hlady dojdu, že mam az zavrat a musim cosi hodit do brucha...inak zatial všetko ok, 15.7 idem az na sono lebo ma doktorka dovolenku 🙂 tak som trochu nervozna, ci tam bude vsetko jak ma byť a nie je nahodou mimomaternicove..uvidime 🙂
@mima172 a inak, nas nakopla malicka do svadby a aj ked sme sa jej museli vzdať, o ruseni prekladani svadby sme nerozmyslali..ja som sa jej pekne podakovala, že nas takto do toho nepriamo konecne ona "dokopala" a dodnes si myslim, že to bolo jej poslanim+ukazat mi ake mozu byt zac.tehotentsva ťažke na žaludok :D 🙂
@rejmonz My sme svadbu vtedy zrušili nakoľko sme ju mali mať 22.06 a termín pôrodu bol vypočítaný na 26.06 a hlavne vyzeralo to tak, že ostanem až do pôrodu PN, tak sme si povedali, že to posunieme, keď bude mať drobec cca 1 rok 🙂 No presne viem o čom píšeš... Ten drobček nás tak spojil, že až 🙂
PS: neboj, určite bude toho 15.07 všetko TIP-TOP ❤
No uz som dostala kramy, teraz som ani cakat nemusela:( chjo
@nevludna 😣 to ma mrzi, ale nie je to este koniec sveta, skuste tu macu co som hore pisala zacat jest, jeden nikdy nevie co by mohlo pomoct 🤔😊 ja mam dnes od rana pichanie v bruchu ze strach, boli sme sa v parku prejst az som zastala par razy co sa to robi 🤦♀️ tak drzim aspon s bolestami s tebou hh 💪🤟 uz lezim doma s nohami dohora 🤷♀️😁
@nevludna ☹️ kadial to ti plavci idu ze sa trafit nevedia...!🤔😊 sak oni sa raz bunky najdu, tie prave a najvhodnejsie, verim tomu 👌😇
@mima172 haha tak som to aj ja citila 😁 aaale klasika zle je, prsia mi horia bolia, cela som vyhadzana a este aj naladova a ufňukana 🤦♀️😂 az si prajem nech je dalsi mesiac za nami a zacne ta nevolnost pomaly ustupovat.. lebo byt vkuse v noci hore a rozmyslat co si zas mam do brucha hodit.. dochadzaju napady.. 😁
@rejmonz @nevludna Čaute kočky, ako sa máte? 🙂 Rejmonz, drobček v brušku poslúcha? 😍
Mne už mešká MS, nemeškáva mi nikdy, skôr od kyretu dostávam skôr ako pred ním. Test som si robila predvčerom - úplne biely :( Brucho chvíľku bolí, chvíľku nebolí. Keď som bola minule tehu, tak mi test ukázal dve čiaročky už 3 dni pred MS, tak neverím, žeby to bolo "to".... Tie stavy čo mám je ťažko i popísať. Povedala som si, že do svadby neriešim, no i tak som slušne povedané psychicky "v prdeli" 😢
A ako bonus, ak bude meškať ešte viac ako 3 dni, tak budem mať presne na svadbu... jupíííí 😖
@mima172 aaaahoj, ale vratila som sa na tyzden po pn do roboty konecne no a od nedele ma chytilo vracanie, pondelok som nic v sebe neudrzala takze lezim doma teraz... tak nvm co bude ci sa pojdem dat zas vypisat alebo to skusim vydrzat zajtra...tazko to je fungovat ked je mi vkuse zle zle ani nvm nad nicim inym rozmyslat.. 😩 a poradnu mam teraz v pondelok najblizsie...
joj to ma mrzi, inak ja som mala tiez presne cez svadbu ms 😂 aj som si porevala este stvrtok rano ze to doslo a nebude prekvapenie pre muza a nakoniec z toho bol aj zatial posledny cyklus,to som ani nesnivala takze tfujtfuj ono to vyjde, mozno v manzelskom zvazku to uz pojde lahsie hehe❤️
Ja nijako az zle, ale co uz.
Dnes som mala mat termin:(
@nevludna @rejmonz. Baby, ten deň je ťažký, ja som si tým prešla 26.6., viac menej som ho prerevala, hoci som sa snažila "drzať" 🙂 Takže si kľudne poplačte, nie je to hanba...
Baby a ja mam novinku... dostala som od mojej šéfky fakt kreatívny svadobný dar - výpoveď. Takže "šťastné" životné obdobie pokračuje... Držte sa kočky ❤
@rejmonz Ahoj 🙂
Juj, nerada čítam, že máš za sebou už aj nemocnicu, no rada čítam, že tehotenstvo krásne pokračuje 😍 Mooooc držím palce, drz sa!!!!
A ako sa mam ja? Nechcem vyznieť ako kôpka nešťastia, no tehotná nie som, dostala som výpoveď v práci, mam silnú angínu a 4 dni pred svadbou. Takže jupiiiii jou 😱🙂
@rejmonz fuh, no pekne. V ktorom tt si? To muselo byt dost tazke, psychicky:(( uz je lepsie?
@mima172 juuj, to nepotesi:(((( oddychuuuj, a mysli pozitivne. Prichadza tvoj zatial najkrajsi den😋😋 uzi si to poriadne.
A ja? stale nic ale konecne som sa naucila nic si z toho nerobit🙂 pomohlo mi, ked som si uvedomila, ze vsetok svoj cas sa toci len od pocitania kolko dni do ovulacie, kedy je ovulacia a kedy mam dostat kramy a pod. Uplne som mrhala svojim casom nad trapenim sa. A moj cas si mega cenim. A toto ked som si uvedomila, ze ani vlastne nezijem, tak som sa nejako “zobudila”🙂 uzivam si tu slobodu a kopec volneho casu (mimo prace), o ktoru pridem, ked pride niekedy dieta. Takze ja sa tesim z mojho posunu a dieta bude ako bonus k super zivotu. A ked nebude, bude tiez dobre. Zivot nie je len o tom🙂
Drzte sa baby
@nevludna teraz koncim 15 teoreticky, boli to supy, sla som do nemocnice s riadnym krvacanim, lialo zo mna a myslela som, ze uz je koniec.. nakoniec to bol hematom.. no z jedneho som sa vylizala ale bohuzial nam nasli iny problem a velmi iste to nemame, neda sa to nijak riesit iba cakat.. tak som to uz oplakala a nechavam to uz len na prirodu.... a cely ten odstavec o tom, ako si sa zacala venovat sebe atd mi velmi pomohol a inspiroval, mas do bodky pravdu ❤️ tiez som si teraz uvedomila, ako som stale ratala dni mesiace kolko este aby sme mohli skusit znovu, az som prestala zit v podstate a total sa nato upla blbana... co sa bude mat stat stane sa a pojdem dalej...
@mima172 gratulujeeem ku krasnemu kroku, nech nam to vsetkym vydrzi, su to nase opory najvacsie☺️😁

Ahojte dievcence🙂 ako sa mate?