Meškanie menštruácie po spontánnom potrate

merrrynka
21. jan 2016

Ahojte chcela by som sa opýtať, tých žien, ktoré majú skúsenosti so spontánnym potratom. Ja som ho mala v 5tt. Ťažko som sa s tým vysporiadavala...
Začiatkom Novembra 2015 sme zistili s priateľom, že som tehotná. Urobila som si 3 teh.testy a všetky boli pozitívne. tak som teda Navštívila svoju gynekologičku, ktorá to potvrdila a však mi povedala, že je tam dlhá doba medzi poslednou menštruáciou a veľkosťou plodu... takže ma na to upozornila, že sa mohlo sa stať, že sa plod prestal vyvýjať. 2 krát som bola na pohotovosti s krvácaním ... . Po spontánnom potrate som krvácala asi týždeň a prežila som asi najhoršie obdobie v živote. Patrím medzi tie neštastné dievčatá, ktoré majú nepravidelnú menštruáciu. Teraz mám taký problém, že som do teraz menštruáciu nedostala a to je už vyše 2 mesiacov. Moja gynekologička mi povedala, aby som po tom druhom krácani prišla na kontrolu. Neviem čo mám robiť. Teho.test som si robila a bol negatívny, cítim sa však čudne neviem či si to už nenahováram. Chcem sa aj opýtať koľko dní resp. mesiacov po spont.potrate vám prišla menštruácia. Nab.týždeň sa idem objednať ku gynekolog. nech ma upokojí.
ďakujem vám za odpovede.

limetka69
21. jan 2016

Ahoj. Mne moj dr povedal, ze mi do 8 tyzdnoch od potratu pride mrcha, ale ked neprichadzala, urobila som si test a boli // takze na tvojim mieste idem po vyvolavacku.

merrrynka
autor
21. jan 2016

Takže ti tiež meskali a dal ti vyvolávačku?

merrrynka
autor
21. jan 2016

Aha ako // dve čiarky. Dakujem ti za odpoveď

limetka69
22. jan 2016

@merrrynka ano, ale povedal, dva tyzdne, a u teba uz presli tie dva tyzdne, teraz su zblbnute hormony, treba ist k dr nech to da do poriadku. ;)

mickey287
27. jan 2016

Ahojte, mohly by ste my niekto pomoct prosim mala som dostat menstruaciu 22.01.2016 no stale sa nedostavila us je to 8 den. 3 a 4 Januara som mala spinenie a trosku ruzovkatu krv. Mam aj tehotenske priznaky no robila som si 2× test a visiel negativny s priatelom sa snazime o dieta no nieje to este skoro vihladat lekara? Dakujem za odpovede 🙂

merrrynka
autor
27. jan 2016

Skus si spravit test o 2-4 dni a uvidíš.

ladyanne
27. jan 2016

Utekaj k lekárovi, aby si vedela.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre