Mimomaternicové tehotenstvo - čo ďalej po zákroku?
Ako rychlo vam kleslo HCG spat na 0? Robil vam obvodny gynekolog kontrolny odber? Alebo nejaku inu kontrolu?
@emalka v tom tkanive skumali konkretne co? Mozu byt aj “zle” vysledky? Ja uz mam stichy vybrane, to mi povedali pri prepusteni, ze mam ist o 3 dni mojej gynekologicke. Ta ich vybrala, nic ine nekontrolovala, a ze vidime sa o rok na preventivke. Sa mi uplne nezda takyto postup.
@pondelok01 Tym rozborom potvrdili ze sa naozaj jednalo o MMT. Je to formalita viacmenej.
Hmm... ten jej pristup by sa ani mne velmi nepacil. Moj doktor si so mnou pokecal ako sa citim, ci nepotrebujem nieco predpisat a tak, taky ludsky rozhovor pri oboch kontrolach. Je pravda ze ta kontrola o ten mesiac bola viacmenej bleskova, rychle sono ci sa vystelka zotavila z kyretu a ta krv.
@pondelok01 ja som bola potom aj v kúpeľoch na liečení,v lúčkach, bol nato nárok ale je to už davno
@emalka zvazujem ist aspon do labaku ako samoplatca, nech mi skontroluju HCG, ale neviem kedy ma zmysel ist. Je to 10 dni od zakroku, HCG som mala 5900.
@pondelok01 v nemocnici ti brali krv po zakroku? Ak ano, klesala?
@emalka brali mi krv, ale ci hcg klesalo neviem, mam iba informaciu z prepustacej spravy, a je tam uvedena hodnota 5900, neviem ci to je z toho prveho predoperacneho odberu, alebo z posledneho.
@pondelok01 hmm, myslim ze by ta neprepustili keby to neklesalo... Ak by som chcela pokoj na dusi tak by som si asi dala urobit rozbor

Klesalo mi tusim mesiac a kusok. Vysetruje ta potom tvoj gynekolog, ak nieje v prepustacej sprave napisane inak. To sa tyka aj vyberania stehov - mne ich vyberal moj doktor ale viem ze niektore baby isli na ich vyber do nemocnicnej ambulancie.
Idealne teda pozriet do prepustacej spravy. U mna to bolo takto:
Prepustili ma z nemocnice, zavolala som svojmu doktorovi ze co sa stalo, ten mi povedal kedy mam prist na vyber stehov. Potom som isla do nemocnice po papier z vysledkov z histologie (analyza tkaniva z vajcovodu), ten som si potom zobrala so sebou na kontrolu k dr o cca mesiac po prepusteni, vtedy mi zobrali krv. Kontrola dopadla dobre a hcg klesalo pekne, takze uz nebolo treba nic ine riesit.