icon

Missed abort - priebeh zákroku

tinka0000
3. jan 2018

Tak baby dnes som bola u gynekol.ktory mi potvrdil missed ,najhorsia sprava v mojom zivote😖,5teho idem na zakrok,ako to prosim prebieha? Treba mi nieco do nemocnice?. Dakujem.

Strana
z3
alison11
6. máj 2018

@mirus100 Držím moc palce aby všetky vyšetrenia dopadli pre vás najlepšie 🙂.Tú pokoru chápem,mne keď sa najstarší po 3,5roku až podaril,som bola nesmierne vďačná že môžem byť jeho matkou,a po ďalších mini potratoch 3ch som bola aj od strachu zúfalá ale časom nesmierne šťastná že mám možnosť byť druhý krát matkou a nesmierne si vážim že ich mám,nebyť ich bola by som nadne duševne teraz po tomto missede,ktorý som zažila pred 2týždňami ☹.Hoc i tak mám smútok v duši,ale verím,že časom to bude menej bolestivé,a pozbieram sa kvôli synom.
@alexsk A tebe tiež prajem aby bolesť čím skôr prešla a čím skôr ste mali krásne bábätko zdravé a vaše srdce aby naplnila láska voči nemu,a bolesť ktorú teraz cítiš zakrylo šťastie a radosť zo zdravého dieťatka 🙂.

mirus100
7. máj 2018

@alison11 ďakujeme pekne🤗je mi veľmi ľúto, že si si tým musela zasa prejsť 😔ženy, ktoré to nezažili veru nepochopia aké to je😔ale máš obrovské šťastie že máš dvoch chlapcov, držte sa a hodné zdravicka celej rodinke 🤗a držím palce na ďalšie tehu 👍👍

alison11
7. máj 2018

@mirus100 Ďakujem pekne,áno mám šťastie že mám dvoch synčekov,ale na ďalšie sa už nedám,nezvládam ani toto obdobie bez antidepresív,takže nechcem riskovať a Verím,že bude už len lepšie chalani podrastú a budeme môcť cestovať autobusmi,vlakmi po slovensku raz začas dáva nám to v budúcnosti viac voľnosti,než sa znovu pustiť do ďalšieho tehotenstva ktoré len Boh vie či by malo cieľ pôrod dieťatka zdravého...to prenechávam druhým žienkam ako ste vy ktoré ešte nemáte,a mojim švagrinkám ktoré plánujú ďalšie.Prajem vám aby ste úspešne donosili,porodili a mali krásne spomienky na tehulkovanie a aj pôrod a hlavne aby ste boli zdraví a maly šťastné detičky 🙂

2veronika262
Autor odpoveď zmazal
2veronika262
Autor odpoveď zmazal
terez01
5. aug 2018

@2veronika262 podľa mňa nie,choď k svojmu dr na kontrolu,ja som to tak mala a bola som zle vyčistená,môj dr . mi pichol injekciu metylergometrium 2x a to čo zo mňa vyšlo,to množstvo sliznice,ani som neverila, menštruáciu som dostala,až keď kleslo hcg a začal cyklus,tj po 6tt,ale to ťa mali informovať po prepustení. Zajtra šup k svojej dr na utz

2veronika262
5. aug 2018

@terez01 Utorok idem ku doktorovi s výsledkami z histologie tak som zvedavá čo mi povie, ale myslíte, že by som mohla byť zle vyčistená aj keď som mala týždeň po zákroku negatívny tehotenský test ? 🙂

terez01
5. aug 2018

@2veronika262 áno,hcg začalo klesať po potrate..ak to mám laicky napísať,kyretaz má byť ako prebehnuta menštruácia, ďalší cyklus začne po poklese hcg takmer k nule. Cyklus trvá 28dni. Takže menzes by nemal byť skôr ako za 28dni po kyretazi. Za 9dni cyklus neprebehne,podľa mňa sa telo docistuje po kyrete.

2veronika262
5. aug 2018

@terez01 dobre ďakujem 🙂 v nemocnici mi to odôvodnili tým, že môže sa stať že menzes príde v takom čase ako keby sa ani zákrok nevykonal. Ale zvláštne je, že má ani len nepozreli, tak nerozumiem tomu že ako môžu povedať že to je MS. Hádam mi môj gynekológ v utorok povie viac 🙂

alison11
6. aug 2018

Ahojte žienky už som zúfalá, 3ms mám od missedu ale prvý deň je ako tka ok ale na druhé ráno sa zomňa leje každú hod. musím meniť o.b. nočné z krídielkami tampóny lebo sa naplnia a pretečú a v noci som sa už zobudila pri otáčaní že zo mňa vyteká krv čiže dve nočné som cez noc menila ☹ min. mes. aj rpedminulý som mala 11 tampónov 2deň teraz som už pri 3ks. A lekár na preventívke i po kyrete povedal,že je všetko ok ☹.Kedy sa to napraví?

alison11
6. aug 2018

@2veronika262 Ja som tak bola a krvácala som 13dní gyn. mi povedal,že je to čistenie ako po pôrode a potom mi už ms došla ako zvyčajne na 32dní.

2veronika262
6. aug 2018

@alison11 dobre ďakujem 🙂 tak uvidím kedy príde mne ms 🙂

alison11
6. aug 2018

@2veronika262 Aj ja som bola vystrašená že prvé dni slabé a zmyzlo a o pár dní znovu a trvalo 13dní aj k ženskému som šla vtedy a povedal že by dlhšie ako 2týždne nemalo trvať nuž a potom keď to prešlo prvá ms ma tiež vystrašila po nej som bola na preventívke vraj všetko ok a potom ďalšia bola tiež dosť silná teraz sa mi zdá že je to lepšie o dačo hoc uvidím do večera koľko tampónou zas miniem teraz som pri 6ks predošlé dva do spánku 11ks nočných o.b. najhrubších som minula 2deň na 3deň 8ks a 4deň bolo už 5ks super ,potom už len normal zo 4ks 5deň a 6deň 2-3kusy normal na 7deň 1ks vložka. Tak dúfam,že aj intenzita sa už u mňa upraví na normálne ako som mávala pred missedom,lebo mám dosť silné aj bolesti,a čoskoro by som mala po rodičovskom sa zamestnať takto by som nevedela normálne v práci fungovať.

2veronika262
6. aug 2018

@alison11 Tak ja verím, že sa mi to do dvoch mesiacov všetko unormalni nech sa nám môže zadarili znova 🙂

alison11
6. aug 2018

@2veronika262 Tak Ti moc držím palce,ja viac nechcem.

2veronika262
6. aug 2018

@alison11 Ďakujem pekne 🙂 tak ja mám zatiaľ doma len 16 mesačnú slečnu tak chceme druhé 🙂

alison11
7. aug 2018

@2veronika262 Chápem ťa,ja som prišla o tri pred druhým synom,tiež som chcela veľmi aby mal prvorodený súrodenca a som rada,že ho má toto čo nám v apríli odišlo malo už 10tt tie pred druhým od 5-6tt odišli samé bez čistenia.Ale to posledné veľmi bolelo pol dňa som mala bolesti kým sa spustilo krvácanie :-/.O prvé sme sa snažili takmer 3,5roka ... aj to leičením nám ostal z Duphastonom mávala som nepravidelné cykly od 11 rokov.Polycystické vaječníky a zápaly.Ale som rada,že mám aspoň 2ch synov a vám prajem aby sa vám čím skôr zadarilo a udražalo 🙂.

2veronika262
7. aug 2018

@alison11 Ďakujem pekne 🙂

2veronika262
7. aug 2018

@terez01
@alison11
Tak doktor mi povedal, že menštruácia to isto nebola keďže mám sliznicu len 3mm , myslíte že je to v poriadku na to že mám 3 týždne po kyretáži ?
Doktor mi povedal, že mám počkať dve mrchy a môžme skúšať 🙂 tak už len čakám kedy prídu, ale obávam sa že nie skoro keďže mám len 3mm sliznicu :/

alison11
7. aug 2018

@2veronika262 Ahoj aj ja som tak mala to krvácanie po kyrete,neboj prejdú skončia sa a potom prídu takmer na deň ako pred tehotenstvom ms možno bude len intenzita iná ako i u mňa. Momentálne som tak že včera na 2deň som minula 9 nahrubších tamponov o.b. nočných namiesto 11ks ako v predošlých 2 menzesoch a dnes už len super tampóny mi stačia na 2-3hod. takže vpohodke sa to upravuje 🙂 čo som rada. A ináč mne gyn. nástojil na 3 cykloch čakania zďalším tehtoenstvom.Každý gyn. ináč vraví.Ale podstatné je ako to ty duševne cítiš a aj fyzicky či je telo pripravené na tehotenstvo. 🙂 Držím palce.

2veronika262
7. aug 2018

@alison11 Ja som mávala cyklus 24-27 dní takže to by musela prísť za pár dní, ale doktor povedal že v najbližšej dobe ms určite nedostanem. Tak ale uvidím ako sa všetko vyvinie 🙂 dúfam že aspoň do 2,3 týždňov dostanem 🙂

alison11
7. aug 2018

@2veronika262 po tomto krvácaní keď sa Ti skončí od tiaľ rátaj.

2veronika262
7. aug 2018

@alison11 ja som krvácala len 5 dni od 26.7. 🙂

alison11
7. aug 2018

@2veronika262 To je ok aj ja som behom 4dní po kyrete prestala a o pár dní znovu a potom až 13dní ☹ nie silno ale proste stále som musela mať vložku a od tiaľ keď sa skončilo tak na 32dc ako zvyklo mi došla trvala 7dní ale druhý som minula 11ks ob nahrušbších nočných tampónov na 3deň 8ks tých najhrubších až na 4deň super 5ks a na 5 normal 3ks a 6deň 2-3ks normal a 7deň jednu vložku :-/. A minulý mesiac takisto tento je už ako tak ok,až na tie bolesti čo som mala včera ☹ ani chuť do ejdla som nemala čo mi lieky na bolesti nezaberali.A miesto 11ks 9ks nahrušbích tamponov som minula ale dnes už super stačia na 2-3hod. 🙂
Držím palce aby u teba to bolo celé ok. A brala som ferro folgamma 2 balenia na anémiu po operácií,to mi gyn. kontrolovať nechcel tak som šla k obvodnej ktorej som objasnila predošlé dva cykly a menzes :-/ tá ma pochopila a aj rpeventívku spravila keďže som 3roky nemala robenú a vyšlo mi zvýšený miere bilirubín,proste nevládzem ráno vstať z postele unavená som a slabá... tak teraz detoxikujem pečeň snažím sa jesť viace zeleniny a piť viac vody a čaje na pečeň a žlčník. v októbri mi bude kontrolovať bilirubín na nete som čítala že môže byť za tým aj operácia.

2veronika262
7. aug 2018

@alison11 Tak potom veľa šťastia a hlavne zdravia. Ďakujem, ja tiež dúfam že bude všetko Ok.

alison11
7. aug 2018

@2veronika262 Ďakujem 🙂 Všetko dobré vám prajem 🙂

sticker
terez01
7. aug 2018

@2veronika262 počítaj tak 6tt od potratu.

2veronika262
8. aug 2018

@terez01 Kiežby, ďakujem 🙂

Strana
z3