Môžem mať menštruáciu aj dvakrát za mesiac?
nie je normálne mať až taký krátky cyklus, ale môže sa to stať z času na čas.. ak je to pravidlo, ide o problém, ktorý by mal riešiť lekár, takže šup k doktorovi 😉
zvlastna otazka dospelej zeny...
Ked mas prvu napr. od 1.5., tak kludne stihnes dvakrat za mesiac aj pri normalnom cykle, staci vediet ako idu cisla za sebou a napocitat aspon do 28😉
@dalog1 v polovici cyklu môžeš mať ovulačné krvácanie, špinenie... Ak by sa to opakovalo, nie je to celkom o.k. Aj menzes sa môže občas zblázniť a jednoducho máš jeden cyklus kratší. Ťažko povedať takto. Koľko máš rokov, berieš antikoncepciu, nemala si práve pohl. styk, neveríš iné lieky (ATB...)... Môže to ovplyvniť veľa vecí 🤔
@dskjhfdlkdjhl ano...ak mal mesiac 34 dní však?
1-6 menzes + 28 dní je kolko?
jedine ak by nebol cyklus 28 dní ale cca 20
ok
@dominika6 dobre by bolo zopakovat si ako sa pocita cyklus😉
Ja som mala dva mesiace tak, išla som na stery a šup šup už bola konizacia krčka maternice ...
Som po,snažíme sa o bábo, užívam inofolic a dúfam , že sa podarí 🙂
@dominika6 ak začne ms 1.6.....tak druhý ms môžem dostať v 28.den cize 28.6....…takže áno dá sa menstruovat aj 2 x v mesiaci
Tak ak máš kratší cyklus môžeš mať MS aj 2x v mesiaci. Ja som mala obdobie keď som cyklus mala 25 dní a bol ako hodinky.
Môže to byť ovulačné krvácanie.
@jajka257 na MK ma uz nic neprekvapi😀
@dskjhfdlkdjhl ja si to hovorim vzdy, ked sem leziem a potom neverim vlastnym ociam, ze sa nieco najde😂😂😂ja to uz mam ako vyzvu: co ma dnes prekvapi😁
@jajka257 bojovka😀
@dskjhfdlkdjhl ved toto.... Ale dnes som stratila svoje sny😀
@jajka257 mna ani neprekvapuje to, ze to nevedela (mohla vtedy v skole chybat😝), ale ak uz idem niekoho zdrbat, ze zavadza, tak si najskor zistim fakty. No, bola som zarazena, ked som videla ten prispevok. Znovu sa potvrdilo, ze sebavedomie je v priamej umere ved vies s cim😝
@dskjhfdlkdjhl 😂😂😂

No nie je to v poriadku ale môžeš. Mám to pravidelne každý mesiac...