icon

Na potrat čakám doma

mim987
25. aug 2020

ahoj. Čakám už týždeň na potrat doma. Od včera večera mám také mierne bolesti v podbrušku a krížov. Myslíte, ze sa to uz ide spustiť alebo je to nejaký problém a mám bežať do nemocnice? Bojím sa , ze mi tam spravia kyret aj keď to nebude nutné. Okrem toho sa mi teraz ani moc nedá, som doma sama s dvojročným synom.

Strana
z4
mim987
autor
28. aug 2020

Ahojte dievčatá. Neviem či vás to zaujíma alebo tu riešime niečo iné už, no len som chcela, že už to mám za sebou. Včera prišli kontrakcie, normalne ako pri pôrode, trvali celý deň, v noci to už začínalo byť neznesiteľné, myslela som, že to je môj koniec, no a potom to prišlo. Resp. Odišlo. Dnes som svoje bábätko dôstojne pochovala. Bol to neuveriteľný zážitok. Moje telo presne vedelo čo robí, bolo to neskutočné. Som šťastná, že som to zvládla a mala šancu sa rozlúčiť. Veľmi sa mi uľavilo a dodalo mi to toľko sily....je to asi veľmi zvláštne ale cítim sa taká silná a odhodlaná teraz ako nikdy . Chcem sa vám, ktoré ste ma podporili, veľmi veľmi poďakovať. Vážim si to ♥️

dejna_
29. aug 2020

@mim987 konečne sa ti uľavilo ❤️ už len ísť na kontrolu počkať na prvý menzes a môžete sa opäť snažiť 🙏 prajem ti veľa zdravia a nech máš čin skôr // na teste

mantilka
29. aug 2020

@mim987 super, že si nemusela ísť na kyretaz. Prajem veľa zdravia, skoré zotavenie a nech sa už skoro tešíš z úspešného tehotenstva. ❤️

hehehehe
29. aug 2020

@mim987 Prajem Ti veľa zdravia a skoré zotavenie

veronikaszabova
29. aug 2020

@mim987 ❤❤❤

ankare
29. aug 2020

@mim987 obdivujem Ta za Tvoju silu a odhodlanie. Skoré zahojenie zelam, veľa zdravia a nech čoskoro držíš zdravý batoztek v naruci. ❤️

smokenakova
1. sep 2021

Mala som menzes 3.8 a teraz som mala dostať 28.8 nedostala som mam bolesť v oblasti pupka a maternice test ukazuje dve palicky co to znamena

ankare
1. sep 2021

@smokenakova podľa všetkého si tehotná, gratulujem

smokenakova
30. sep 2021

Dobrý deň chcem sa spýtať včera som podstúpila upt a prestala som krvácať je to v poriadku a chcem sa spýtať po upt sa môžem aj kúpať dskujem

balazovaklaudia
24. jan 2023

Ahojte babenky prišla som si po radu som 7tyzdni tehotenstva.a včera ráno som začala silno špiniť,potom som začala krvaciat,večer som išla na pohotovosť,a primár mi povedal že to není na dobre ceste ,tak ma poslal domov ,povedal mi že keď potratim doma mám si dať na brucho ľad a silno tlačiť ..stále mám mierne bolesti ,a stále krvaciam,dnes už aj menšie zrazeniny,babenky prosím vás možné mi povedať kedy by sa mi to asi tak mohlo spustiť už som s toho zúfalá šťastné sa toho bojím nech už to mám za sebou ,za každy radu budem vďačná ,

ankare
24. jan 2023

@balazovaklaudia mrzí ma, čo sa Ti stalo a čím si prechádzas. 😔 Ja som potratila v podobnom týždni a mala som aj podobný priebeh. Chvalabohu, vyčistila som sa doma. Bol to ako keby silnejší a dlhší menzes. Išli zo mňa aj zrazeniny. Držím palce!

dejna_
25. jan 2023

@balazovaklaudia je mi ľúto čím si prechádzas ..ja som začala v stredu špiniť a zo soboty na nedeľu som potratila ..neboli to silné bolesti ..tak ako pri menštruácii, a prišla mi veľmi silná menštruácia plod bol asi v 6-7 ty ale telesne som bola už v 10-11 tt...ten ľad na brucho si nemusíš dávať, nemyslím si že ti to pomôže nejak uľaviť alebo niečo podobné. Každopádne keď si nebudeš ísť kľudne choď na príjem a urobíš ti kyretaz..ja som prvý krát potratila doma s tým že som musela ísť na docistenie aj tak a len sa to naťahovalo ..a druhý krát som potratila tiež doma ale odišlo všetko našťastie ..ale povzbudim tá ..otehotnela som aj tretí krát a mám 7 mesačného fesaka ☺️. Ale musela som prejsť vyšetreniami a pichala som si injekcie na riedenie krvi . Držím palce 🍀.. každopádne keď ti nebude už doma príjemne určite choď na pohotovosť

Strana
z4