icon

Najradšej by som vrátila čas a deti nemala

4. júl 2020

Dobrý večer, založila som anonymne diskusiu s tým, že sa potrebujem vyrozprávať. Neviem ako ďalej. Prosím o normálne názory, o kritiku nemám záujem. Potrebujem pomoc.Vždy som vedela a cítila, že nechcem v živote deti, Každý to vedel, lebo každému som to od malička hovorila, že proste nechcem deti mať v živote. Ale nastúpila som po strednej škole do práce, tam som sa zoznámila s mojím súčasným partnerom. Nie sme zobratí. Po dvoch rokoch som otehotnela . Minulý rok v septembri sa nám narodila druhý syn. Každí ma presviedčal, že ako zmením názor, že budem šťastná, že mám dieťa a tak.. Ale žiaľ, nestalo sa. Veľmi dom z detí nervózna. Najradšej by som miestami zomrela a mala kľud. Strašne vnútorne trpím a najradšej by som vrátila čas a žiadne deti nemala. Proste rodinný život nie je absolútne pre mňa. Som veľmi nešťastná. Existuje nejaký spôsob ako zmeniť moju situáciu? Veľmi trpím vo svojim vnútri. Najradšej by dom utiekla niekam veľmi ďaleko od tohto súčasného života.

Strana
z18
katkati
15. aug 2020

@vlcik1 Dobre, že si to napísala 🍀

banderaska29
18. aug 2020

@katulienkax ja som si to teda nepicla s autistickým synom. Neviem akým právom porovnávaš milujúce matky chorých detí s takouto nenapraviteľnou mrchou, ktorá nevie čo je to láska. Ona by tie deti neznášala, aj keby boli zdravé, už to pochop aj ty, aj všetky ktoré sa tohoto individua zastávate. Všetky sme matky, všetky sme na deti väčšinou samé. to teraz každá nechá dieťa hladné, nenavarí mu, bude po ňom vrieskať lebo dieťa proste stále rozpráva ?

eva8
2. sep 2020

Rodicia, pribuzni vedia o tvojich pocitoch? S chlapom si sa odcuzila, lebo nie si stastna, Upadad do depresie a to je nebezpecne. Mozno keby si ich zberila do pedtunskejstarostlivosti, ty by si zasla za psychologickou, potom do zahranicia volna ako vtak s antikoncepciou. A asi by si svoje deti zacala vnimati ak pri navsteve, nie ako nutene zlo, ales odstupom, nemalaby si starostis vychovou. Drzim palce

sussiep
10. sep 2020

Ahoj,neviem ci este stale tvoj stav trva,ale velmi ti drzim palce,aby si nasla sposob ako najst vnutorne stastie alebo aspon pokoj...verim ze to nie je lahke ale pomodlim sa za teba.

amabeldan
23. okt 2020

Rozumiem vam. Tiez som Mala tento pocit v sebe stále od neviem puberty a kazdy okolo vedek, ze ja a dieta nikdy. Potom som otehotnela lebo som nedavala pozor. Cele tehotenstvo son orerevala a bola bestastna lebo potrat bol pre mna hriech. Prve 2roky som len prezivala a bola stále nestastna. Nepoviem ze aj teraz obcas nemam ten pocit, ze by som chcela vsetko spat a nemat dietatko ale potom to odide a je sko tak vsetko okej. Je hrozne ako my zeny nepocuvame svoje vnutro a ideme proti sebe. Nasa dusa vie co v tomto zivote ma mat, nema mat. Ale nestojime si za tym. Nevadi. Prejde nejaky cas a ked dieta bude starsie opat pocitime prival slobody. Detiska mozete obcas nechat muzovi ci rodine a ist si urobit sama svoj vlastny program aby ste sa nabili energiou snazte sa robit veci ktore ste robiki pred tym a mste ich rada vzdy trosku.

simon32
18. dec 2020

poznam jednu babu ktora lubi svoje deti ale tiez raz povedala ze by jej bolo lepsie bez nich. je taka nevyrovnana a trapi sa velmi no ju to mrzi ze nevie byt taka mama aku by si deti zasluzili .

neviem si predstavit co zazivas a drzim palce aby si vydrzala deti raz vyrastu a budes mat slobodu ☺

medea2003
9. feb 2022

ahoj, si prosim ta este tu na modrom koniku? Mohla by si sa mi ozvat cez spravu?

Strana
z18