Nakoniec to nevyšlo
Ahoj maminky...tak po 5-tich rokoch snazenia a vacneho sklamania z prichodu menstruacie sa mi raz nedostavila...myslela som ai ach zasa meska lebo nervy v praci...no nechodila a nechodila a manzel kupil test ze co ak nam to prave vyslo? A ano!! Dve carecky....utekala som k lekarke ta to potvrdila ze som v 7tt..no najstastnejsie tyzdne na svete...do tejto nedele...vecer som dostala silne bolesti a zistila som ze mam hnedy vytok..okamzite som volala 112 lebo som mala aj horucku.zobrali ma ihned na prijem polozili na izbu a nechali do rana na infuzke..rano ma prisli skontrolovat a ani som nevedela kedy a ako uz ma niesli na salu na kyretaz :( babatku nebilo srdiecko neboli ziadne ozvy a postupne sa zacalo odlucovat..ani neviem co potom bolo strasne som plakala...dnes ma maju pustit a ja sa citim tak prazdna a sama :( nemam sa konu vystazovat sestricky su tu prijemne ako vredy na zadku a maminky co tu boli boli tiez na upt ale z vlastnej ziadosti...a.mne je tak strasne taka som zufala...dakujem ze ste ma vypoculi a mohla som si tu ulavit :(
😢 prajem veľa síl
😢 prajem vela, vela sil
To mi je luto :( chapem, ze sa to lahsie povie ako urobi, ale skus sa na to pozriet aj z tej stranky, ze aspon vies,ze mozes otehotniet. Vela skorych tehu takto konci,znamena to, ze s babatkom nebolk vsetko ok. A mas vybudene hormony, velka pravdepodobnost, ze sa coskoro zase podari. Drz sa!
drz sa!
@angelo111 pocuj, bud rada ze si otehu prirodzene, aspon vies ze to ide a to je moc dolezite....ziadne slova nepomozu..to preboli neboj..inak ja ak by som este raz bola tehotna hned od cca 5 tyzdna beriem duphaston pre istotu..neviem aku mas diagnozu ale ak mas pco napriklad tak by to bolo vhodne..pripadne skus urobit testy ci nemas nahodou hned odzaciatku pichat fraxiparin...urob si testy u lekarov..kamoska potratila v 7 tt a stacilo aby si len pichala fraxi a nemuselo sa to stat
@angelo111 presne viem ako sa cítiš aj keď sa nepoznám je mi to veľmi luto
mila snazilka,hlavu hore. Ja som takto o babatko prisli v 11+6, po kyrete som otehotnela na 3 cyklus. Teraz mi v postielke odfukuje spokojne 10mesacne dievcatko. Je to tazke ale da sa to zvladnut. Telo mas teraz nabudene hormonmi do pol roka sa najeychlejsie zadari. Drzim prsty, zvladnes to! Ja som si tiez povedala vtedy ze asi to tak malo byt a je lepsie ze to bolo v takom skorom stadiu. Mamina prisla o mojho sueodenca na konci 8 mesiaca.ja by som uz taketo nieco nezvladla.
Viem ako sa citis aj ja som tak prisla o prve je to tazke no ozaj mozno lepsie na zaciatku ako v neskorsom stadiu.Teraz mam doma 20mes experta nestiham za nim behat.hlavu hore nabuduce sa podari posielam aspon srdiecko🙂a urcite Duphaston treba uzivat aspon do 12-15tyzdna mne pri malom pomohol.
@angelo111 boli to pri srdiecku tak, ze by clovek najradsej skocil pod vlak - viem :(
Svet sa zrazu zastavi akoby nic ine neexistovalo, len to neprijemne prazdno. Ale napriek vsetkej tej bolesti najdi i nieco pozitivne: otehotnela si prirodzene raz, je tu tu sanca, ze otehotnies i druha raz. Niekomu sa nepodarilo ani len otehotniet.
Hlavu hore!!!
to ma mrzi, sama som to pred 1,5 mesiacom zazila v 8tt :-/ ale zo skusenosti aj z okolia viem, ze teraz najlepsie otehotnies ;) kamratka co bola so mnou na izbe otehotnela hned na dalsi mesiac, nam kazal Dr 3mesice pockat, uvidis ako tebe dovolia, ale potm sa ti to urcite podari! drzim moc palce, len pozitivne mysli, to je zaklad, viem o com hovorim ;) A treba vo setkom hladat to pozizivne - napr na tom tomto to, ze aspon ze sa to nestalo neskor, priroda to takto zariadola radsej nez by malo byt poskodene babatko, a je to apson dokaz, ze sa vam DA mat babatko, uz to bude len otazka casu, uz vidis, ze otehotnies mozes a to je velmi dolezite.

Fíha, je mi to strašne ľúto, želám veľa síl a trpezlivosti do dalšieho snažilkovania :(