icon

Neplánované ďalšie tehotenstvo

15. apr 2021

Neukameňujte ma. Môj syn má rok aj štyri mesiace. Dnes som zistila, že som tehotná. Dosť ma to zarazilo, lebo som nikdy nebola pevne rozhodnutá, že chcem druhé dieťa. Antikoncepciu som brať nemohla. Chcela som si dať vnútromaternicové teliesko, žiaľ osud ma predbehol. Celý deň len plačem, rozmýšľam, čo ďalej. Nedokážem sa ani synovi venovať. Neviem, či ďalšie dieťa chcem

Strana
z2
scila
15. apr 2021

Ja som mala tretie neplánované, bol to šok, vôbec sme s tým nepočítali. Teraz som rada a neviem si predstaviť, že by som mala len dve 😁 .

lavienocka
22. apr 2021

Ahoj, ved to nie je až taký malý vekový rozdiel, poznám dievacata co otehotneli po 3-4mesiacoch po pôrode, to určite zvládnete, keď sa tvoj muž teší je to veľmi pekne. Dieťa je dar, požehnanie, čo by sme my s mužom dali za to keby sme mali deti, ale nedari sa.♥️

sonik123456789
13. aug 2021

Ahoj, náš syn má 14m a som znova tehotná. Mám 21 ale snažím sa najlepšie ako viem. Prvé tehotenstvo som nemala ľahké, všetko nasvedčovalo tomu že potratím. Je zázrak že sa syn narodil živý a zdravý. Za toto druhé ďakujem. Úprimne? Nepredstavovala som si že hneď po 20ke dve deti. Ale príjmam to čo mi život priniesol. Vždy som mala na výber - chrániť sa pri sexe, ísť na potrat atď... Ja som si vybrala že budem svoje deti milovať a dám im šancu na najlepší možný život aký im dokážem poskytnúť. Neľutujem to aj keď sú dni kedy som vyčerpaná a plačem. Nehanbím sa za svoje pocity. Ak máš obavy skús to prebrať s partnerom ak cítiš že v ňom nájdeš oporu. Prajem veľa síl. ❤️

Strana
z2