icon

Neviem sa spamätať z havárie

21. sep 2020

Ahojte, nedávno sme škaredo havarovali. Šli sme rýchlo a asi okolo 100km/h sme zišli z cesty, narazili a prevrátili sme sa. Odvtedy mám skoro celé dni zlú (smutnú) náladu a z času na čas nepríjemný pocit na srdci. Skoro chodím spať a celý deň som unavená. Najradšej by som ležala, premýšľala a ľutovala sa. Pritom môžem byť rada, že to dobre dopadlo a nikomu sa nič nestalo. Ostatní sú okej a vo mne to nejak ostalo. O to neschopnejsie sa cítim. Viete mi prosím poradiť niečo, vďaka čomu by ma to prešlo? Má niekto takú skúsenosť ako ja? :/

Strana
z2
bluka2
23. sep 2020

Zažila som tiež nepeknú haváriu, zrážku s nakladnym autom v takých 80kmh, a tiež som mala veľké šťastie na rozdiel od iných. A zažila som to v krajine, kde je premávka jedna z najčastejších príčin smrti a všetci v podstate už nejakú zažili. Povedali mi, že ďalšie noci budem zle spat a sa zle cítiť, ale že to prejde. A fakt to postupne vyprchalo. Postupne vyprchalo aj to, že chcem mať k poriadny odstup k ostatným autám... Ja myslim, že to máš lebo pises, ze nedavno. Dala by som tomu čas a podľa mňa na psychologa je to až keď sa dlhšie nevieš odpichnut z miesta. Niežeby si tým niečo pokazila samozrejme...

Strana
z2