icon

Odísť alebo trpieť? Nezhody s mužom..

snowie2
2. nov 2019

Ahojte ženy.
Zúfalá som, neviem ako ďalej a čo robiť. S mužom máme veľké nezhody,nikedy nás vzťah nebol ideálny ale mame dve dievčatá tak som si vždy vravela že chcem aby mali rodinu...
Ale to čo je z nás doma teraz Tak to sa už nedá zvládať...môj manžel má ťažkú prácu je živnostník, bývame v prenajatom byte ( pretože je proti zadlžovaniu banke). Je to velmi ťažká povaha- baran, tvrdohlavý, samotár.
Ja som momentálne na materskej, snažím sa aby všetko fungovalo ale neviem spolu vyjsť, na ničom sa nezhodneme, na všetko mame iný názor, keď je doma je to pre mna utrpenie, reaguje na mna podrazdeně, očami prevraca keď mu niečo poviem, pred deťmi mi nadáva, na verejnosti na mna prevraca oči... no katastrofa. Na všetko čo sa ho spýtam mi odpovie NEVIEM!!!
Je to na hlavu a ja sa už bojím o svoje zdravie. Dnes som ku povedala že keď odídeš tak sa už nevrátim a on mi na to iná odvrkli že nech idem, že to bude lepšie, že mu na mne všetko vadi, ale ja môžem ísť len k našim- s dvoma deťmi???
Neviem čo mám robiť, ja takú ostudu, že ostanem sama neznesiem, na druhej strane si však uvedomujem že toto nie je ideálne pre deti...

Strana
z3
linda2766
26. jan 2020

@kakawah podla mna toto z laskou nema nic...on robí naschvaly a rad provokuje...mne on pripada ako chorý človek čo by sa mal liecit na psychiatrii

linda2766
26. jan 2020

@kakawah alebo minule mu vadilo do ktorej ulicky som odbocila pri kocikovani...lebo prenho ine cesty boli kratsie a krical po mne ze mu treba šťať

kakawah
26. jan 2020

@linda2766 no a to si ho neodhadla este kým ste malu dieťa?

linda2766
26. jan 2020

@kakawah takyto psychopat nebol...toto je extrem...

kakawah
26. jan 2020

@linda2766 no tak to je dobry kulo. Poznas jeho rodičov? Aj u nich to tak je? Napr.jeho otec? Ja toto nikdy nepochopim. Ako sa tak jeden chlap co ma rodinu moze spravat? Ale bohuzial poznam aj ja takych muzov, takých psychopatov a manipulatorov, co zene len naprieky a zle robia. No je to smutne. Naco taky vztah?

linda2766
26. jan 2020

@kakawah asi neodhadla ale uz ju mame...a je krasna nadherna a zdrava ale vobec nemam pocit ze by bol za ňu vďačný a vazil si ma ako matku...skor si ma nevazi vobec...a myslela som si ze dieta ho zmeni ale to ide k horsiemu...vo vsetkom vidi len seba a svoje potreby...moja priorita je malá. Jeho priorita je alkohol, robota a jeho koníčky

linda2766
26. jan 2020

@kakawah jeho mama zije na ubytovni bez penazi, zadlzila celu rodinu...je divna lebo sa cely zivot starala o choru dcéru a ta jej zomrela potom...tak jej siblo v hlave ale chapem ju...a jeho otec zije v Leviciach s frajerkou nasu malu este nevidel a ani jej nezablahozelal k narodeninám

tncka
Odpoveď bola odstránená
kakawah
26. jan 2020

@linda2766 neviem si predstavit takto zit. Nezasluzis si to. Ani tvoja mala si nezasluzi takyto zivot. Bude rast a bude mat ine potreby, aj uvidi ako sa otec k tebe sprava, cele zle. Ja som dost razna povaha a nedám si skakat po hlavw. Poviwm hned co ma trapu a čo ma hnevá. Takze ja by som s nim nemohla ani 24 hod.byt.

linda2766
26. jan 2020

@kakawah a uplne najlepšie ze ked odidem on sa este poteší ze sa nemusi starat o dieta...jemu vyhovuje ze tu prvú dceru vidi jeden viken za dva týždne...2 dni je uzasny otecko a potom hura moze oddychovat

linda2766
26. jan 2020

@kakawah on na to caka kedy sa ma zbavi aby mal svoj pokoj a nikto ho neotravoval a nezakzoval robit si co chce...

kakawah
26. jan 2020

@linda2766 v dufam ze sa ti podari od neho odist raz. Neviem ako to mas naplanovane ale drzim ti prsty. Lebo s takýmto muzom ta nic pekne v zivote necaka.

linda2766
26. jan 2020

@linda2766 ja este chcem pofotit alebo nahrat pár dokazov ze sa nechce o malu starat a chcem vysudit stretavanie sa otca s dieťaťom za pritomnosti matky...lebo ja mu malu nezverim takemuto

linda2766
26. jan 2020

@kakawah ze sa s malou bude stretavat len za mojej prítomnosti

abbey1
26. jan 2020

@linda2766 Môžem otázku? Na začiatku vzťahu si si nevšimla tieto jeho vlastnosti? Ani jeho zlý vzťah s prvou dcérou? Veď to sa nedá dlho tajiť?

elaela23
27. jan 2020

@linda2766 aj led nieco nahras,nebudes to moc pouzit,ak on nebude suhlasit,skor sa ti moze stat,ze ta zazaluje,za nahravanie bez jeho suhlasi.

linda2766
27. jan 2020

@abbey1 nevsimla lebo tym ze chodila ta jeho dcera len obcas nemal a nema s nou zly vztah... najprv chodila na týždeň a teraz chodí len na vikend za ten cas je dobry otecko

linda2766
27. jan 2020

@elaela23 ano viem ale ako mam dokazat ze ma na haku našu dcéru

elaela23
27. jan 2020

@linda2766 iba slovo,proti slovu

Strana
z3