Odísť alebo trpieť? Nezhody s mužom..
Ahojte ženy.
Zúfalá som, neviem ako ďalej a čo robiť. S mužom máme veľké nezhody,nikedy nás vzťah nebol ideálny ale mame dve dievčatá tak som si vždy vravela že chcem aby mali rodinu...
Ale to čo je z nás doma teraz Tak to sa už nedá zvládať...môj manžel má ťažkú prácu je živnostník, bývame v prenajatom byte ( pretože je proti zadlžovaniu banke). Je to velmi ťažká povaha- baran, tvrdohlavý, samotár.
Ja som momentálne na materskej, snažím sa aby všetko fungovalo ale neviem spolu vyjsť, na ničom sa nezhodneme, na všetko mame iný názor, keď je doma je to pre mna utrpenie, reaguje na mna podrazdeně, očami prevraca keď mu niečo poviem, pred deťmi mi nadáva, na verejnosti na mna prevraca oči... no katastrofa. Na všetko čo sa ho spýtam mi odpovie NEVIEM!!!
Je to na hlavu a ja sa už bojím o svoje zdravie. Dnes som ku povedala že keď odídeš tak sa už nevrátim a on mi na to iná odvrkli že nech idem, že to bude lepšie, že mu na mne všetko vadi, ale ja môžem ísť len k našim- s dvoma deťmi???
Neviem čo mám robiť, ja takú ostudu, že ostanem sama neznesiem, na druhej strane si však uvedomujem že toto nie je ideálne pre deti...
@linda2766 no tak to je dobry kulo. Poznas jeho rodičov? Aj u nich to tak je? Napr.jeho otec? Ja toto nikdy nepochopim. Ako sa tak jeden chlap co ma rodinu moze spravat? Ale bohuzial poznam aj ja takych muzov, takých psychopatov a manipulatorov, co zene len naprieky a zle robia. No je to smutne. Naco taky vztah?
@kakawah asi neodhadla ale uz ju mame...a je krasna nadherna a zdrava ale vobec nemam pocit ze by bol za ňu vďačný a vazil si ma ako matku...skor si ma nevazi vobec...a myslela som si ze dieta ho zmeni ale to ide k horsiemu...vo vsetkom vidi len seba a svoje potreby...moja priorita je malá. Jeho priorita je alkohol, robota a jeho koníčky
@kakawah jeho mama zije na ubytovni bez penazi, zadlzila celu rodinu...je divna lebo sa cely zivot starala o choru dcéru a ta jej zomrela potom...tak jej siblo v hlave ale chapem ju...a jeho otec zije v Leviciach s frajerkou nasu malu este nevidel a ani jej nezablahozelal k narodeninám
@linda2766 neviem si predstavit takto zit. Nezasluzis si to. Ani tvoja mala si nezasluzi takyto zivot. Bude rast a bude mat ine potreby, aj uvidi ako sa otec k tebe sprava, cele zle. Ja som dost razna povaha a nedám si skakat po hlavw. Poviwm hned co ma trapu a čo ma hnevá. Takze ja by som s nim nemohla ani 24 hod.byt.

@kakawah podla mna toto z laskou nema nic...on robí naschvaly a rad provokuje...mne on pripada ako chorý človek čo by sa mal liecit na psychiatrii