Odpočinková téma pre skúsené matky: Nový začiatok?
Ahojte babulky, takze zakladam temu pre vsetky ktore presli missed abort (zamlknutym potratom) a spontannym potratom. Ja sama som po MA (september 2006) a na sebe vidim, ze mi uz z toho zacina sibat. Sama ovulka, menzes, sex, plodne dni, tehotenstvo...neskutocny smutok a depresie, same tehotenske testy a sklamanie.... Ptrebujem vypnut. A kedze som si tu nasla vyborne priatelky, ktore mi pomohli v najhorsom a od nich si oddychnut nepotrebujem, tak zakladam tuto temu, kde budeme rozoberat vsetky mozne veci. Okrem tej, od ktorej potrebujeme oddcyh na nejaku dobu a ktora ovlada nas, nase zivoty, konanie a vztahy.
Takze babule - cakam Vas a dufam, ze s apridate a nenechate ma tu vykecavat sa samu so sebou.
Tiez chcem poprosit adminov o zhovievavost. Kedze toto je forum zamerane prave na temy, od ktorych potrebujeme troska oddych. Je to svojim sposobom schiza - na jednej strane prestavka - no na druhej - konik nam prirastol k srdcu a odist z neho nechceme. Tak nas tolerujte prosim. A verim, ze aj tato tema prispeje k tomu, ze kazda z nas postupne prehupsne do temy k tehulkam.
lucim, ponúkni sa....čo si dáš? kávičku, kakavko, čajík, mieko, koláčiky, nejaký časák.....všetko je ti k dispozícii..... 😀
tribi: aký máme časáčik???? a mňam koláčiky sú dobré..... pijem ich s kapučínkom....
mnaaam kakavko s kolacikom .. dakujeeem ... ste zlatunke .... 😉
akurat som vedla pisala ... ide mi sem navsteva a ja moc neviem piect ... poradite nejaky lahky kolacik co zvladnem aj ja , kym pridu?
máme Plus 7 dní, šarm, Život, nejaké Hospodárske noviny, Trend....pre každú niečo.... 😀
lucim, zvládla by si bábovku...len postup neviem z pamäti.....ale je to veľmi jednoduché, za necelú hodinku ju máš hotovú....
tribi ak sa to da robit na placatom plechu ... alebo sklenej tortovej forme 😉 diik 😝 uups nemam zakladne vybavenie domacej gazdinky ...
na placatom plechu by si mohla urobit hrncekovy. 2 hrnceky pol. muky, 1 h. cukru, 1 h. mlieka, 1/2 h. oleja, 2 vajcia, 1 van. cukor, 1 prasok do peciva. Zmiesas, das do vymasteneho a mukou vysypaneho plechu, na vrch ovocie a pecies.
no, teuskin koláč je ideálny a najrýchlejší, to zvládneš... 😅
baby, čítala som jeden zlatunký vtip:
Ide staršia pani okolo pieskoviska a vidí malé dievčatko, ako niečo žuje.
Príde k nemu apýta sa: "moja malá a čože to žuješ v puse?"
Dievčatko jej odpovedá: "Neviem, šamo to šem pliliezlo..... " 😀
jeeej, dakujem za kakavko, bolo super. neuvedomila som si, ze mam od neho fuz nad hornou perou a vybehla som z kancla 😀 😀 😀 . Ale nie, len sa smejem.
vevus - nejdes neskoro, odlozili sme Ti.
teuusik - postiskaj malu, a nech je zdravucka 🙂 .
tribi 😀 😀 😀
teuska diiiiik to by som fakt mala zvladnut a vsetko doma mam ... skocim sem na trh po ovocie ... diiiik cmuk ....
keby sa moc dymmilo tak sa nelakajte, peciem 😉
lucim, trošku mám odlož, na ochutnávku..... 😀
svetluska, čo nové v Playboy-i? 😵 😵
teuska - ked mozes len citat, tak Ti ho nehodim. budes mat chuuutky.... 😀 .
no to je pravda 😀 pripojila som sa na ICQ a tam mi vybehla reklama, chces si dat grupak? 😀
trosku som upratovala a uz sa mi nechce ja asi tie skrine nikdy nezaplnim a veci
budem mat navzdy poukladane na zemi ☹ Z jednej izby sme spravili sklad a nie a nie ju vypratat. No a vyslovene ma to nebavi
jeeej teus, moje cislo na icq: 229426048. Najdi ma a mozme aj takto kecalkovat 😀 .
jasne, grupak vzdy a jedine... 😕 .
dostala som napad ako to teraz poriesim,idem si trochu zdriemnut a potom sa uvidi 😀
cucusik pekne brusino 🙂
svetlus a teus mozem sa pridat ? 😀
vevuska super napad. na teraz sa s Vami lucim, idem prichystat malej oslavu. Niekedy mozme pokecat aj cez to Icq. Ahojte

tribi. mňam, koláčiky a kakavko a kávička??????
BABY JA SA CITIM AKO NA DOVOLENKE 🙂