icon

Partner ma po 10 rokoch po sexuálnej stránke nepriťahuje

2. dec 2019

Zeny mam taky problem,zazila ste to niektora? Mam partnera,s ktorym sme spolu 10 rokov,problem,je v tom,ze ma uz po sexualnej stranke nepritahuje,ked aj mame sex je to len preto,ze chce on a ja to len pretrpim pre pokoj,proste ma po fyz.stranke vobec nepritahuje,ma takyto vztah vyznam?

elizme
•
2. dec 2019

Uf ťažká otázka, ale tak sama vieš odpoveď. Si s ním už len zo zvyku lebo ste spolu 10 rokov? Chces s ním zostať celý život, neužívat si moc intimitu, a byť mu verná? Dokážeš to? Alebo dokážeš zmeniť tvoj prístup a naznačiť mu nech niečo aj on zmení, lebo tá nepriťahuje? Keď na tie otázky odpovedaš nie tak vieš kde je cesta. 🙂 Veľa šťastia.

17juraj17
•
3. dec 2019

Otazka znie. Dokazes sa vzrusit? Nad nejakou predstavou ci vizual. stimulom?

deti95060810
•
3. dec 2019

skúste meniť polohy, navštívte sex predajňu - skús nejaký stimulátor, hračky apod.

martinajurkechova
•
3. dec 2019

Sama vieš, že takýto vzťah nemá význam. Ak nemáte deti, tak asi bude lepšie keď sa rozidete.

autor
•
3. dec 2019
17juraj17
•
3. dec 2019

No tak skus svoje predstavy posunut alebo podsunut polovicke. Mozno vas to nakopne na dalsich 10 rokov.

elizabeth88
•
3. dec 2019

Na tuto otazku si musis odpovedat sama,to asi vies.Mozno si unavena z prace,malo spanku..No vylepsit to nejak,alebo...sex nie je to najdolezitejsie,ale je dolezity.Ak ta vsak pritahuju ini a tvoj nie,tak to stoji za zamyslenie.Drzim palce,ak sa lubite,verim,ze to vyriesis spravne.

kammik
•
3. dec 2019

fú neviem, nevedela by som si predstaviť takto fungovať, predsa len nejaká tá chuť príťažlivosť by tam musela byť aby som ja osobne vo vzťahu zotrvala :/

wivienka111
•
3. dec 2019

keby ste zasli do poradne alebo normalne k sexuologovi?

teleskop
•
21. dec 2019

ak je toto jediny problem urcite by som sa preto nerozchadzala 🙂, nepritahuje ta? alebo ta odpudzuje? To je rozdiel...Pritahujes ty jeho? 🙂 Pritahuju ta aj ini?