icon

Plánované prerušenie tehotenstva v 17. týždni

smallbubu
14. sep 2017

Ahojte, prosím je tu niekto kto podstúpil prerušenie tehotenstva v takomto stadiu? Za každú odpoveď vopred ďakujem

juhseverzapad
16. sep 2017

@mayami a preto chodí toľko postihnutých po tomto svete, lebo príroda to zariadila.

novakkata
16. sep 2017

Nič v zlom, ale ona sa nepýtala či má ísť na potrat alebo nie, ale čo sa deje ak podstúpi potrat v tomto štádiu tehotenstva. Asi niektoré majú problém s porozumením textu. Zbytočne tu moralizujete, ju zaujíma niečo úplne iné, nie názory neznámych žien. Podľa mňa to už ani nečíta a má pravdu. Môj názor.

marion09
16. sep 2017

😅

marion09
16. sep 2017

@charlie1980 mne ziadne zdrave deti po obyvacke nebehaju,prd vies tak nekomentuj krava.

charlie1980
16. sep 2017

@marion09 Tak noze nam prezrad viac......🤔 Alebo mas doma dieta s postihom a vsetko zvladas lavou zadnou, Lebo vsak Boh ti tolko nadelil ?

taami
16. sep 2017

@marion09 frustrovaná žena - hotové nešťastie

charlie1980
16. sep 2017

@marion09

Super, Takze Ty zakladas diskusiu o tom, Ci prihrievat UM alebo vyliat, Ale hlavne, Ze Ty mas manual k tomu, Ako sa cely zivot starat o postihnute dieta 😂😂😂😂😂😂😂😂 Zemrela som.
https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/prihrievate-alebo-vylievate-nedopite-umele-mlieko/

tatianamaria
16. sep 2017

Malo sa mi narodiť dieťa s downovym syndrómom. Postupne som sa na to psychycky pripravovala. Na potrat by som nikdy nešla. Nedokázala by som žiť s vedomím, že som zabila svoje dieťa. Lekári sa pomýlili a narodilo sa mi zdravé dievčatko.

smallbubu
autor
16. sep 2017

@tatianamaria
A bola si aj na amnio?

nebojtesa
16. sep 2017

@juhseverzapad láskavo nenazyvaj môjho synčeka decko. Tvoj primitívny príspevok nevedie k ničomu, ale tak možno za pokus to stojí - https://najmama.aktuality.sk/clanok/223691/prib...

nebojtesa
16. sep 2017

@sense a tebe nikto nedáva právo na to, aby si na mna útočila, keď som pravdivo pomenovala zlo. A ta otrepaná fráza so sudenim.... Nic lepšie vás nenapadá?

nebojtesa
16. sep 2017

@vevesh poznám viacero postihnutých deti a su šťastne a ľúbene, nemyslím si ze hovoríš pravdu. A šťastne ci nešťastne moze byt aj zdravé dieťa. To je absurdne dat zabiť dieťa z lásky k nemu. Spýtaj sa postihnutých ci chcú zomrieť, by si sa čudovala. Videla som dokument kde žena s DS bola sklamaná ze deti s DS zabíjajú. Je na nas aby sme naše deti viedli k úcte k postihnutým a nie ze ich treba zlikvidovať aby podla nas netrpeli.

sense
16. sep 2017

@nebojtesa ja neutocim napisala som len svoj.nazor....pekny vecer....

sasa1310
16. sep 2017

@bona_dea tvoj pánbožko toho zariadil. Zariadil toho toľko, že mnoho párov keby sa malo spoliehať na tvojho pánbožka doteraz nemá detí. To je v poriadku, že mnohým párom pomohla veda a pokrok a narodili sa im deti vďaka technike? To ti nevadí?
Milujem takéto žvásty ohľadne toho vášho pánbožka. Ale to je už iná téma, a radšej pri nej rovno aj končím lebo by som sa tu riadne rozpísala.
A nechápem na čo tu reaguješ a píšeš, keď autorka nepotrebuje tvoje "múdre" rady.

Ako som si všimla, najviac sa idú biť do pŕs tie, ktoré o starostlivosti o postihnuté dieťa nemajú ani šajnu.

sasa1310
16. sep 2017

@nebojtesa si sprav o tom svoj blog a tam sa vylievaj. Autorka o toto fakt nestojí a ani nikdy nestála. Ako si si všimla, pýtala sa na niečo úplne iné

marion09
16. sep 2017

@charlie1980 tak zemri

charlie1980
16. sep 2017

@marion09 Myslela som, Ze mi napises Ako spravne veriaca, Ze to bude bozia vola 😄 Tak dakujem 😄

jajka257
16. sep 2017

@marion09 si sa predviedla....

jajka257
16. sep 2017

@charlie1980 poznam zopar autistov,viem aky musi byt tazky den s dietatom s autizmom. Drzim ti palceky. A tu zbytocne budes hovorit pravdu, tu tu nechcu pocut..... Poznam aj deti s DS a teda nie su usmievavymi slnieckami nonstop a cim su starsie, tym horsie....

adalea
16. sep 2017

@marion09 choď sa dať liečiť. Hneď v pondelok

nebojtesa
16. sep 2017

@sasa1310 no a uz len ty si tu chýbala 😂

sasa1310
16. sep 2017

@nebojtesa bohužiaľ ty si nechýbala, lebo asi nemáš nič iné na robote, len deptať so stupidnými príspevkami už rozhodnutú mamičku. Už si trápna s tvojimi príspevkami ohľadne vraždy a podobne. Ale píš ďalej, a rob zo seba debila ešte viac.

bona_dea
16. sep 2017

@sasa1310 ?????? toto si asi zle adresovala, moja mila, lebo ja som tu ziadne panbozka rozhodne nespominala 😁

sticker
bona_dea
16. sep 2017

@sasa1310 ale jak si ma pobavila takto k veceru 😁😁😁
Uz som bola vselico ale "panbozkarka" davno nie ...
Aspon premyslaj nad tym komu co pises aby to malo nabuduce hlavu a patu a naslo to spravneho adresata 😉

juhseverzapad
16. sep 2017

@marion09 veriaca a takto sa predviesť? Že zemri! Mne sa zdá,že vy ste premnožení!!

sasa1310
16. sep 2017

@bona_dea sorry, som sa pomýlila 🙂 to malo byť pre @marion09

charlie1980
16. sep 2017

@jajka257 Nechcem, Aby to vyznelo, Ze si stazujem, to vobec nie. Milujem mojho syna nadovsetko a urobim pre neho, Kolko Budem vladat (Aj Ked niekedy nevladzem😄) Len som chcela poukazat na to, Ze hocijak to bude predostrete, nie je to ziaden "med lizat". Je to tazka praca, ktora vycerpava. Ale prinasa Aj vysledky. Vtedy si poviem....predsalen to nebude take zle. A Pride den, Kedy sa cely Ten moj zamok zruti, v Sekunde. A musim sa postavit znova. Lebo je tu Moj muz, moje druhe zdrave dieta. Ale ja to pre neho mile rada urobim, Lebo za to nemoze. Ani ja za to nemozem. A to si clovek na 1.,2.,3. pohlad na nom Ani nic nevsimne....a Ano, Aj moj bol kedysi usmievave slniecko, Aj teraz je, hlavne nech ide Vsetko Podla jeho predstav😉
O pohorsovani okolia radsej Ani nepisem. Nastastie sa to vekom zlepsuje. Jedno sa zlepsi, Pride ine😉 Nuz .....je mojou povinnostou postarat sa o neho Tak, Aby sa dokazal ciastocne zaradit do spolocnosti. Ked sa mi to podari, vyrobim si diplom 😄

adalea
16. sep 2017

@charlie1980 máme v rodine chlapčeka s AS, viem o čom hovoríš. Máš môj obdiv ako to zvládaš. Klobúk dole

kochanka
16. sep 2017

@smallbubu ahoj nebudrm ti rozpravat co by si mala a nemala spravit. Si dospela mas vlastny rozum a uprimne sama neviem ako by som sa na tvojom mieste zachovala. K tomu porodu ja som sice nerodila mrtve babo ale mala som 2 potraty a pri druhom prestalo bit srdiecko ma dali na izbu spolu s mamickami po cisarskom reze a donieali im babenka na kojenia. Poviem ti bolo to hrozne. A ako ti baby pisali ze dat na adopciu. Kedze mam jedno dieta aj adoptovane viem ze pary ktore dlhe roky cakaju na babetkp a ze to trva dlho tak radsej pockaju dalsi mesiac na zdrave a je velka pravdepodobnost ze nebude nakoniec adoptovane. Drzim palceky a posielam vela sil b tvojom rozhodnuti nech uz je akekolvek

nebojtesa
16. sep 2017

@sasa1310 ak si si vsimla, diskutovala som s ostatnymi prispievatelkami. Ale tak tebe to je tazko vysvetlit, ked mas slovnik ako z krcmy.