icon

Pocit nezáujmu partnera

nathaessae
Včera o 20:08

Ahojte mam taky problem ktory dlho potlačam s partnerom moc dlho spolu nejsme cca 1 rok akurát sa nam narodila dcérka bolo to všetko tak nečakané posledne 2 mesiace mam pocit že ma partner nemiluje hovorieval mi to aj mi to z prace vedel napisat ale posledne mesiace mam pocit že na mna kašle ja mu to musim hovorit a pusu si dame len ked ide rano do prace niekedy ani to 🙁 viem že ma možno toho v praci dost a je unavený ale ja mam strach či nahodou niekoho nemá on je stale doma nikam nechodi z prace ide vzdy domov aj časovo to všetko sedí niekedy je dlhšie na mobili ale myslite ze by si z niekym pisal???? My si do mobilou nechodime a nikdy som mu tam nepozrela mala by som to niekedy skusit pozriet ??? Co mi poradite ??? A co sa tyka sexu tak ten je raz do tyzdna niekedy raz za 2 tyzdne 😏 mam pocit ze sa odsudzujeme

petamich
Včera o 20:22

A spytat si sa ho skusila?
Mozno aj na neho je toho vela, mozno spracuva novu situaciu a prichod dietata...treba sa porozpravat

anonym_7827ea
Včera o 20:29

@nathaessae isli ste na to zhurta- tvoje tehotenstvo po 3 mesiacoch vztahu zrejme nebolo planovane. On bol pred rokom slobodny a teraz okrem seba zivi este zenu a dieta, to je vela zmien za kratky cas; a stres. Aj pre teba, jasne. Iniciativa dat si bozk nech je aj z tvojej strany a okrem toho, len uprimny rozhovor

tundra
Včera o 20:32

Spravneho chlapa robia skutky a nie slova,to ze ti to nehovori,neznamena,ze ta nemiluje.
Mal som davno v partii, jedneho kolegu,ktory,ked telefonoval,tak povedal x krat,ako manzelku miluje.
Paradoxne, pretahoval,vsetko,co mu prislo do cesty....Dnes,je uz davno rozvedeny....

nathaessae
autor
Včera o 20:32
@anonym_7827ea

@nathaessae isli ste na to zhurta- tvoje tehotenstvo po 3 mesiacoch vztahu zrejme nebolo planovane. On bol pred rokom slobodny a teraz okrem seba zivi este zenu a dieta, to je vela zmien za kratky cas; a stres. Aj pre teba, jasne. Iniciativa dat si bozk nech je aj z tvojej strany a okrem toho, len uprimny rozhovor

@anonym_7827ea aj som sa o tom rozpravala ale on hovorí že je unavený proste tak ako pisete vy len mne to všetko chýba a ja neviem čo mam robit som s toho smutná

nathaessae
autor
Včera o 20:33
@tundra

Spravneho chlapa robia skutky a nie slova,to ze ti to nehovori,neznamena,ze ta nemiluje.
Mal som davno v partii, jedneho kolegu,ktory,ked telefonoval,tak povedal x krat,ako manzelku miluje.
Paradoxne, pretahoval,vsetko,co mu prislo do cesty....Dnes,je uz davno rozvedeny....

@tundra to je pravda len chyba mi to aj som mu to hovorila ale ja myslim ze on ani nema cas mysliet na take blbosti ako myslim ja kazdy den

tundra
Včera o 20:41
@nathaessae

@tundra to je pravda len chyba mi to aj som mu to hovorila ale ja myslim ze on ani nema cas mysliet na take blbosti ako myslim ja kazdy den

@nathaessae pozri,pocas spolocneho zivota,budete vela krat,konfrontovany tvrdou realitou a mnohymi prekazkami.Je len na vas,ako sa k tomu postavite.Ak,budes partnera bezdovodne podozrievat, je to s najväcsou pravdepodobnostou,zaciatok konca...

nathaessae
autor
Včera o 20:46
@tundra

@nathaessae pozri,pocas spolocneho zivota,budete vela krat,konfrontovany tvrdou realitou a mnohymi prekazkami.Je len na vas,ako sa k tomu postavite.Ak,budes partnera bezdovodne podozrievat, je to s najväcsou pravdepodobnostou,zaciatok konca...

@tundra nikdy som ho nepodozrievala nahlas vzdy len v mojej hlave viem ze to nici vztah on o tom nejako sni nevie ze by som mala malinke podorzenie len som mu spomenule ze mi to chyba ako sme to mali na zaciatku

tundra
Včera o 20:53
@nathaessae

@tundra nikdy som ho nepodozrievala nahlas vzdy len v mojej hlave viem ze to nici vztah on o tom nejako sni nevie ze by som mala malinke podorzenie len som mu spomenule ze mi to chyba ako sme to mali na zaciatku

@nathaessae ja pisem muzsky pohlad na vec,zober si to opacne,ze partner bude ziarlit a nikde ta nepusti...Mozno @enmery napise jej pohlad na vec.