Pocit nezáujmu partnera
Ahojte mam taky problem ktory dlho potlačam s partnerom moc dlho spolu nejsme cca 1 rok akurát sa nam narodila dcérka bolo to všetko tak nečakané posledne 2 mesiace mam pocit že ma partner nemiluje hovorieval mi to aj mi to z prace vedel napisat ale posledne mesiace mam pocit že na mna kašle ja mu to musim hovorit a pusu si dame len ked ide rano do prace niekedy ani to 🙁 viem že ma možno toho v praci dost a je unavený ale ja mam strach či nahodou niekoho nemá on je stale doma nikam nechodi z prace ide vzdy domov aj časovo to všetko sedí niekedy je dlhšie na mobili ale myslite ze by si z niekym pisal???? My si do mobilou nechodime a nikdy som mu tam nepozrela mala by som to niekedy skusit pozriet ??? Co mi poradite ??? A co sa tyka sexu tak ten je raz do tyzdna niekedy raz za 2 tyzdne 😏 mam pocit ze sa odsudzujeme
@nathaessae isli ste na to zhurta- tvoje tehotenstvo po 3 mesiacoch vztahu zrejme nebolo planovane. On bol pred rokom slobodny a teraz okrem seba zivi este zenu a dieta, to je vela zmien za kratky cas; a stres. Aj pre teba, jasne. Iniciativa dat si bozk nech je aj z tvojej strany a okrem toho, len uprimny rozhovor
Spravneho chlapa robia skutky a nie slova,to ze ti to nehovori,neznamena,ze ta nemiluje.
Mal som davno v partii, jedneho kolegu,ktory,ked telefonoval,tak povedal x krat,ako manzelku miluje.
Paradoxne, pretahoval,vsetko,co mu prislo do cesty....Dnes,je uz davno rozvedeny....
@nathaessae isli ste na to zhurta- tvoje tehotenstvo po 3 mesiacoch vztahu zrejme nebolo planovane. On bol pred rokom slobodny a teraz okrem seba zivi este zenu a dieta, to je vela zmien za kratky cas; a stres. Aj pre teba, jasne. Iniciativa dat si bozk nech je aj z tvojej strany a okrem toho, len uprimny rozhovor
@anonym_7827ea aj som sa o tom rozpravala ale on hovorí že je unavený proste tak ako pisete vy len mne to všetko chýba a ja neviem čo mam robit som s toho smutná
Spravneho chlapa robia skutky a nie slova,to ze ti to nehovori,neznamena,ze ta nemiluje.
Mal som davno v partii, jedneho kolegu,ktory,ked telefonoval,tak povedal x krat,ako manzelku miluje.
Paradoxne, pretahoval,vsetko,co mu prislo do cesty....Dnes,je uz davno rozvedeny....
@tundra to je pravda len chyba mi to aj som mu to hovorila ale ja myslim ze on ani nema cas mysliet na take blbosti ako myslim ja kazdy den
@tundra to je pravda len chyba mi to aj som mu to hovorila ale ja myslim ze on ani nema cas mysliet na take blbosti ako myslim ja kazdy den
@nathaessae pozri,pocas spolocneho zivota,budete vela krat,konfrontovany tvrdou realitou a mnohymi prekazkami.Je len na vas,ako sa k tomu postavite.Ak,budes partnera bezdovodne podozrievat, je to s najväcsou pravdepodobnostou,zaciatok konca...
@nathaessae pozri,pocas spolocneho zivota,budete vela krat,konfrontovany tvrdou realitou a mnohymi prekazkami.Je len na vas,ako sa k tomu postavite.Ak,budes partnera bezdovodne podozrievat, je to s najväcsou pravdepodobnostou,zaciatok konca...
@tundra nikdy som ho nepodozrievala nahlas vzdy len v mojej hlave viem ze to nici vztah on o tom nejako sni nevie ze by som mala malinke podorzenie len som mu spomenule ze mi to chyba ako sme to mali na zaciatku
@tundra nikdy som ho nepodozrievala nahlas vzdy len v mojej hlave viem ze to nici vztah on o tom nejako sni nevie ze by som mala malinke podorzenie len som mu spomenule ze mi to chyba ako sme to mali na zaciatku
@nathaessae ja pisem muzsky pohlad na vec,zober si to opacne,ze partner bude ziarlit a nikde ta nepusti...Mozno @enmery napise jej pohlad na vec.

A spytat si sa ho skusila?
Mozno aj na neho je toho vela, mozno spracuva novu situaciu a prichod dietata...treba sa porozpravat