icon

Potrat

alexandra206
10. mar 2017

ako zvladnut ze jeden den som este tehotna no druhy uz nie 7+5tt

jarka0
10. mar 2017

@alexandra206 ahoj tazko sa s tym da vyrovnat aspon to tak citim ja😢

sibalka21
10. mar 2017

Aj ja som potratila v 8tt, niesla som to pomerne tazko, ale priatel stal pri mne 🙂 Hlavna je podpora milujuceho cloveka.... Trvalo to asi pol roka, potom som otehotnela znovu a dovtedy sme si sporili peniaze na dalsie babo 🙂

sante11
10. mar 2017

Skus sa na to pozriet tak, ze ak sa plod nevyvija spravne a dietatko by malo byt postihnute, tak teho zanikne, priroda to ma tak zariadene, ze nespravne vyvijajuce sa plodiky odidu. Urcite si zelas zdrave dietatko, tak drzim palce a trpezlivost, nabuduce to mozno pojde az do finalu a k Tvojej plnej radosti.

alexandra206
autor
10. mar 2017

@sante11 uz nie

sante11
10. mar 2017

Prezivas svoju bolest a je to tazke, zial az neskor, porozumieme, preco sa niektore veci museli udiat. Nechaj naplno nejaky cas plynut bolest, bez snahy tlmit ju, potom sa umyselne zaoberaj niecim, co ta tak zamestna, aby si na to myslela co najmenej, nejaku novu aktivitu, ak sa ti to podari, mohla by znova prist nadej a ....vela zien znovu otehotnelo a porodilo dietatko zdrave,

alexandra206
autor
11. mar 2017

@sante11
@sibalka21
@jarka0 mi uz mame 3deticky....noboli to ako keby sme ich nemali ved kzde snich bola taka mala bunka najhorsie su tie bolest podbrusku 😢😢😢