Potrat a stres v práci
Ahojte, nedávno som prišla o dieťa a lekár ma hneď poslal do práce. Vraj som mladá a moje telo to zvládne. Som veľmi smutná z potratu, pretože to bolo prvé tehotenstvo po 10 rokoch snaženia sa. Práci sa dokážem venovať, ale aj tak je mi smutno a do toho do mňa posledné dni rýpe zástupkyňa šéfky. Denne si niečo nájde, dokonca aj čo nesúvisí s prácou. Vo štvrtok mala problém s mojím autom a to som sa skoro až rozplakala. Neviem či fungujú ešte hormóny, ale nezvládam ten nával stresu. Dokonca mi začal tik na oku a neviem to zastaviť. Čo mám robiť aby som nebola v strese? Len si pomyslím, že pôjdem do práce a už mi skáče viečko. Bojím sa, že PN-kou by som to ešte zhoršila. Tak isto aj keby to poviem šéfke. Neviem čo robiť, alebo ako sa tým prestať zaoberať a pustiť to hneď preč z hlavy.
To mi je velmi luto:(
Ja som po potrate bola 2 tyzdne na pn a potom som aj zmenila pracu, lebo som potrebovala vsetko zmenit. Neviem, co by tebe pomohlo, nepoznam ta. Ale odporucam urcite oddych a troska to spracovat. Ja ta uplne chapem, a este po 10rokoch, tak to je fakt masaker. Ja som este asi cca pol roka vzdy plakala v aute, ked som sla z/do prace. Uplne som to spracovala asi po 2 rokoch. Drzim palce
Ja som bola po potrate doma 3 dni a išla som do práce . Proste som chcela prísť na iné myšlienky 🙂 lebo doma by to bolo ešte horšie . Ale je pravda že ja mám super kolegyne a fakt ma podržali . A nechceš zmeniť prácu ? Pohľadať si niečo iné ? Neviem , mne by sa asi tiež nechcelo chodiť do takej práce kde mám len nervy . Alebo sa niekto v práci do mna naváža za maličkosti .
Mne tie hormóny take ,, tehotenské ,, prešli po mesiaci asi .
je mi ľúto, čo sa ti stalo. Poznam to bohužiaľ aj ja 😒 pri prvom asi v 6tt som bola 2 dni doma, odporúčil mi to gynekolog, pretože som viacej krvacala a potom šla do prace. Pri druhom to bolo "našťastie" v sobotu ráno, takže v pondelok som pracovala. Z mojej strany bolo sedieť v praci lepšie, prišla som na iné myslienky, doma sme stale len plakali 😪 Samozrejme inak by som to asi spravila keby za to stane vo vyššom týždni. Nech je ti čím skôr lepšie ✊
Po mimoamternicovom v bývalej robote som vedela že tma nikdy normálne neotehorniwm. Vypísal ma na 8 týždňov na PNku(na to máš nárok aj po kyrete)a potom som dala výpoveď. Vedela som sama že po takomto zážitku sa tam už nemôžme vrátiť.

Skus si davat magnezium. To chce vsetko cas, drzim palce