Pre priateľa je prvoradá práca

18. máj 2020

Dobrý večer prajem som tu nova a chcem sa s vami o niečo podeliť prosím neurážajte ma. Mám 2 ročný vzťah môj priateľ nikdy nebol žiadny romantik, to že ma miluje som počula od neho málo krát je to taký chladnejši typ muža.. Pre neho je na prvom rade práca potom jeho mama a potom asi až ja. Nikdy ma nikam nezobral len na ryby ale neriešila som to veď láska je slepá nejde o to kam vás zoberie aj keď je pekne niekedy taka prechádzka po prírode alebo ísť niekam na večeru no len ja som robila len to čo chcel vždy on to čo ja ho nebavilo... Lenže potom prišlo k tomu že ja som zistila že jeho rodičia pijú a keď si vypije aj môj priateľ(ľúbi veľmi piť) tak je zlý agresívny už má dokonca aj vyhodil z bytu nazval že som cundra a pod.. Slová jeho mama keď ma vyhodil ešte nadavala mne že som nevychovana pretože som plakala pri ich byte a nich to vyhovieť vo všetkom všetko by som mu dala tak veľmi som ho milovala bol moje všetko... Ale niečo sa vo mne zlomilo už 5 mesiacov si píšem s iným mužom úplný opak jeho je to ten najlepší človek akého som stretla nikdy sa o mňa nikto tak nezaujímal chcela by som byť sním ale zároveň mi niečo hovorí že nie mám taký strašný zmetok v hlave najradšej by som mu povedala že je koniec a idem za ním ale neviem prečo je to pre mňa tak strašne strašne moc ťažké stále ho milujem ale zároveň nechcem trpieť a chcem byť šťastná a zároveň ľúbim aj toho iného ja viem je to smiešne a budete na mňa kydat ale sama som z toho mimo mám ho nechať a ísť za ním alebo čo by ste vy robili

simuskaaa123
18. máj 2020

Hľadať šťastie inde.. Sama vidíš ze sa trápis.. Utecu ti roky života cez prsty zbytočne

pribinak
18. máj 2020

Čo na nom miluješ? Že Tá nazýva cundrou? Že chlasta? Alebo čo?

ssegra
18. máj 2020

Od toho prvého utekaj co najrýchlejšie môžeš, ak veľmi ľúbi piť a už teraz ti nadáva nikdy to nebude lepšie, len horšie. Utekaj pokiaľ nemáte deti

mondolina
18. máj 2020

Preboha 🤔kde máte úctu k sebe ženy.

xjakubikovak
18. máj 2020

a co na nom milujes?.... aj on ta musi sakra lubit ked ta vyhodil z bytu a nazval ta cundrou a svokra ta tiez musi mat rada🙂 ... kopni ho do riti, co ine🙄

jana_eyre_2
18. máj 2020

Čo by som ja robila? Určite by som nestrpela také správanie priatela ako píšeš.. myslis, že to s ním niekedy bude lepšie? Nie, nebude tak neviem načo by bolo dobré taký vzťah predlžovať.. a že ho ľúbis?to je láska podľa teba poslúchať niekoho? Nie nie je.. je ale na tebe čo urobíš..

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikyball
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katarinka89
18. máj 2020

Si si na neho už zvykla a máš iba obavy z nového nepoznaného. Určite by som vyskúšala toho druheho

bmuller
18. máj 2020

snad nechces zit s clovekom, ktory ti nadava do cundier...
na druhej strane, nenamotaj sa zas slepo na niekoho "najlepsieho", kto sa o teba "strasne zaujima"...

janinah
18. máj 2020

Nemáš nijakú úctu k sebe ani zdravý rozum?,prepáč..raz by mi niekto povedal,že som cu....a v živote ma už neuvidí...a svokrovci už aká výhra...ozaj skvelý otec pre tvoje deti a skvelí dedkovci tiež..sa spamätaj a nikdy viac sa s ním nestretni.

tripetta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
19. máj 2020

Chod domov k rodicom.Ten tvoj grobian je otrasny a tak sa kazdy druhy moze zdat oproti nemu super. Nie je dobre skakat zo vztahu do vztahu si chces odniest kufrik veci od jedneho k druhemu? Aby Ta aj ten druhy potom nenazval cundrou nahodou. Chod domov spamataj sa z tohto toxickeho vztahu a až budes mat triezvy usudok zistiš či ten novy chlap je dobra volba. V prvom rade ukonci jedno než začneš druhe. A medzi tym sa nauc važit samu seba. A maj aj nejake naroky aby Ta niekam zobral na prechadzku na veceru do kina Ved to je najmenej. Nerob zo seba putku co len ticho caka doma na pàna a ide len podla neho. Na zoznam kvalit buduceho partnera si daj opak toho tvojho. Co si nelubi vypit u ktoreho budes na prvom mieste a bude si Ta vazit. Ty vobec nevies co je to laska. Byt milovana. Maj sa viac rada potom Ta taketo hovada nebudu pritahovat.

juliet86
19. máj 2020

@miadi presne sto percentne suhlasim!

lenuliatko84
19. máj 2020

Tuto lasku nenajdes,radsej sa rozid teraz ako s tromi detmi na krku.alkohol je metla ludstva.

cacianka
19. máj 2020

Presne tak som chcela napisat aj ja ako.
@miadi 👏👌👏

cacianka
19. máj 2020

Oslobod sa od tohoto toxickeho cloveka, drbka a jeho drbnutej rodiny. Ty ho nemilujes, ty milujes tú vidinu princa na bielom koni, láskaveho,trochu romantickeho a hlavne milujuceho partnera, aky by mohol byť - akeho by si chcela.
On miluje seba, svoje ryby, ozratu rodinu...
Preliec sa z tejto chimery, zresetuj hlavu aj dusu mimo neho a az potom začínaj novy vztah.
Daj na rady starej kofoly🍀🍀🍀

beronsche
19. máj 2020

nemilujes nahodou len svoju predstavu o tomto muzovi? Ako sa da milovat muz, pre ktoreho si cundra a prednejsie je vsetko okolo? Maj trochu sebaucty zena, zbal si saky-paky a odid od neho este dnes.. Lebo toto bude len horsie..
Uplne suhlasim s tym, co napisala @miadi

nairia
19. máj 2020

1. raz by ma vyhodil z domu, uz by ma nevidel, o nadavkach sa nebudem vyjadrovat...
vy akoze byvate u jeho rodicov? zbal si veci a chod k svojim alebo rychlo nejaky podnajom... a s tym druhym by som si dala nacas, lebo sa z neho opat vykluje nieco podobne, co mas doma... btw- pises si s nim 5 mes... stretli ste sa vobec? ze ho milujes?
moja odpoved na tvoju poslednu otazku - odid od toho svojho sucasneho a nech ti ani nenapadne hned sa nasackovat k tomu "5mesacnemu"... najprv sa postav na vlastne nohy, zabezpec si vlastnu strechu nad hlavou, uprac si, ukludni sa a potom zacni novy vztah... lebo takto sa budes donekonecna motat vo vztahoch, kde na zaciatku je vsetko krasne, zniesol by ti modre z neba a hop, prestrih, o par rokov modriny, nasilie, alkohol, rozchod, novy chlap zlaty mily dobry, chapavy, pozorny, prestrih - nasilnik, alkoholik, kurevnik a takto dokola dokola az z teba bude troska s 5timi detmi od 4 otcov v nejakom krizovom centre...

lubisvecko
19. máj 2020

Zbytocne stracas cas s takymto clovekom. Obetovala si mu podla mna uz mnoho a najma vela casu. Uz mal tolko moznosti sa prejavit a dobrom slovazmysle a neprislo to, takze je podla mna zbytocne cakat dalej.

larisalarisa
19. máj 2020

Odísť

asia83
21. máj 2020

Už máte zvyk, preto sa vám nechce odísť. No zo zvyku byť vo vzťahu a nešťastná, je hlúposť. Choďte do vzťahu s novým mužom, s ktorým si píšete.

semila001
18. jún 2020

Aj mne sa to stalo toto iste co je dane je dane musite si z ttm prejst

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre