Prečo práve moje dieťa?
Ahojte. Tie čo máte "choré" deticky mávate v hlave výčitky prečo vy? Prečo zrovna vaše dieťa?
Je to pár týždňov,čo dcéra dostala cukrovku a akosi sa neviem zbaviť týchto otázok...
Dcére som liecila každý sopel,kašeľ, chodili sme na alergo vsetko poctivo a zrazu bum... Nič som nezanedbala ako niektoré deti viem aké choré chodia do škôlky atď..
@pupava36 napodobne, i ked my mame k tomu dalsich x diagnoz, a nejaku dobru specku v okoli ziadnu. Trapime sa v beznej ale uz to je na spadnutie
@anonym_518cc2 drzim palce aby ste to v beznej zs zvladli, u nas to bol obrovsky boj, nic ju v tej skole nenaucili pretoze jej triedna velmi rychlo rozpravala a dcera jej nerozumela, asistentka nula bodov ta o jej diagnoze vedela tak velke gulove este dcere dovolila sa hrat na hodinach s hrackami ktore si prepasovala do skoly bez mojho vedomia a ja som sa potom v skole citila mega trapne ked mi jej spoluziaci povedali ze dcera sa hra na hodinach s hrackami ako taka skolkarka. Nastastie v tejto specialnej skole jej to triedna pani ucitelka nedovoli ani len vybrat s tasky a ani to nosit do skoly za co som velmi rada lebo mna nepocuvala krpana. Drzim palce v skole aby ste to zvladli aj ked mozno z odretymi usami ako to bolo u nas. Prechadzala len preto lebo bola integrovana.

Ja mam dceru s dysfaziou, dyslaliou, adhd s prvkami pas a nedavno jej diagnostikovali mentalnu retardaciu lahkeho stupna variant A, chodi do specialnej skoly do ktorej sme ju museli preradit pretoze beznu skolu nezvladala a aj ked viem ze ona je v tej skole spokojna a naozaj sa jej zacalo darit tak mna to strasne rani, som s toho smutna, hanbim sa za to ze tam musi chodit a tiez si stale davam otazku ze co s nou raz bude ked my tu uz nebudeme, kto jej potom pomoze?
@pupava36 napodobne, i ked my mame k tomu dalsich x diagnoz, a nejaku dobru specku v okoli ziadnu. Trapime sa v beznej ale uz to je na spadnutie