Prečo som potratila?
Ahojte.Potrebujem sa vyrozpravat.Od 5 tyzdna tehotenstva ma trapilo spinenie.Vo stvrtok som potratila v 9 tyzdni
V nedelu ked som bola na pohotovosti lebo som spinila aj s krvou
V moci mi nasli stopy krvi.Na ultrazvuku boli vsetko v poriadku.Po vysetreni som slabo krvacala a pustili ma domov.O 4 dni nato som potratila nase vytuzene babetko
Pytam sa preco??
pripajam sa, aj ja som prisla o svoje 1.babatko a myslela som si,ze som jedina na svete a az potom som sa dozvedela, kolko zien aj v mojom okoli prezito to iste.tiez som bola na pohotovosti, o 10tej mi robili sono a poslali ma domov, ale ja som uz citila,ze moc krvavam a tak som sa tam o 14tej vratila a na sone uz bolo vidno zacinajuci potrat.mala som velke staste na pana Doktora, ktory bol neskutocne empaticky a rozpraval sa so mnou a na druhy den prisiel za mnou, ci este mam nejake otazky pred kyretazou.druhy krat som otehotnela hned na prvy sup, po 3 cykle,kedy sme sa zacali snazit.cca v podobnom tyzdni som opat zakrvacala, ale len trochu, isla hned na pohotovost, na sone bolo vsetko v poriadku, nechali ma lezat, dali injekcie,lieky a nastolili prisny kludovy rezim.zvysok tehotenstva uz bol ok.zo zaciatku som sa bala kazdej navstevy wc, ci neuvidim.krv, ale potom som to zacala brat,ze bude ako ma byt a stresom tomu vobec nepomozem.s Bozou pomocou som cakala dvojicky, ktore budu mat 11 mesiacov 🙂 drzim palce
@mia23102018 ja som zazila to iste,moja osetrujuca lekarka mi povedala ze niesom tehotna,tak mi vzala len krv pri sone nic nenasla,nechala ma cakat uz vyedy v bolestiach 5dni na vysledok.ale dosiel pondelok malaa som hrozne krce a masivne krvacala,dosla okamzite sanitka,lekar na pohotovosti velmi prijemny pozrel sono vyratal 10t ale pre masivne krvacanie som behom hodiny potratila nase milovane male :(

@dejna_ aj ja uz sa snazime uvidime ak sa to podari, ale bude to tazke uz vidim ako a budem pozorovat a vnutorne nervoch ci bude v setko v poriadku