Prerušenie tehotenstva u Kocha
Ahojte, má niekto skúsenosť? Mali ste po zákroku nejaké problémy? Ako prebiehala hospitalizácia? Kedy ste išli domov? Ďakujem za informácie.
(Áno, viem, že sa môžem informovať priamo na klinike, ale zaujímajú ma reálne skúsenosti).
Ako si dopadla? Momentalne riesim to iste
@anonym_autor Ahoj, v prvom rade by ťa mal vyzdvihnúť partner, je to určite rozhodnutie vás oboch. A mal by byť pri tebe. Moja teta po tomto rozhodnutí skončila na psychiatrii.. I keď mala doma 4 deti, doteraz 25 rokov ľutuje toto svoje rozhodnutie. Viem, že si rozhodnutá a nikto z nás ťa nemôže prehovárať, v každom prípade sa drž.
@anonym_autor
@jankadr to že tak skončila tvoja teta neznamená že tak skončí ona...nezovseobecnujme tuná ok??
@anonym_63f446 nemoralizujem,ani autorku neodsudzujem. Potrat nie je prerušenie tehotenstva,nevieš v ňom pokračovať,je to zabitie. Je to len,ako ty píšeš,iný pohľad. Fakt.
Ty možno dieťa považuješ až od určitého mesiaca,ja neviem,ja ho považujem od vzniku. Čiže existuje dve skupiny ľudí. A nemusia byť veriaci,pretože aj veriaci,aj neveriaci úplne v pohode potrat realizujú a rovnako neveriaci majú s potratom morálny problém. Povzbudiť niekoho ísť na potrat a povzbudiť ho nech nechodí je rovnaké. Pretože ani ten,čo ho pošle,ani ten,čo mu povie nechoď,nebude žiť jeho život.
Takže kto odsudzuje,moralizuje? A poprosim o slušnú komunikáciu,žiadne bludy a iné pojmy. Ja neurazam.
@anonym_fca75c a čo keby sme sa každá starali hlavne o tú svoju maternicu?alebo idete všetkým ženám ktoré idú na upt ponúknuť že sa postarajte po narodení o ich deti?
Zeny,dajte tym ktore ju odhovaraju pokoj.Ale fakt!Rozhodnutie autorky je jej slobodna vec,ja to respektujem.Ale zeny ktore neschvaluju potraty maju silnu potrebu ba az vnutornu moralnu povinnost hajit zivot,ponuknut jej iny uhol pohladu,odhovorit ju.Tiez to treba akceptovat a nenavazat sa do nich.Tak ako radite im skroluj,nevyjadruj sa a podobne tak radim rovnako aj vam nevsimajte si to,nereagujte a skrolujte dalej.Kazdy ma pravo postavit sa za to,co povazuje za moralne spravne z jednej aj druhej strany.Fakt by ste to mali respektovat.
@maminkadeticiek a kde je rešpekt k názoru že do reprodukčnych orgánov žien sa nemajú starať cudzie ženy???a vôbec čo má rozhodnutie nejakej cudzej ženy s vaším životom?ak už vplyv má na naňto že nejaká žena ide na potrat?a koľko nechcených deti ste si osvojili?ponúknete sa takýmto ženám že si osvojíte ich dieťa?
@maminkadeticiek a kde je rešpekt k názoru že do reprodukčnych orgánov žien sa nemajú starať cudzie ženy???a vôbec čo má rozhodnutie nejakej cudzej ženy s vaším životom?ak už vplyv má na naňto že nejaká žena ide na potrat?a koľko nechcených deti ste si osvojili?ponúknete sa takýmto ženám že si osvojíte ich dieťa?
@barborab1411 reálne tie ženy zabíjajú svoje deti.A následne tým trpia.A je veľa žien,čo si s láskou osvoja novorodenca.A iba vyjadrujem svoj názor,nič viac,nič menej.A ty tiež.A vždy sa to dá s rešpektom a druhá strana ten názor nemusí prijať.
@barborab1411 reálne tie ženy zabíjajú svoje deti.A následne tým trpia.A je veľa žien,čo si s láskou osvoja novorodenca.A iba vyjadrujem svoj názor,nič viac,nič menej.A ty tiež.A vždy sa to dá s rešpektom a druhá strana ten názor nemusí prijať.
@jankadr zhluk buniek nie je dieťa. Následne netrpia. Mnohé to považujú aj po rokoch za dobre rozhodnutie v tom čase.
@anonym_0073cb zákrok ma ešte len čaká.. momentálne som chorá..
@anonym_0073cb držím palce tebe aj autorke 🍀
@anonym_0073cb zákrok ma ešte len čaká.. momentálne som chorá..
@anonym_autor mozem sa opytat v ktorom si tyzdni?
@anonym_autor mozem sa opytat v ktorom si tyzdni?
@anonym_0073cb ešte len 6tt
A nechcela by si dať na adopciu porodiť prečo ste sa nechranili.Lepšie je ísť na potrat to že dieťa máš to je jedna vec.Prečo mu nedáš šancu žiť a existuju aj anonymne pôrody.Nič ine neprichadza do úvahy len interupcia. Prečo nedáš mu šancu.
@alickapusinka pretože má dieťa s milencom a manžel o tom nevie
@jankadr zhluk buniek nie je dieťa. Následne netrpia. Mnohé to považujú aj po rokoch za dobre rozhodnutie v tom čase.
@anonym_18a4c5 kiež by to tak bolo...Pre mňa dieťa nie je zhluk buniek.Keby to taká bolo,tie zeny,ktoré prídu o dieťa v rannom štádiu tehotenstva smútia za strateným dieťaťom a nie zhlukom buniek.
@anonym_0073cb ahoj, ako to u teba dopadlo?
@anonym_0073cb ahoj, ako to u teba dopadlo?
@anonym_autor ahoj nakoniec som mala missed abort ty ako?
@anonym_autor ahoj nakoniec som mala missed abort ty ako?
@anonym_0073cb bola som na zákroku, už mam po…

@pr85
Nie je
@anonym_903d39 ale je, ja som terapeutka a riesila som uz minimalne 100 zien a viac s priznakmi postabortivneho syndromu. ty pises na zaklade coho?