icon

Prerušenie tehotenstva u Kocha

Včera o 20:04

Ahojte, má niekto skúsenosť? Mali ste po zákroku nejaké problémy? Ako prebiehala hospitalizácia? Kedy ste išli domov? Ďakujem za informácie.
(Áno, viem, že sa môžem informovať priamo na klinike, ale zaujímajú ma reálne skúsenosti).

Strana
z2
anonym_bd1f8a
Dnes o 07:32
@anonym_89f91e

@anonym_bd1f8a nie každý verí vo vášho vymysleneho boha

@anonym_89f91e svedomie boh dal každému, aj neveriacim autorka musí počítať že pravdepodobne ju budú prenasledovať pocity viny

anonym_89f91e
Dnes o 07:35
@anonym_bd1f8a

@anonym_89f91e svedomie boh dal každému, aj neveriacim autorka musí počítať že pravdepodobne ju budú prenasledovať pocity viny

@anonym_bd1f8a tieto žvasty ✌️

anonym_fba330
Dnes o 07:37
@anonym_autor

@anonym_fba330 ďakujem.. ten doprovod je nevyhnutný, keď sa viem po zákroku odviesť taxíkom?

@anonym_autor áno, môžeš ísť taxíkom.

anonym_fba330
Dnes o 07:40

Ja len toľko k tým anonymným pôrodom, dať na adopciu, dať život. Ploďte deti a roďte anonymne, aj brucho sfúknite, aby to bolo naozaj anonymné 🫣
Ak raz nemám podmienky, niečo sa pokašľalo,radšej ukončiť, ako sa potom trápiť a nie, nie každý má výčitky, ja by som nedokázala spať, keby som 9 mesiacov nosila, cítila a nakoniec by som ho niekde dala, ako kus oblečenia neznámym.

weronika171717
Dnes o 07:52
@anonym_89f91e

@weronika171717 mne je ľúto deti čo majú za matku ženu čo sa vyjadruje ako ty..✌️

@anonym_89f91e ľúto? Sa spamätaj. A čo je zlé v mojom vyjadrovaní? Tipujem, že si jedna z tých materí, ktoré sa tu prezentujú ako dokonalé, a pritom je skutočnosť úplne iná. A v prvom rade čo hráš hrdinku, keď nevieš napísať komentár bez tej trápnej anonymity? Ja VŽDY píšem pod svojím profilom, lebo sa nehanbím na svoj názor. Sa zamysli nad sebou a potom komentuj druhých.

anonym_e08dc0
Dnes o 07:53
@anonym_c73bfa

mňa skôr fascinuje ako si ľudia myslia, že to dieťa bude mať bohovský život. Nebude poznať rodičov, nemusí si ho zobrať dobrá a vhodná rodina, dokonca si ho nemusí vziať nikto a čo ak by bolo choré? čiže celý život odkázané na pomoc cudzích ľudí, ktorí do života prichádzajú a odchádzajú.
A vlastne existuje milión ďalších otázok, ktoré sa pri tejto téme vynárajú.
mať deti v dnešnej dobe je záhul...je mi ľúto, ak žena nepodrží inú ženu vo svojom rozhodnutí, ale ešte viac ju zhodí a pomyselne dokope na zemi.

@anonym_c73bfa Ale to už je jedno, čo s tým dieťaťom bude a aký bude mať život, oni ho zachránili, hlavne že prišlo na svet, misia splnená (hej, irónia). A to ja si nemyslím, že zárodok je len zhluk buniek, ale v živote by som psychicky nevydierala a nedeptala ženu, ktorá sa rozhodne pre interrupciu.

kikush182329
Dnes o 08:01
@anonym_89f91e

@anonym_fca75c ten zhluk buniek nie je dieťa ;) to potom aj utretie semená do uteráka je vražda

@anonym_89f91e dostuduj si biologiu 🤦‍♀️

anonym_89f91e
Dnes o 08:02
@weronika171717

@anonym_89f91e ľúto? Sa spamätaj. A čo je zlé v mojom vyjadrovaní? Tipujem, že si jedna z tých materí, ktoré sa tu prezentujú ako dokonalé, a pritom je skutočnosť úplne iná. A v prvom rade čo hráš hrdinku, keď nevieš napísať komentár bez tej trápnej anonymity? Ja VŽDY píšem pod svojím profilom, lebo sa nehanbím na svoj názor. Sa zamysli nad sebou a potom komentuj druhých.

@weronika171717 aspoň každý vie aká si chudera ;)

anonym_c73bfa
@anonym_e08dc0

@anonym_c73bfa Ale to už je jedno, čo s tým dieťaťom bude a aký bude mať život, oni ho zachránili, hlavne že prišlo na svet, misia splnená (hej, irónia). A to ja si nemyslím, že zárodok je len zhluk buniek, ale v živote by som psychicky nevydierala a nedeptala ženu, ktorá sa rozhodne pre interrupciu.

@anonym_e08dc0 tak potom je dilema,či som ho zachránila alebo doživotne vystavila trápeniu. Neobhajujem potraty, ale verím,že sú životné situácie,ktoré nás prinútia spraviť najťažšie rozhodnutie v živote. Nech už je akékoľvek.

anonym_89f91e
@kikush182329

@anonym_89f91e dostuduj si biologiu 🤦‍♀️

@kikush182329 dostuduj si že sa nemáš starať do druhých

kikush182329
Dnes o 08:03
@anonym_89f91e

@kikush182329 dostuduj si že sa nemáš starať do druhých

@anonym_89f91e a tak isto ty

pr85
Dnes o 08:47

@anonym_903d39 Ale je a u mnohých žien sa prejavuje.Autorka, nakontaktuj sa na poradňu Alexis, ktorá ti môže pomôcť.

3petka
Dnes o 08:52
@alickapusinka

A nechcela by si dať na adopciu porodiť prečo ste sa nechranili.Lepšie je ísť na potrat to že dieťa máš to je jedna vec.Prečo mu nedáš šancu žiť a existuju aj anonymne pôrody.Nič ine neprichadza do úvahy len interupcia. Prečo nedáš mu šancu.

@alickapusinka je to čisto jej rozhodnutie. Tak sa netráp tým čo autorka nechce vedieť, Pýta sa iné.

autor
Dnes o 08:57

Ďakujem za všetky komentare. Chapem, že sú tu mamičky oboch strán - proti potratom aj tie, ktoré majú pre to pochopenie. Ja tu naozaj nebudem rozpisovať informácie o svojom zdravotnom stave, ani súkromí. Otázka znela, kto mä akú skúsenosť a ako to prebiehalo. To je všetko. Akekolvek prípadné výčitky svedomia budú trápiť mňa, nikoho iného. Ďakujem za pochopenie.

diaszoky
Dnes o 09:02
@anonym_480b5f

Preboha, dajte autorke pokoj, vy moralistky, pýtala sa na skúsenosti, nie na vaše názory, ktoré nikoho nezaujímajú

@anonym_480b5f trafena hus zahagala

diaszoky
Dnes o 09:03
@anonym_c73bfa

mňa skôr fascinuje ako si ľudia myslia, že to dieťa bude mať bohovský život. Nebude poznať rodičov, nemusí si ho zobrať dobrá a vhodná rodina, dokonca si ho nemusí vziať nikto a čo ak by bolo choré? čiže celý život odkázané na pomoc cudzích ľudí, ktorí do života prichádzajú a odchádzajú.
A vlastne existuje milión ďalších otázok, ktoré sa pri tejto téme vynárajú.
mať deti v dnešnej dobe je záhul...je mi ľúto, ak žena nepodrží inú ženu vo svojom rozhodnutí, ale ešte viac ju zhodí a pomyselne dokope na zemi.

@anonym_c73bfa mna skor fascinuje a desi ako mu po smrti ked sa tam hore stretnu matka vysvetli….

anonym_fca75c
Dnes o 09:20

Čo zle som napísala,kde ju odsúdila?napísala som,nech to zváži,je to rozhodnutie na celý celý život. Tie,čo píšete tak agresívne a "branite" autorku,aké vy máte morálne právo jej tvrdiť,že je to úplne v poriadku,nič sa nedeje,je to normálna vec,nič to s ňou neurobí. Kde beriete tu istotu,že tým potlapkanim jej neubližuje,v duchu hesla "veď je to jej život,rozhodnutie,maternica"?

Strana
z2