icon

Priateľ nesmúti po potrate

mariapalko
18. feb 2022

Ahoj. Pred dvoma tyzdnami som bola na potrate v 15.tt. Mala mala potvrdeny downov syndrom a vrla dalsich poskodeni.Rozhodli sme sa pre ukoncenie tehotenstva. Partner mi bol velkou oporou, pred aj po. Teraz ale po 2 tyzdnoch z neho vyslo ze on na Vandu mysli, ale ze neciti smutok.Neviem sa zmierit s jeho postojom, mam pocit ze som zostala sama so svojim smutkom. Myslite ze je jeho postoj normalny a mala by som ho akceptovat ?

Strana
z2
diamond007
18. feb 2022

@any_soj plod je v bruchu, dieťa na svete

zuzi0911
27. feb 2022

Mrzí ma co sa ti stalo😔
Ja som potratila v 11tt v lete.....aj keď je to uz lepšie ,a snažím sa to brat,že tak to malo byt ,no zabudnúť sa nedá a akurat teraz to opäť vnímam intenzívnejšie keďže by som malá 11.3 rodiť ..
Muž tak isto to vnímal ako tvoj...jednoducho ci chceme,alebo nie pre nich je to iné...oni to dieťatko nenosili v sebe aj keď boli súčasťou, cele si to odžije iba ta žena....A preto ich to toľko netrápi,alebo sa s tým inak vyrovnávajú.. .respektuj to...
Prajem ti vela síl ❤

emenia
1. mar 2022

Je mi to velmi luto, co sa ti stalo. Ale ak by si sa chcela vyrozpravat alebo poradit...alebo cokolvek... existuje bezplatna poradna Alexis, ktora za zaobera presne tym, co teraz prezivas. Viac info na stranke: https://alexisporadna.sk/ Nech sa ti dari. Pekny dnik🙂

nicol_ka55
1. mar 2022

hrozne ma to mrzi, cim si musis prechadzat a je fajn sa takto vyrozpravat, ako nepomoze to uplne, ale verim ze aspon troska ano. ono viem, ze sa ti to zda byt moc , ale chlapi proste smutia inak ako my zeny

ailiba
1. mar 2022

@mariapalko je mi veľmi ľúto, čo sa stalo... Ale muž to úplne inak prežíva, ako žena. Ty všetko cítiš, v tvojom tele sa to odohráva, aj radosti, aj bolesť. Pre muža je to v podstate niečo neuchopitelne...akoby to ešte ani nebolo. Citovo zďaleka nie je taký zainteresovaný. Možno si to ešte ani plne neuvedomoval, citovo určite nie. Môj muž začal dačo cítiť až keď sa malý hybal a on cítil pohyby... Ale aj tak to bolo do pôrodu pre neho také pol na pol. Nevycitaj mu to... Chlap si nemôže ani len predstaviť, čo cíti tehotná žena. Skôr svoje pocity preberá s inou ženou, ta ta skôr pochopí. On robí, čo môže.

Strana
z2