Priateľ si predpláca účet na zoznamke
Zdravím. Ani neviem kde mám začať...vopred sa chcem ospravedlniť za gramatické chyby(píšem to v rýchlosti) som zúfalá a nemám sa s kým o to podeliť. S priateľom som skoro dva roky. Už sme spolu aj bývali a plánujeme spoločne si kúpiť byt a boli už aj reči o svadbe. A teraz zájdem už k problému ...mám niečo ako šiesty zmysel, spal, a telefón mal položený na stôl, zvedavosť mi nedala a chytila som mobil do ruky. Nezaujímal ma fb ani žiadne sociálne siete. Išla som priamo do gmailu, akokeby mi intuícia hovorila ,, tam to nájdeš”. A našla. Mal tam správu že zaplatil členské na týždeň na zoznamke. Strašne som kricala naňho, zapieral a klamal že má mna a prečo by mi tak ubližoval. Asi týždeň sme neboli v kontakte...potom som poľavila a odpustila mu. Všetko bolo opäť krásne, neriešila som čo bolo. Pred týždňom to prišlo zase. Další účet na novej zoznamke. Keďže ho poznám dobre, viem jeho email a heslo, dostala som sa do zoznamky. Strašne má prekvapilo že nedal žiadnu inzerciu alebo nemá priateľky ani nepísal s nijakou ženou. Robí to lebo je zvedavý ?preco si niekto vytvára zoznamku, keď nič nehľadá ?? Prosím poraďte mi, som zúfalá.
@princeznasevera ja osobne nekontrolujem vôbec nič, na čo aj, PC používame obaja práve ten, ktorý je po ruke a práve zapnutý, hocikedy mi podá mobil, že nech pozriem, lebo nemá okuliare, ja podobne. Myslím si, že vo vzťahu alebo je alebo nie je dôvera. Ale ak by som zistila, že si predplatil zoznamku, tak by som vôbec nepotrebovala dôkazy, ani by som sa tam neprihlasovala, aby som ho odhalila. Na čo? Ak má potrebu prihlásiť sa na zoznamku, tak asi za nejakým účelom, nie? Máme kopu spoločných záľub, ale aj každý svoju, väčšina priateľov je spoločných, ale aj on má kamarátky, ktoré poznám, aj ja mám kamarátov, ktorých pozná on, občas sa s nimi stretneme bez partnera, ale zoznamka by pre mňa bola jasným signálom, že nášmu vzťahu odzvonilo.
@dollyzv
@ruzovakrava moj to robi lebo ho bavi spoznavat druhych ludi. Ale on to predomnou netaji navyse on tam neni stale iba obcas ma tam kamosky napisu si ale ze by vyhladaval nejake baby to zas nie.
@princeznasevera
Vieš moja, ty podľa mňa len hráš hrdinku, že ti to nevadí. Lebo nemáš na výber.
Vychádzam z tvojich predošlých tém. Tak sa len hraj ďalej na to, aké je to super keď si vypisuje s inými ženami.
@princeznasevera napísala si, že si píše s kamoškami a že nevyhľadáva nijaké baby? never tomu 🙂 🙂 každý jeden chlap alebo žena keď ide na zoznamku, tak to nie je len tak, len popísať si 🙂
@princeznasevera
Tak teraz som sa zasmiala a veľmi" bielavlcica"👍😂
@princeznasevera
Odkedy ho máš doma? Ešte v apríli si písala, že žije s rodičmi lebo rozbieha biznis.
A na svadbu, ktorú plánuješ o rok a na ktorú ťa mimochodom asi zoberie tvoj tatko, ktorý bude čakať pred kostolom v aute....
Aspoň sa tu nerob chrumkavá 👎
@princeznasevera čo ti poviem..dobré pre chlapa,zle pre teba 🤣🤣 len dodám,že chyby vacsinou vidíme až s odstupom času ;) ale čo oči nevidia,to srdce nebolí nie? 🤣🤣 Horšie to bude po svadbe,s hypotékou a deťmi na krku..ale hlavne nech je panko spokojný a má dosť voľnosti..hlavne že nemá doma stíhačku a môžeš si povedať aka si super žena lebo mu nič nezakazujes,všetko doma urobis,o všetko sa postarás atd😊😊 ak ti za toto stačí potlapkanie po pleci a si takto šťastná,tak paráda! 😊😊 Ale to či je chlap neverný nie vždy závisí od toho akú ženu má doma ;) a aj tu na koňovi je neúrekom diskusií ako ženy robili pre svojich chlapov všetko,nič im nezakazovali,lebo nechceli byť predsa za stíhačky a práve vtedy skončili ako najväčšie handry s dlzobami,deckom na krku a k tomu aj podvedene ;)
No ja narozdiel od teba mam domacnost podelenu a moj chlap ma tolko zaujov,ze ozaj obzerat sa za druhymi suknami nepotrebuje. Za to,ze ty si nevies doma chlapa udrzat ja uz nemozem. Ako sorry ale kebyze mi kontroluje mobil,cita si spravy lustruje mobil poslem ho doriti. Nastastie on taky nie je a veri mi a ja verim jemu a to o com si pise s inymi zenami sa bavime nie ze na to nahodne pridem ako niektore. Za to,ze tvoj chlap lieta s jednej zoznamky do druhej nemozem ale mojho chlapa nehadz do vreca s tym tvojim ok?
Navyse moj im nepise za ucelom zoznamovania sa pise si tam s kamoskami s ktorymi sa poznal este predomnou a to,ze mu nejaka napise a co? To ked ho nejaka oslovi na ulici alebo v obchode co jej mam oci vyskrabat? Niektore by ste sa mali nad sebou zamysliet
@princeznasevera ty si strašne protirecis dievča 🙄🙄🙄 o pár správ vyššie si písala že tam chodí lebo rád spoznáva nových ľudí ,teraz píšeš že si tam nepíše za účelom zoznamovania ale píše si tam s kamoškami ktoré poznal už pred tebou,ako čo? 🤣🤣🤣 Veď ty ani sama nevieš čo tvrdis...alebo čomu ty veríš?
A ten výkrik do tmy o fungovaní domacnosti bol komu? 🤣🤣
@dollyzv neviem ci nevies citat nepisala som ze chodi na zoznamky. A ano zoznamuje sa tam s ludmi ale LUDMI!!! Nie zenami! Nepise im za uucelom aby si s nimi dohodol rande alebo sex to je snad rozdiel nie
@princeznasevera jaaaj ženy nie su ľudia 🤣🤣🤣🤣🤣 to je nejaký poddruh domáceho spotrebiča? 🤷🤷🤣🤣 Kašli na to radšej..nech si každý žije ako chce 🤫😊😊
@princeznasevera mam pocit, ze jedina, koho chceš presvedčiť o tom, aké je v pohode, ze tvoj muž si píše s inymi ženami, si ty sama... 😉 Tak držím palce, nech sa to podarí... 🙂 Kazdy ma inu mieru tolerancie, za to, že tvoj robí cosi, co tebe 'akože' pripadá OK, to tak nemusia vnímať všetci.
@princeznasevera
Všade doteraz píšeš , že si píše s babami a " kamoškami"...a zrazu s ľuďmi🤔😂
@iviacik tak vies mozno ze keby niektore tu boli k muzom chapavejsie nemuseli by riesit rozvody a nevery. Ja svojho chlapa poznam a viem,ze by ma nepodviedol pretoze ho poznam a citam v nom ako v otvorenej knihe. A to ze sa bavia o vsetkom moznom je ich vec ale druha vec je ze mi o tom sam povie. Ja nepotrebujem nikoho presviedcat ja proste viem,ze to nie je typ cloveka co sa otoci za kazdou suknou
Moj byvaly pred davnymi rokmi si predplacal na pokeci. Tiez som narobila cirkus,odpustila,nechala sa oblbnut recami a robil to aj nadalej. S takym clovekom nechcem nic spolocne. Ake hodnoty potom vo vztahu vyznava,ak ma v zalohe niekoho ineho alebo teda vyhladava niekoho ineho.
@princeznasevera to ti zavidim tvoju naivitu
Prihlas sa aj ty na zoznamku. A samozrejme predtým ho pošli tam kam treba 😉
Vraj "muži sú takí...". Hm, pekné ospravedlnenie. Väčšina toto ale naozaj nemá za potrebu robiť. Zoznamky sú na zoznamovanie. Platiť si za členstvo v nich alebo zakladať si na nich účty vyzerá popri vzťahu smiešne. Na to hádam ani ospravedlnenie neexistuje. Toto by ani chlapi partnerkám netolerovali. Po tej scéne, čo si mu narobila prvýkrát mu hádam mohlo byť jasné, že s takým niečím nesúhlasíš. Keď sa ani nie po dvoch rokoch má potreby takto baviť, čo bude ďalej? Keď príde väčší stereotyp?
Inak na tom účte si vie teoreticky skontrolovať čas posledného prihlásenia. Tým, že si mu tam krátko na to napísala (ešte k tomu s dnešným dátumom registrácie), je celkom ľahko domysliteľné, kto mu píše.

@ruzovakrava pre niekoho nie. Iba som chcela tym povedatze vela zien by dalo ruku do ohna za svojho muza ze on urcite nic take nerobi a pritom viem ze ano. Konkretne poznam takto vela muzov.