Prílišná komunikácia medzi otcom a 14-ročnou dcérou
Nepride vam to moc ako otec pise 14 rocnej dcere ? Pritom v realite vobec taky neni mna osobne psychicky tyral som jeho prva dcera.
Pomoc
Úplne v pohode ,Laska je Laska
Ked LUBYS, nie je co riesit 🙂)
Konverzacia, ktoru by som ja osobne nechcela, ale inak na nej nie je asi nic zle
Ked LUBYS, nie je co riesit 🙂)
@anonym_8d47e3 a este ked si ktomu aj PISNY 😀
Omg, tak toto je uz ako stalking 😂
To tvrde Y na lubym trha oci. Tatko je uz asi dlho zo skoly, ale co ta dcera.
tiež by ma zaujímalo,ako sa v správe dá zmeniť písmo,lebo to lúbym je inak napísané ako ostatný text.
@anonym_autor aký berie materiál? 🤣
kriste pane, to LUBYM ma zabija, to je strasne. ved to sa ani neda napisat, pomoooc 😂 🙉 🙈
tiež by ma zaujímalo,ako sa v správe dá zmeniť písmo,lebo to lúbym je inak napísané ako ostatný text.
@rozculena to bude podla mna tym, ze lubym pouzila ako klucove slovo na vyhladavanie
😵💫
@anonym_autor
Štúr sa teraz v hrobe obracia.
Moje očíí 😵 Raz tam píše teba potom aj Karinku tipujem že si to ty alebo ďalšia dcéra/sestra a píše aj vás. Každopádne by mohol menej času tráviť vypisovaním a byť menej pišny a venovať nejaký čas na zopakovanie gramatiky.. že pozdravujeme a ľubyme ho z MK. 😂😂
@rozculena to bude podla mna tym, ze lubym pouzila ako klucove slovo na vyhladavanie
@chlebikova jaj,to ani neviem,že také niečo existuje😂
edit:skúšala som to,mne to nepíše hrubým písmom
HM,ale Teba, Ťa píše s veľkým
@chlebikova jaj,to ani neviem,že také niečo existuje😂
edit:skúšala som to,mne to nepíše hrubým písmom
@rozculena tak potom neviem 😅 a tiez ma to teda zacalo zaujimat 😂
@anonym_autor Mne to príde nevhodné. Takto si píšu partneri a nie rodič decku ...
@anonym_autor aký berie materiál? 🤣
@anonym_b39459 to bude niečo tvrdšie.
Inak mu to aj mozog poškodilo " lubym" je toho jasným dôkazom. 😳
Podstatné je čo na to hovorí jej matka.
Na rodicovstvo by sa mali robit skusky aj z ortografie.
Neviem si predstavit ako sa sprava a ako "vizera" tento clovek v realite. Kazdopadne, tak taky material matka vybrala pre svoje dieta/deti 🤷 jej to pride OK?
Ocko v prvom rade dobrat gramatiku
A nie,nepride mi to normalne
Takto sa normalne chlapi nevyjadruju....
Nie ze by nehovorili detom-lubim ta
Ale tu mi to pride akesi ulisne...
Ocko v prvom rade dobrat gramatiku
A nie,nepride mi to normalne
Takto sa normalne chlapi nevyjadruju....
Nie ze by nehovorili detom-lubim ta
Ale tu mi to pride akesi ulisne...
@osky buď na niečom naozaj fičí, alebo chľastá, alebo si kompenzuje nevhodným spôsobom svoju neúčasť v živote dcéry, alebo sa chce s ňou zblížiť na úrovni kamaráta a chce sa podobať konverzačne 13 ročným pubertálnym dievčatám 🤷
Otec nech sa douci gramatiku, ale nie, nepride mi to ok, pride mi to velmi nutene, az take ulisne
Nechutné a tá gramatika total hrôza

@anonym_autor