Prílišná komunikácia medzi otcom a 14-ročnou dcérou
Nepride vam to moc ako otec pise 14 rocnej dcere ? Pritom v realite vobec taky neni mna osobne psychicky tyral som jeho prva dcera.
@anonym_autor blikali by mi všetky kontrolky.. v 14 už skôr dievčatá po chlapcoch pozerajú a nevyznavajú takto lásku otcom.. 😳
@anonym_autor
Raz za 2 či 3 dní napísať mi nepríde prehnané. Denne dcére napíšem, že ju lubime a chýba nám. Nepridáva tie emotikony
Ku gramatike sa nebudem vyjadrovať.
@anonym_autor Podľa mňa je tam málo emotikonov 😂
Tie prehnane pouzivane emotikony su teraz velmi rozsirene u jednoduchsich ludi a u ludi 40+. Za mna nevkusne, ale je to asi vec vkusu. S gramatikou ma problem vela ludi. A vyznavat dcere lasku je podla mna v pohode, aj to, ze je na nu pysny. Za mna je to mile v akomkolvek velu. Rodicov si nevyberame, ale toto je za mna tak trapnucko mile. Urcite lepsie ako sa dietatu vobec neozyvat..
@anonym_autor blikali by mi všetky kontrolky.. v 14 už skôr dievčatá po chlapcoch pozerajú a nevyznavajú takto lásku otcom.. 😳
@tianna veď to jej otec toto píše . Nie ona jemu
@tianna veď to jej otec toto píše . Nie ona jemu
@parvinka0001 aha, už vidím že len on jej. No každopádne je to až nechutné 🤔
Štúr sa v hrobe obracia🙈🙈
@anonym_8d47e3 a este ked si ktomu aj PISNY 😀
@anonym_1dfdec ja som nikdy to slovo nepísala. Normálne ma oblial pot, lebo tiež by som naísala asi pišný 🙈.
Neviem ťažko hodnotiť
Tiež som mala mamu a ta ked mi pisala tiež mi písala ľúbim ťa a že jej chybám atď podľa mňa normálne a pekne
A možno niečo dobieha,ked teba deptal,tak pri nej to chce zmeniť
Tak iné je, keď toto píše mama, aj keď za mňa je to aj tak cez, ale od otca mi to pripadá divné...a ešte, ak prvú dcéru psychicky týral a tejto píše takéto "vyznania" ...
Ako ja tiež napíšem dcere raz za čas, že ju ľúbime a už sa tešíme, keď príde domov...aj synovi...a nie je to nasilu, aby sme niekomu dokazovali, ako veľmi sa zaujímame o naše deti, lebo aj toto mi napadlo, že tento otecko chce niekomu dokázať, že mu na dcére veľmi, ale naozaj veľmi záleží...

Fuj dogrciam sa to je riadne nechutné také vyjadrovanie otca a za ďalšie ta gramatika vystiera ma