Prisli sme o babatko. Prestalo mu bit srdiecko. Akurat sme to chceli oznamit rodine a znamym.
Takmer nikto o nasej fazulke nevedel a ona tisko umrela. Obcas sa neviem ani nadychnut. Chyba mi.
Milujem ho, strasne moc nase babo lubim a budem kym budem zit.
@zuba1987 ❤️❤️❤️❤️
@zuba1987 aj my sme si tym presli. Hned som otehotnela znovu, teraz som v 27tt a casto rozmyslam, ze uz sme pomaly mali mat babatko. Ale keby sme mali, tak by sme nemali v bruchu to co cakam. A tiez nanho myslim a asi vzdy budem. Drzim palceky aby sa vam rychlo podarilo mat dalsie deticky.
@zuba1987 je mi to uprimne luto, viem co prezivas, tiez som to niesla velmi tazko. Cas to trochu zahoji, ale zabudnut sa neda nikdy. Zelam ti, aby si v novom roku otehotnela a priviedla na svet babatko, ktore ti da lasku aj za to, o ktore ste prisli
@zuba1987 ahoj, ..mrzi ma to. Viem ako sa citiš...( cítite), akoo to bolí. Rany hojí iba čas a Vaša vzajomná láska..
Aj my sme si tímto presli... a teraz viac bolia slová od tích čo o ničom nevedeli...a nevedia. Človek síce nezabudne no obrní sa" voči osudu a viac znesie. Určite je ale Váš anjel v nebičku...a Vy sa lúbte a budte si oporou. Neboj sa...
Je to ťažké, chápem ta, tiež sne prišli v rannom štádiu o prvé bábätko. Ono to vždy si spomenieš, mama nezabudne, hoci tu bolo len krátko. Ale ja som si vždy opakovala, že tak to malo byt, a mame súkromného anjelika v nebi. Príroda si proste robí očistu, ak je zárodok veľmi poškodený, zariadi, aby sa prestal vývijat. Čas je najlepši lekár, nám sa potom podarilo počať ďalšie bábätko o pol roka a úplne bez problémov tehotenstvo, mame krásneho zdravého chlapčeka. Ako terapiu možno skúsiť napísať bábätku list, rozlúčiť sa s ním, ja som tak urobila, poplakala si a list zabalila aj s tehotenským testom, čo bol jediný dôkaz, že drobček bol s nami, hoci len pár týždňov. Je to pre teba teraz veľmi ťažke, ale postupne to prejde, hoci úplne nezabudneš nikdy.
❤❤❤❤❤
@zuba1987 mrzí ma to,je nás veľa takých.Ja 4x.A už čakáme tretie.Tiez sa dočkas.Drzim palce ❤️❤️
Prezivam to tiez..15.12 som dosla o babo v 9tt.prestalo bit srdiecko.neviem sa s tym zmierit a som stale v soku z toho co sa stalo.kazdy den nan myslim a pytam sa preco...kazdy den slzy.cakam na vysledky histologie....takze viem aku bolest mas a co prezivas....na toto treba len cas a byt silna.
mne sa stalo to iste v novembri. v 33tt bolo to dievcatko .... Vysledky vsetky v poriadku odrazu som prestala citit pohyby, ziadne bolesti, ziadne krvacanie.... Neopisatelny pocit beznocnosti,smutku, hnevu na cely svet a otazok typu ,,preco,,.... Ale s tymto sa zmierit neda....s tym sa clovek musi naucit zit...😔 Mam svojho anjela tam hore❤️
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
Je to tazke ,aj ja som to prezila, nikdy nezabudnes, ale bolest casom prejde, ked sa narodia ostatne deticky. Drzim ti prsty.