icon

Problémy s otehotnením a manželské napätie: Ako ďalej?

Dnes o 10:36

S manzelom sa snazime o dieta rok aj 3 mesiace. Bol na spermiograme po roku snazenia teraz ma ist znova po 3 mesiacoch ape uz sa stale na nieco vyhovara. Ja man problemy tiez riesila som v decembri u gynekologa. Mam silnu inzulinovu rezistencie. Gynekolog mi nasadil Metformin uz v plnej davke. Uzivam uz vyse troch mesiacov. Zo zaciatku sa to zacalo zlepsovat. Potom som zacala chudnut schudla som 13kg. O menzes som prisla uplne uz som skoro 80DC a nic. Chcem to riesit som objednana endokrinologovi, diabetologovi. Ale akonahle to spomeniem tak sa vyhovara, meni temu. Ja som rozpravala o lekaroch a on co bude mat v robote na obed. Dcera uz budem mat rok a pol a ja sa nechcem vracat do prace. Chcela som byt retazovo na materskej. Jasne smee sa na tom dohodli. Som obezna ale uz stracam motivaciu po tom co mi povedal v hadke, se som tucna krava nech sa na seba pozriem. Ano som tucna ale robila som a tym nieco narozdiel od neho. Tiez ma obezitu. Chcela by som skusit injekcie na chudnutie ci by mi to nepomohlo. Ale zasa nebudem moct pri tom otehotniet. Muz mal v novembri milenku. Nasla som mu s nou spravy. Pisala ako by chcela babatko.

anonym_9c1116
Dnes o 10:41

@anonym_autor otehotniet nemozes z obezity. Sexovat s tebou nechce, lebo obezna ho nevzrusujes. Co este viac chces skusit? Ake injekcie? Ved cvic a pouzivaj kaloricke tabulky a schudnes.

sashabb
Dnes o 10:42

Toto bude zas len taký výlev do tmy 🙈🙊

doriiis
Dnes o 10:42

A ty chces dieťa s takýmto debilom, len aby si nemusela ísť do práce. Nevadí, že ta podvadza a má za handru,hlavne že bude reťazová materská.

watermelon
Dnes o 10:43

Pomoooc. Muz mal v novembri milenku, ale ty silou mocou chces s nim druhe dieta = dosrat si zivot.

autor
Dnes o 10:43

Bolo tam, ze by s nim chcela dieta. Ale nemyslim, ze spolu realne spali. No a potom som mu nasla v telefone na chat GPT, ze sa pytal na otazku ci moze zena otehotniet pocas menzesu. Nic viac tam k tomu nebolo. Ked som sa ho na to pytala tak zahovaral, ze to chcel so mnou skusit ci sa nepodari. Ale ja ani nemam menzes. Potom v hadke mi povedal, ked som ju spomenula, ze by mi na to nieco trefne rad povedal ake radsej bude ticho. Ja si myslim, ze ona je uz tehotna. Ale to som si neni ista. Tak strasne sa citim. On si vyspevuje a ma dobru naladu a ja zomieram tuzbou po dietati. Chyta ma depresia, nic ma uz nebavi. Co mam robit? Povedal, ze nemozem chodit po vysetreniach lebo nemoze zostat doma z roboty aby strazil dceru. Predtym to problem nebol. Ona tiez tam niekde robit vo firme. Myslite, ze je to koli nej ?

kitycat
Dnes o 10:44

@anonym_autor a ty nevies, ze preco sa takto vyhovara? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

No ... jedno dievcatko uz mas, bud zan stastna. Ze ti nevyjde retazova to nevadi, tak pojdes do prace. A popremyslaj preco tak meni temy... hmm hadky?
Hmm, milenka?
Hmmm, obezita?

doriiis
Dnes o 10:44

Ako môže byť jedna žena takáto hlúpa? Ako?

autor
Dnes o 10:47

Ona ma ale tiez manzela a dieta z tych sprav to vyplyvalo. Tak keby aj bola tehotna tak asi nie s mojim muzom. On povedal, ze si len tak pisu ale sa dohodli na zaciatku, ze nic medzi nimi nebude. Ale posielali si aj nahe fotky. Neviem co si nam mysliet.

autor
Dnes o 10:51

Preco vobec nevidi to ako ja trpim hladam vsetko mozne co by pomohlo. A on nic akoby mu to vyhovovalo, ze to nejde.

jaskolka
Dnes o 10:53

A to s tým chlapom ty chceš ďalšie dieťa? Prepáč,ale takto inak si v poriadku? Má ťa za nič, hádate sa, má pravdepodobne inú ženu (aj keď možno s ňou ešte nespal,tak časom bude)alebo si nájde ďalšiu, nechce s tebou očividne nič mať (duplom ďalšie dieťa)a ty stále si ideš svoje? Lebo ty chceš a chceš ? A chces byť aj na dve deti casom sama? Lebo na 99% k tomu smeruje,tak si premysli,či nebude ti ľahšie samej z jedným dieťaťom ako s dvomi.

januska12323
Dnes o 10:57

@anonym_autor naozaj chceš ďalšie dieťa s človekom, ktorý si o tebe myslí, že si tučná krava? Aký príklad budeš dávať dcére?
Čítam ďalej a očividne by si mala navštíviť aj psychológa, nie je normálne aby si v takejto situácii chcela dieťa a mala z toho depresie. Muž ťa nemá rád a keď bude dcéra väčšia kopne ťa do zadku aj sám.

autor
Dnes o 11:00

Dava aj tu neplodnost za vinu mne. Lebo jemu spermiogram vysiel dobre. Stale hovori, ze koli mme este nemame. A ked to chcem riesit povie, ze tak pojdeme na dovolenku a tam to pojde. Ale ako mozem otehotniet ked mam taky zdravotny stav a povedal mi na to, ze naco lekari, ze je to zbytocne. Mne to pripada, ze to spomina to dieta len ked odomna nieco chce inak nic.

autor
Dnes o 11:03

Ja to dieta velmi chcem ale na druhej strane by som sa chcela aj ja dat dokopy schudnut a mat sa rada ale nedokazem to. Nasilu s nim sexujem koli dietatu. Jeho to uz nebavi nemoze sa mi postavit a ja to tiez len pretrpim. Ale idem kazdy druhy vecer sa nim lebo si poviem co ked teraz pride ovulacia nahodou.

januska12323
Dnes o 11:04

Toto bude zas téma na 10 strán a aj tak s ním ostaneš.

anonym_ed85fe
Dnes o 11:04

Neberie ťa na vážnosť
A vieš prečo?lebo ti povie tučná krava a ty si s tým ok
Vieš o jeho afere a ty si s tým ok
A jedine o čo ide je dieťa
Že on je deb.l je jedna vec ale druhá, že si to nehas a iba riešiš dieťa,sa nečuduj potom

anonym_ed85fe
Dnes o 11:06

Na silu sexujes....aj on
Toto nieje reálne....ale choré bez ohľadu či je to fakt alebo fake

anonym_ab7a8c
Dnes o 11:13

Cele zle. Vy OBAJA. Bez akehokolvek dalsieho komentara.

anonym_f29f5f
Dnes o 11:17

Zeny, zeny to ste niektore až tak zufale?
1.Povie, ti tučná krava
2. Ma milenku
3.Posielaju si nahé fotky, vypisujú určite nie o pocasi
4.Vyhovara sa, mení zámerne témy
5. Nefunguje vám to v posteli

Ešte ako ti ma dat najavo, že ta nechce, nelubi ta a tuzi po inych zenach?
Ty skoncis veľmi zle, keď sa nezobudis, bude to veľmi bolieť

anonym_ee5227
Dnes o 11:25

Ja lutujem to existujuce dieta, co maju a dufam, ze uz ziadne dalsie nepride. Takuto psychuatriu si nezasluzi nikto. Ach 🙀

anonym_47f1ff
Dnes o 11:30

@anonym_autor ty niesi psychicky ok že?

terezia74
Dnes o 11:39

@anonym_autor asi budem za blbu, ale chudák chlap, ani sa mu nečudujem, že hľadá inde.
Popracuj na sebe, na povahe, logike, a asi by bolo najlepšie keby ste išli od seba

anonym_056761
Dnes o 11:44

Toto je ta sibnuta, obezna so silonkami. To je na psychiatra. Nechapem, ze ten muz je este s nou.

ivik4
Dnes o 11:46

Pane boze to aka zufala musis byt ked si chces hodit na krk dalsie dieta s muzom kt. Ti nadava do tlstych a este aj milenku ma . Lepsie sa Ti bude s dvomi odchadzat ako s jednym?
Sebahodnota nic?

alickapusinka
Dnes o 11:56
@anonym_056761

Toto je ta sibnuta, obezna so silonkami. To je na psychiatra. Nechapem, ze ten muz je este s nou.

@anonym_056761 a kde bola tema o nej prosím si link

anonym_056761
Dnes o 12:01
@alickapusinka

@anonym_056761 a kde bola tema o nej prosím si link

@alickapusinka neviem link, ale pisala sem uz asi 10x. Pri sexe manzel vyzaduje, aby mala na sebe silonky. Nadava jej do tucnych svin, podvadza ju a ona ho sialene miluje, nasilu sa mu lepi na krk a chce silou- mocou dalsie dieta od neho. Nechapem, ze ju nekopne do riti. Zena bez sebaucty a urovne.

domkakvet
Dnes o 12:35

@anonym_autor neustale omielanie o dietati, ani sa necudujem, ze hlada inde.

luccys
Dnes o 12:46
@anonym_056761

@alickapusinka neviem link, ale pisala sem uz asi 10x. Pri sexe manzel vyzaduje, aby mala na sebe silonky. Nadava jej do tucnych svin, podvadza ju a ona ho sialene miluje, nasilu sa mu lepi na krk a chce silou- mocou dalsie dieta od neho. Nechapem, ze ju nekopne do riti. Zena bez sebaucty a urovne.

@anonym_056761 Ked je tu tema o problemoch s otehotnenim, na 90% to pise ona😄

anonym_f69b77
Dnes o 12:54

Ja neviem, ci som sa tak veľmi najedla, ale ja ta nechápem...

anonym_cb06e6
Dnes o 13:29

Fuj, dogrcam sa z vas oboch. A v tomto vychovavate dieta.

cimage
Dnes o 17:52

Toto ani nemoze byt realne. Muz ma milenku, nechce s tebou dieta a ty za nim doliezas. Obaja si neuzivate sex a to si myslis, ze vsetko vyriesi dieta? Sama budes vychovavat 2deti? Ved uz teraz mas zdravotne a psychicke problemy. Najskor pories lekarov, vratane psychologa, daj si telo a psychiku do poriadku. Pories vztah s muzom, najlepsie pobalit a poslat k milenke. Ziadne dalsie dieta