Bývalá kamarátka - psychopatka

asina
15. júl 2017

Dobry den, potrebujem poradit vo velmi haklivej veci. V istom obdobi som mala pravnu poradkynu, s ktorou sme sa casom aj skamaratili...ale ked vysli na povrch crty jej povahy a neriesila moje pravn.veci, nasla som si nahradu. To bola ale zrejme chyba, odvtedy sa ma snažila prenasledovať, napadat, vyhrazat, doslo aj k fyz.utoku, ale bez zdravot.nasledkov a viditelneho poranenia.mala som asi rok a pol pokoj a pred pár dňami ma prenasledovala autom a vyhrážala sa mi znova fyzickým útokom keďže ako tvrdí,starám sa do jej rodiny.to že sa občas stretnem s jej rodinnou prislušníčkou na káve nepovažujem za "staranie"sa.to že ma zlý vzťah s celou svojou rodinou hádam asi ani nemusím písať.

morningcoffee1
16. júl 2017

Nebola tu uz podobna tema s rovnakym nazvom par dni dozadu? Ale k teme. Pravna poradkyna to znamena, ze ma titul JUDr? Zeby pravnicka sa znizila k niecomu takemu? Ak robi to co popisujes, tak musis podat trestne oznamenie. A dat jej vediet, ze to planujes spravit. Byvate v malom meste?

asina
autor
16. júl 2017

Áno je to advokátka s titulom JUDr.a bývame v malom meste kde ma dotyčná kontakty na polícii😞

vilma7
16. júl 2017

@asina skús dať to trestné. Keď bude vidieť, źe sa jej nebojíš, možno si nájde ďalšiu obeť 😒

morningcoffee1
16. júl 2017

@asina Alebo jej povedz, ze na modrom koniku zverejnis jej meno, a ma postarane o "dobru" reklamu na celom Slovensku. 😉

morningcoffee1
16. júl 2017

@asina Jednoducho jej daj vediet, ze ked s tym neprestane, tak podas trestne oznamenie a zaroven zverejnis cely pribeh vratane jej mena na internete. Na to su advokati velmi citlivi, na dobrej povesti si zakladaju. Navyse moze takto prist o klientov.

asina
autor
17. júl 2017

Lenže problém je aj v tom že ona nemá žiadne zábrany a ako sa vraví "ide aj cez mŕtvoly".je to človek ktorý študoval právo kvôli tomu aby mohol ubližovať druhým a nie aby pomáhal.dokonca sa v minulosti vyhrážala aj mojej rodine😞Ma dokonca aj moje spisy doteraz,a tým pádom veľa vie.

dai
17. júl 2017

@asina vsetci advokati su v advokatskej komore - stazuj sa priamo tam ked mas pocit ze ti trestne oznamenie nepomoze...

morningcoffee1
17. júl 2017

@asina Citit, ze sa jej bojis. A ona to tiez citi a patricne zneuziva. Musi pred Tebou ziskat trocha respekt. Ked mas na nu kontakt, tak sa skus s nou dohodnut. Ked to nepojde, tak jej pohroz trestnym oznamenim a tym, ze to zverejnis v novinach. Aj ked to nakoniec nemusis spravit.

morningcoffee1
17. júl 2017

@asina Ale mi tu mozeme byt do vecera rozpravat o tom aka je psychopatka, zla a pod. Ale co sa tym vyriesi? Viem, ze mas nejake spravy na FB od nej, ktore mozes pouzit ako dokaz? Ty si myslis, ze aka je znala vsetkeho, ale to JE LEN ILUZIA. V skutocnosti az take vysoke IQ nema, lebo by sa Ti nevyhrazala cez FB, ale by to spravila bez svedkov. Zrejme Ta povazuje za slabsiu a tak si Ta vytipovala ako obet.

morningcoffee1
17. júl 2017

@asina Daj potom vediet ako si dopadla. Ci sa pani Judr nakoniec umudrila.

vilma7
17. júl 2017

@asina to s tou komorou asi nie je zlý nápad. Hádam by ju tam nepodporovali. Čo tak dať všetko na papier a poslať im to?
Poraď sa so svojim právnikom.

joannita
17. júl 2017

Advokati musia byt bezuhonni,.inak pridu o licenciu a tym padom o pracu. Budu vyluceni z komory. Musis jej pohrozit ze ak neprestane podas na tu tr. Oznamenie a ze mas za tu dobu dost dokazov proti nej a ze mas svedkov (dolezite!!) Ak to nezaberie, naozaj podat tr. Oznamenie a spytat sa jej ci jej to stoji za vylucenie z advokatskej komory.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre