Rekonvalescencia po spontánnom potrate
Ahojte dievcata, bola som v 5tt a spontanne som potratila, zacala som krvacat normalne ako na menstruaciu a tak som pochopila co sa stalo ☹ Ked som prestala za dva dni krvacat isla som lekarovi aby ma pozrel, ci som sa dobre vycistila aby som nedostala nejaku infekciu a podobne. No on povedal, ze ziadne zmeny nevidi, ze mam prist na krv (zajtra) a podla toho uvidime. Lenze ja mam stale pocit v bruchu ako keby som mala dostat ms a tahave bolesti, kore sa striedaju raz na jednej raz na druhej strane a od toho krvacania presli 3 dni co uz ziadne nemam. Tak som sa chcela opytat, ze tie ktore ste takto skoro potratili a neboli na cisteni, ci mate rovnaku skusenost, alebo tie bolesti nie su normalne a mam ist zase za lekarom. Inak nie su neznesitelne, ze krce a podobne, len je to neprijemne a trapi ma ci som Ok. Vopred vam dakujem 🙂
@denisalm to som rada ze aj ty si sa tak rychlo spamatala, asi si to budeme navzdy a uz na tom nikto nic nezmeni, ale je dobre postavit sa opat a ist dalej. Podla mna budem mat este trochu nervy ked sa nam opat podari otehotniet, ze aby to neskoncilo rovnako, ale dufam ze to je len moja paranoja a obom nam zelam skore statstne tehulkovanie 😉
@tamarka9 tak tak, nech čím skôr budeme sa cítiť že sme v tehu 🙂 Nato sa nemysli, že to zas môže skončiť takto! Viem, že sa to ľahko hovorí, tiež mám obaviť, ale nechcem nato ani myslieť, nechcem to privolať. Zajtra pôjden na sono, dneska už nekrvácam, iba kus špiním. Sa priznám, že včera už som mala také výčitky vsedomia, či som naozaj so srdca chcela to bábo, veď prešiel iba týždeň a vlastne už som celkom poriadku 😖 mám taký pocit, že keby by som nemala ešte právo na úsmev, ale by som mala ešte "smútiť". Ale mám doma úžastného 2,5 ročného chlapčeka, je mi veľkou oporou, nemôžem ho zanedbávať, veď on zato nemôže, potrebuje ma.
@denisalm ale co si vobec sa nejako neobvinuj ze sa opat usmievas, mne tiez ako presli bolesti fyzicke aj psychicky som zacala zabudat a veselit sa a teraz uz viem o tom aj rozpravat, aj sa tesit z ineho. A vobec za to nie sme zle, vsak kukaj ty uz mamina milovaneho synceka, proste zivot ide dalej a s usmevom dalej zajdeme. Akurat dnes som dostala prvu ms po tom ako sa to stalo, takze sa tesim, prisla pekne nacas, to znamena ze som naozaj ok 🙂
@tamarka9 zistili mi, ze mam tombofiliu a aj psychika tam vela hra nakolko mame ocko vazne choreho a som na neho moooc naviazana.
cize picham si clexan a zajtra pride verdikt o 10:00 co so mnou dalej bude. iank sme uz absolvovali totalne vsetko od spermogramu, cez imunitu sme uplne v poriadku.
niekedy mam chut skoncit zo vsetkym inokedy chcem vletiet hned na to aby sme pracovali na dalsom. su to hormony ☹
@tinky09 no ale je aspon dobre ze ti robili vysetrenia a na nieco prisli, je to urcite svetlo do snazenia. Ocinka je mi luto, ja sice s nasimi uz dlho nebyvam a vidime sa raz za mesiac, ale neviem si to ani predstavit, ani v tom najhorsom sne. Ja viem ze to nepomoze ale dufam ze sa bude mat lepsie a ze sa mu polepsi...
@tinky09 tak to je dobre ze sa ma lepsie ale aj tak prajem nech sa ma este lepsie a nech to tak dlho ostane 😉 No my ideme snazilkovat hned po tejto ms co som dnes dostala a budem dufat ze toto sa mi uz nikdy nezopakuje. Mne ziadne vysetrenia lekar nerobil, ono sa to robi asi ked sa to zopakuje, co by ma uz asi zlozilo, teba obdivujem a zaroven o to viac drzim palce. V skupinke mame jednu kocku, ktora ma tiez nejaku diagnozu okolo krvi a tiez 4x potratila apotom jej na to prisli a teraz je tehu a babo pekne rastie, tak pfuj pfuj nech je to aj u nas rychlo tak. A vy kedy zacinate skusat?
@tinky09 keď už meškal skoro týždeň ms, išla som za doktorom, spravil sono, vraj nič nevidí a spravil odber na HCG čo bol iba 46. Po 3 dni tiež opakoval odber na HCG už bol 98, ale doktor povedal že to ešte stále veľmi málo ☹ ☹ ☹ že nech prídem na sono o 2 dni. A vtedy mi aj povedal, že plod už by mal vidieť, už by mal byť 4-5 týždni, ale ho nevidí, aj HCG je veľmi nízky čo znamená, že plod nevyvíja ale odumiera ☹ ☹ 😔 😔 Nedá sa vedieť dôvod, iba mi toľko povedal, že teraz je zvýšený počet čo sa týka potratov ☹
@tinky09
@denisalm ahojte kocky, no HCG mi klesalo zavratnou rychlostou, uz po tyzdni som nemala skoro ziadne.. a ja som to krvacanie, ked som potratila brala ako ms, tak povedal lekar a naozaj odvetdy presne o 27 dni dosla dalsia ms. My uz po tejto ms ideme opat na to, drzim vam palce a budeme sa isto informovat 😉 a hlavu hore baby, dame to 🙂

@tamarka9 každý deň je to lepšie, dokonca už si myslím že už som úplne poriadku 🙂 samozrejme je mi lúto čo sa stalo, ale už bez problémov o tom rozprávam z blízkimi 😉 . Tebe držím palce, aby si bole v tehu a aby bolo všetko super 🙂 🙂 🙂