icon

Robili mi kyret. Kde mi dajú potratovú tabletku?

blontimka
22. dec 2022

Ahojte
Robili mi kyret a nechali mi tam všetko.
Chcem ísť na tabletku misoprostol, neviete v ktorých nemocniciach dávajú?

Strana
z2
piiinkfloweer
22. dec 2022

@blontimka tiež mi 3x podali misoprostol, aj som masovo krvacala, ale plod sa zasekol v krčku a sliznica bola vysoká, takže som sa kyretu aj tak nevyhla. Ako mi povedal dr v ruzinove, je to len pokus, či to vyjde, a ci nie. 80% úspešnosť myslím, že ma tato tbl

zuzi0911
23. dec 2022

Tak v PB robili kyret sj mne v 11 tt a všetko prebehlo bez komplikácií...všetko dnu zostať nemohlo...totižto,keď to skrabe tak sleduje co dava preč...ak ti tam zostal nejaký kúsok tal ten sa bud časom výplavi alebo ti mal dat dr injekciu na vypudenie...

blontimka
autor
23. dec 2022

@zuzi0911 zostalo tam všetko. Komplet
Sú to amatéri

blontimka
autor
23. dec 2022

@piiinkfloweer teraz mi meral plod - je to na 8+6, takže idem radšej na kyret zase, neviem či by to prešlo. Už nech to mám za sebou...
A reálne vlastne neviem ani tie nemocnice kde to dávajú ...zatiaľ mi napísali len Ružinov

piiinkfloweer
23. dec 2022

@blontimka neskusis dnes Ružinov? Oni ti kyret hned spravia, len nemôžeš 6h jest

blontimka
autor
23. dec 2022

@piiinkfloweer ďakujem, už mám po

sense
23. dec 2022

@blontimka à tvoj gynekológ ti ju nemôže predpísať? A teda ak by som mala ísť na kyret a oni mi ho ne vykonajú, tak nemocnicu zazalujem, lebo ak máš v sebe mŕtvy plod tak ti môžu hroziť vážne zdravotné tazkosti

blontimka
autor
23. dec 2022

@sense bola som na ďalší zákrok

Zazalujes kde ako... To sa ľahko povie...

any_soj
23. dec 2022

@jabadabadu ach tieto dezinformácie čo tu stále kolujú.... Smutno mi je, že toľko žien, aj ty, uverili lobingu skupín, ktoré cielene podávajú neúplné informácie. Umelé prerušenie tehotenstva tabletkou nie je na Slovensku legálne. To ale pozostáva z 2 tabletiek - z čoho prva má za ulohu odstaviť dieťa od výživy, na čo dieťa zomrie. To je hlavná pointa. Ošetrenie zamlcaneho potratu je ale niečo úplne iné, je to normálna prostaglandinova tabletka, ktorá sa na Slovensku bežne používa v rôznych štádiách tehotenstva. Mne napríklad s ňou vyvolávali pôrod keď v 38.tt dcéra zomrela.
Autorka - mrzí ma to veľmi... Veľa sily ti prajem.

any_soj
23. dec 2022

@jabadabadu a pozerám, že píšeš, že nespomínas RU, ale mifepristone. Veď ale mifepristone je práve tá potratova časť kombinácie tabletiek známej ako RU486. Zabráni funkcií progesteronu a tým dieťa zomrie. Následne sa pôda prostaglandin. Pri zamlcanom potrate netreba ani Mifepristone, ani RU, ani akýkoľvek iný názov na to použijeme. A mimochodom, aj tu hneď píše pár žien, ako im prostaglandiny pri zamlcanom potrate nestačili na vyčistenie. To je presne aj problém tabletky RU - že dieťa síce zomrie, ale nasleduju komplikácie, kedy aj tak treba kyret.

macko1007
23. dec 2022

@henta po 3ms 🙂

vorkola
23. dec 2022

@jabadabadu NO TO SI VYPROSUJEM, ze nas veriacich aj neveriacich,takto surovo ponizujes,ved proti upt nie su len katolici,,No a co keby sme my co sme proti upt a nazvali vas ze ste nielen zastancovia vrazd nenarodenych deticiek,ale ale mnohe a mnohi kekze my sme u vas prije.....ani katolici,. Vy teda ste normalny ,ale mate znacku, vrahovia svojho vlastneho dietatka,,A toto vas bude sprevadzat po cely zivot, lebo uz sa to stalo, zvratit spät odcinit sa to neda, lebo babetko, bolo, bez jeho suhlasu bez jedineho kriinalnalneho precinu poslane na zabitie,len za to, ze tu v maminom brusku je, a ono uz pravo na zivot nema?.Z takejto nehanebnej vrazdy vas nevylieci ani 100 psychiatrov ,Ta dg sa vola POST ABoRTIVNY Syndron,

kiki68
24. dec 2022

Chod do Bratislavy, tam davaju aj tabletku, pripadne este mozu pustit oxytocin. Hlavne ak nieco robili a spravili to zle moze hrozne zapal a sepsa. Toto nie je UPT, ked nebilo srdiecko ide o MA a nasledne cistenie. Cize to vsetci vedia, ze tam nie je co zachranovat, iba Teba ako zenu. Aby si mohla este mat deti. Pripadne v Petrzalke je sukromna klinika, ja som tam bola na kyrete po molarnom tehu. A spravili to dobre, kedze mam zdrave dieta a molarne bunky neboli v dalsom tehu pritomne. Islo to tie na poistovnu.

kiki68
24. dec 2022

@blontimka jednoznacne daj podnet na urad verejneho zdravotictva. Ved co keby z toho dostanes sepsu?

martul
24. dec 2022

@kiki68 už má po zákroku, prečítaj trochu vyššie.

blontimka
autor
24. dec 2022

@kiki68 uvažovala som nad tým.
Išla som hneď na druhý deň po k môjmu dr a navrhla nech mi to radšej pozrie. Si zober, že by som im verila a nenaliehala na môjho dr na sono....
Uvazovala som nad tým podnetom, ale myslím, že nechám len toto, aby ženy vedeli, že sa majú pb vyhnúť a vybrať si radšej inu nemocnicu

blontimka
autor
24. dec 2022

@kiki68 ďakujem ti veľmi pekne. Išla do tn. Musela som sa rozhodovať rýchlo, keďže sú sviatky

Strana
z2