icon

Samovoľný potrat

kmiriam
3. máj 2017

Ahojte, dnes som potratila .. nemala som žiadne príznaky teda okrem bolesti v podbrušku, ale žiadne krvácanie ani špinenie .. zajtra idem k svojmu lekárovi .. kedže som čítala aj iné príspevky väčšina aspoň špinila, ale zo mňa ide len niečo biele ťahavé .. myslíte že sa čistím? som veľmi nervózna z toho

moni244
•
3. máj 2017

Ked nekrvacas, nemas bolesti, ako mozes vediet, ze si potratila?

ikonica
•
3. máj 2017

a ako vies ze slo o potrat, ked si ani nekrvacala ani nic z teba neslo? prepac ze sa pytam... ja som tiez prisla o babo ale malo to iny priebeh...

kmiriam
autor
•
3. máj 2017

lebo keď som bola na wc cítila som ako niečo zo mňa vypadlo

moni244
•
3. máj 2017

@kmiriam tak zbehni na pohotovost, mozno o potrat neslo, v ktorom by si mala byt tyzdni?

gabriela93
•
3. máj 2017

@kmiriam nerozumiem,ako si zistila,ze si potratila???Ktory tyzden tehotenstva si?

ikonica
•
3. máj 2017

@kmiriam hmmm to mohol but aj nejaky vacsi kusok hlienu alebo nieco podobne.. v akom tyzdni by si mala byt? mala si tehu potvrdene lekarom?

ikonica
•
3. máj 2017

asi sa len niekto dobre bavi... ked kliknem na jej nick vyhodi mi toto Používateľka kmiriam už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.

moni244
•
3. máj 2017

@ikonica pozrela som si jej temy, jasny troll. Vrati sa s inym nickom

gabriela93
•
3. máj 2017

@moni244
@ikonica
Na toto mam take nervy baby,chces niekomu poradit,pomoct a nakoniec zistis,ze si deti robia srandu...

ikonica
•
3. máj 2017

hej.. a este na takuto temu... keby to naozaj zazil/a, nerobil/a by si z toho prcu... niektori ludia su nevystati... nikomu nic zle neprajem, a dufam,ze za tieto srandicky nepride niekedy v buducnosti na nich trest... vtedy si mozno spomenie, ako si na koniku z ludi srandu robil/a...

36evina36
•
3. máj 2017

@gabriela93 a vôbec to není vtipné toto ani normalna žena nenapíše , robiť si srandu z takýchto veci je úbohé

ebi88
•
3. máj 2017

No toto moze len "tak z pasie" napisat len narusena osoba. Sak pockaj ked sa dostanes vazne do problemov v zivote... ako ti bude do srandy zrazu..

janinah
•
3. máj 2017

biele ťahavé ide vtedy,ak potratíš mimozemšťana,takže tak....

glorikarebeka
•
3. máj 2017

@kmiriam to co ti vypadlo bol tvoj mozog a dufam,ze si nezabudla splachnut

dominika6
•
4. máj 2017

biele ťahavé?
vieeeem to bola pásomnica...
to si si mala odložiť do 7dcl pohára a zavariť ,na pamiatku,že ked budeš nabudúce sexovať,tak nemáš prehltnúť kondom...

tyaja5
•
4. máj 2017

toto je vec, ktoru akoze fakt nepochopim.ako si niekto moze robit srandu z takychto veci? je mi z toho akoze maximalne zle.potrat a podobne problemy su veci, o ktorych sa vobec nezartuje 😠

gretka85
•
4. máj 2017

inak sa tomu povie aj ludovo odumretie plodu ja som normalne priberala boleli ma prsniky bývalo mi zle a nespinila som a ked som mala ist po tehotensku knizku si tak mi doktor povedal ze nepocuje srdiečko a pravdepodobne ze je mrtve a poslal ma este do nemocnice kde sa to potvrdilo a nemala som ziadne ani spinenie ani krvacanie ved mi ho museli v nemocnici vyvolat