Smrť bábätka pri pôrode
Ahojte. Hladam niekoho s podobnym osudom, komu by pomohol rozhovor . Pri porode tyzden po termine mi zomrelo uplne zdrave babatko. Budem rada ak sa mi niekto ozve. Mohli bu sme si pomoct navzajom.
@palculienka40 je mi to ľúto strasne ,viem čo to je ..môj synček síce bol v 18t aké narodil sa živý a videla som ako zomiera...tiež to nikomu neprajem a viem co prežívaš.. neviem ako ta utíšiť to sa neda..len ti prajem dostatok síl a verím tomu ze si naše detičky spolu v nebi objimam ta.
Citam tie pribehy a je mi to nesmierne ľuto😪Podobne som prezivala no dievčatko mi zachranili no nikdy nebude zdrava.Nahodou mi zistili v 32tt zle ozvy srdiečka.2dni sledivali chvilu sa upravili a ked zas tie ozvy boli nepravidelne len som prosila Boha,aby som ju neporodila mrtvu ,ako moja mamka synceka v 24tt.Dcerku zachranili narodila sa akutnym cisarskym rezom v 32tt.No nechapala som prečo jej tie ozvy takto blbli.Lekarka ma uz pripravovala na prevoz malej vrtulnikom do Bratislavy.No po narodeni srdiecko nabehlo ako malo.Kardiolog nam neskor povedal,ze mala si pravdepodovne prisadla pupočnu šnuru a tym padom sa jej nedistalo kysliku ako malo a srduečko zlihavalo.Dcerka ma 7rokov a diagnozy detska mozgova obrna a detsky autizmus.Nerozprava,je plienkovana,Porozumenie nema ,rozumie iba zakladnym slovam.Viete vzdy ked naňu pozeram pytam sa prečo?😥
V novembri mi zomrel syncek. Mal 2 dni . Akútny cisársky rez - volvulus
@memorybaby to mi je luto. Prajem vela sil. Chapem ake je to tazke. 😪

@martrle kedy sa ti to stalo?