icon

Smrť dieťatka v brušku mamičky v 23 týždni

zuzzulka
30. okt 2011

Ahojte, práve prežívam najhoršie obdobie v mojom 29 ročnom živote. 25.10.2011 koncom 23 tt som musela porodiť svoje dieťatko ....môjho milovaného synčeka Matúška ... ktorý mi zomrel v brušku. Smrť dieťatka je nezmyselná, krutá a nepochopiteľná či už je v brušku alebo pri mamičke, či je zdravé alebo choré. Do nebíčka by mali chodiť ľudia starý,unavený, ktorý majú svoj život od žitý. Ostali tu len otázky,výčitky a prázdnota. Nevedela som že existuje taká to bolesť a beznádej. Zviera mi hrdlo , plač nemá konca kraja a slzy sú neskutočne horúce. Prečo? Prečo ja! Svoje dieťatko som milovala od samého začiatku, tešila som sa a v kútiku duše som si priala nech je to chlapček aby môj synček mal bračeka po ktorom tak túži. Paradoxne ani nevie, že v nebíčku je braček bolelo by ho to ešte viac. Aj on sa pýtal prečo mamička prečo? Verím, že sa dozvieme prečo, aby som mohla zabrániť ďalšej nezmyselnej smrti a tej strašnej bolesti, ktorú už nechcem v živote zažiť. Začala som si neskutočne uvedomovať aký je život. Raz si hore raz si dole, dnes si tu a zajtra nemusíš. Moje tehotenstvo nebolo od začiatku ideálne, ale verila som. A ani vo sne by ma nenapadlo, že to tak to skončí. Musím sa dať psychicky aj fyzicky do poriadku, ak by sa tu našla osôbka čo vie akú bolesť prežívam a vie mi poradiť či pomôcť budem neskutočne rada.Potrebujem slová väčšiny a vedieť že nie som v tom sama Ďakujem Zuzana

Strana
z11
padesa
27. apr 2019

@butterfly333 včera som bola u cievneho,povedal že z cievneho hľadiska by som mohla mať on nevidi problém ,tromboza je na 70%preliecena,ale 0,6 fraxik si mám ešte pichať o mesiac mám ísť,dá záver gynekologovi,utorok ma histologia zaujíma,musim schudnúť troška,po bábätku ostalo na mne ,aj som mala.tak sa pokúsim aj o nemožné.nehnevas sa ze ti píšem.3mesiace skúsime to.

butterfly333
27. apr 2019

@padesa ja mam trombofiliu a mutácie MTHFR C677T tiež ma čakajú celé tehu injekcie

padesa
7. máj 2019

@butterfly333 ahoj na histologii mi nič nenašli,dnes som bola pre výsledky.som rada,dr.gyndos ze máme sa chrániť pol roka a potom že nemusime.každý ináč povie.Ale sa snim porozprávam za 4 týždne ja sa chcem pokúsiť ešte,a chcem užívať kyselinu hiauronovu,čo predpisuje gyndos,aj druh nech ju uziva,ja tri mesiace pred aj po otehotneni.chcem sa pokúsiť o zdrave bábätko.Môžem sa spýtať tvoj vek,už si nepamätám.ja 42

butterfly333
7. máj 2019

@padesa budem mat v lete 40r. Zatiaľ sa nám nedarí minulý rok v júni v 6tt som potratila od vtedy nič. No verím že sa to podarí

padesa
9. máj 2019

@butterfly333 držím Vám palceky, aby Vám to vyšlo.🙂

butterfly333
9. máj 2019

@padesa ďakujem veľmi pekne😘

Strana
z11