icon

Snúbenec chce svadbu, ja chcem rozchod

9. dec 2019

Ahojte baby, mám 20 rokov. Som asi pol roka zasnúbená, dokopy sme spolu 5ty rok. Momentálne ešte študujem ale snúbenec by chcel svadbu. Lenže ja som za toho pol roka zistila, že asi nie je muž pre mňa. Na zasnúbenie som povedala áno asi len preto, že mal v tom období depresie a ja som ich nechcela zhoršovať. Nechcela som aby si ublížil, za pol roka som si ale uvedomila, že sme úplne rozdielne osoby. Každý očakávame od života niečo iné. Nevedela som ako túto tému načať. On začal zrazu hovoriť o svasbe a že jeho mama mi chce vyberať šaty a podobne. Nechcem aby sa dali nejaké termíny alebo čo, neviem ako mu to vysvetliť, že chcem ísť inou cestou ako on. Zatiaľ sa nechcem usadiť a mať hneď po škole deti, netúžim po rodinnom živote, nechcem sa k nemu nasťahovať a vyhovuje mi život študenta. Lenže predtým keď som sa chcela rozísť tak mi povedal, že sa zabije. Moja mama mi odporučila aby som mu napísala list a ten mu dala prečítať ale ja neviem či je to správne a nemala by som sa s ním porozprávať. Lenže sa bojím, že ma zasa donúti ostať lebo sa o neho bojím a nechcem aby si ublížil

Strana
z3
jahodka11
10. dec 2019

Jeziiiiiiis,az teraz citam,čože?????? No koniec toto....som zvedava,co teraz napisu baby,ktore radili,ze to si mu mala skor povedat..atd...haha,čistý blbec,prepac, dobre sa stalo,škody doriesite a hura novy zivot moze zacat

peptina
10. dec 2019

Najťažší krok máš za sebou a je dobre že si to konečne urobila a hlavne teraz kým si ešte nebola " zakruzkovana" .....🤗🤗🤗

vrabcek15
10. dec 2019

@jahodka11 ahoj ona sa s ním už rozišla..a chlapec to nezobral dobre😕 ale taký je život

sticker
juliet86
10. dec 2019

a co na to tvoje otec a rodicia? zlate od tvojho byvaleho ze ta takto uistil v spravnosti tbojho rozhodnutia ;) opatruj sa. ak by ti volal nahravaj si to ak by ti pisal fot si to. ak sa tam zjavi vyhrazka. v momente na policiu

vrabcek15
10. dec 2019

@juliet86 tak tak...inak ja sa bojím aj za ňu😂

autor
10. dec 2019

Môj otec dobre penil. Mama sa smiala, potom mi dvihla telefón keď volala už bývalá svokra a povedala jej, že nech mi dajú pokoj a spamätajú sa láskavo. Akože dopadlo to dobre, ale sama isto pár dní nikam nepôjdem, ukázal sa ako dobrý magor naozaj.

cacianka
11. dec 2019

Dievca zlate az sa to ťažko citalo.normalne som mala chuť ist s tebou ako moralna opora...
Mas iba 20, vek na skolu ,vzdelávanie,
rozvoj,cestovanie, študentské blazniviny, spoznavat spektrum ľudí a destinacii, zazit nove zážitky, brigadovat, ziskavat pracovné a zivotne skusenosti a nie sa viazať. Ty kokso ze máš urgentne rodit !
S takýmto magorom by si veru žiadne šťastie v spoločnom zivote nenašla.a s takou drbnutou rodinou už duplom.urobila si stastny krok, síce neskoro ake predsa, mas vsak dobrú skúsenosť a ak sa ti pripletie do zivota nejaky nový muž budes nielen zamilovaná ale aj s triezvim usudkom hodnotiť jeho kvality a zázemie.
Ak takto vedel zurit urcite sa nezabije a len trepe blbosti.ty nie si za neho zodpovedná. Davaj si vsak pozor a bud opatrna aby niekde nezautocil a ak bude mat nejaké neprijemne aktivity on a jeho rodina tak ich tvrdo riešte.
🍀🍀🍀

dominikamacakova
16. dec 2019

Už len kvôli tomu, že sa ti vyhrážal že sa zabije by som sa s ním rozišla. A neboj sa, takýto ľudia si nikdy nič nespravia. Sú to len debilné vyhrážky. Takýto človek by u mňa klesol na samé dno... Nech sa dá v prvom rade liečiť u psychológa a potom nech si hľadá vzťah, keď bude mať vyriešené svoje depresie.

jaskolka
3. jan 2020

Náhodou som natrafila na tvoj príspevok, ako to je teraz? Už ste od seba? Lebo podla toho, čo píšeš, nielen on je divný, ale celá rodina. Vyhrážky samovraždou? No tak nech sa zabije, čo ty, s tým? Je dospelý, plno právny, ok. Prsteň jeho sestry? Z mesiaca spadol? Tak keď nemal peniaze, radšej nijaký, alebo nejaký lacný strieborný, bižutéria za pár eur, ale nie toto. Keby, dajaký cenný dedičný z babky na matku, nepoviem, ale nie sestrin, kúpený jej manzelom😃😃😃. A vôbec, nepracuje, matka rozhoduje, názory ako zo starého filmu, cele zle. Ak ste už od seba, veľmi dobre rozhodnutie. Ak ste spolu, utekaj kade ľahšie.

jaskolka
3. jan 2020

Nie, darčeky sa nevracaju.

jaskolka
4. jan 2020

Teraz som čítala to, ako dopadlo. Pa aféra, to co za magora to bolo? Chvalabohu, že sa ho zbavila, čo by začal ju mlátiť o daky cas? Veď to na psychiatriu je už diagnóza..

kvietocek203
Autor odpoveď zmazal
lylyjana
10. apr 2020

Utekaj od neho prec. Teraz ma depresie on, ak s nim ostanes, budes ich mat ty. Je to tvoj zivot a je od neho maximalne sebecke sa ti takto vyhrazat a manipulovat ta. Chapem, ze ti na nom ako na cloveku zalezi, ale ty za neho nie si zodpovedna. A ak aj si nedajboze siahne na zivo, je to jeho a len jeho rozhodnutie.
Preco by si sa mala ty obetovat a cely svoj zivot prezit podla jeho predstav? Mas jeden zivot, tak ho zij ako ty chces. Si mlada, mas vela moznosti a ak po tom rodinnom zivote netuzis tak to nerob. Ja by som.mu to mozno povedala osobne, ze v pripade otazok mu ich vies zodpoved aby ste to uzavreli. Ale musis byt silna a mgsliet na seba a svoju buducnost. Co je to za cloveka, co chxe znicit tvoj zivot len aby on bol stastny?!

lija22
12. nov 2020

ako pokracuje tato zaujimava story? autorka dufam, ze si este tu 😶

miriama11
12. nov 2020

@lija22 teraz som si to precitala , ten prsten ma dostal 😂

Strana
z3