Som tehotná alebo musím ísť na kyretáž
Ahojte. Chcela som sa spýtať či niektorá z vas nemá takúto skúsenosť….
Pred mesiacom som potratila bola som tesne v 6tt v ten deň mi brali krv mala som hcg len 83 na další deň bol hladina 23 a potom 21….. išla som teraz po mesiaci na kontrolu či je všetko v poriadku či mám hladinu hcg na 0. Doktorka sa mi na další deň ozvala s tým že hcg mám na 75. A hovorila mi že je možné že mi tam ostalo niečo mŕtve a budem musieť ísť do nemocnice na kyretaz ak ta hladina neklesne na 0. O dva týždne má objednala na kontrolu…. Len mi prebehla taká myšlienka či nemôžem byt druhýkrát tehotná pretože mi príde divne že som mala hladinu hcg 21 a začala som veľmi krvácať po tom potrate takze si myslím že som sa musela dobre vyčistiť a žeby mi po mesiaci to stúplo na 75 mi príde veľmi divne. Čo si o tom prosím myslite?
Ja som bola tiež po zdravotnej všetko v pohode no skôr psychika síce už som mala dcéru aj tak ma to zranilo....
@rubinka mýliš sa...mesiac po potrate nemusí byt biely ako sneh...moje hcg sa na nulu dostalo s ťažkou biedou dva mesiace po kyrete..mesiac po druhom som mala ešte pozitívny test a hcg cez 400.
Po prvom spontannom mi najprv kleslo a o 2 týždne po krvácaní keď malo byt na 0, bolo ešte vyššie ako pred a pomaly stúpalo a preto som musela na čistenie...skrátka na mne sa už aj doktori smiali, že ja raz nemôžem byť podľa tabuliek 😁
@simiii24 ked nemas bolesti spinenie a citis sa dobre mozes ist podla mna do posilovne ale trocha mozno trocha zjemni Tempo
@simiii24 kašli na fitko 2 týž vydržíš bez cvičenia uvidíš aké hcg ti vyjde ak stúpa co by po 2tyz malo dosť vyskočiť ak ide o tehu je to jasné ak sa bude kolisat okolo tých 75 alebo klesať ja to tiež jasne. Tak skoro tehu nie je vidno na žiadnom Sone dá sa orientovať iba podľa hcg. Ak si z BA daj si v niekoľko daňových intervaloch zmerať súkromné v labaku stojí okolo 5 ci 10eur presne neviem. Pozri stránku alpha medical tam to nájdeš. Držím palce ✊✊✊✊✊
@kulumulu123 ďakujem krásne za radu.😊 idem sa na to pozrieť a aspoň budem vedieť viac 😊
@hennyinnsbruck hej tiež si myslím že nič náročné by vadiť nemalo 😊
@simiii24 ja som mapa MA v 8tt, vývoj zastavený v 6tt..bihu žiaľ...bola som na kyret. Rýchlo som sa vyčistila, fakt možno 4 dni a bolo po všetkom a o 2 týždne som už mala riadne ovulku... Takže ak si mala potrat v skoro 6tt čož je vlastne 5tt tak to sa tvoje telo mohlo s tým rýchlo vysporiadať a kľudne si mohla mať aj ovulku a aj znova otehotnieť. Mnoho žien otehotnie a myslí si že len MS mešká kôli robote, stres atď...a pri tom sú tehotné a po týždni meškania dostanú silnú MS a vôbec neriešia tehotenstvo. Tak to bolo aj v minulosti a neriešilo sa to. V dnešnej dobe si to ženy skôr všimnú a riešia že im mešká a potom sa to rieši. Každopádne ak si mesiac od krvacanie a zhruba o 2 týždne bola ovulka, tak teraz by ti vlastne mala meškať MS a teda môžeš byť tehotná. Prajem ti to...ale to je taká úvaha no. 😉🍀 Počkala by som s tým cvičením... Nepísala si, v akom asi DC by si mohla byť od toho krvácania...
Ja som bola na kyret 25.02. - 10. TT - nebilo srdiečko. 02.04. má muž odviezol do nemocnice s ľadvinovým záchvatom - mám kameň. A tam mi prišli na to, že som opäť tehotná. A momentálne som 21. TT.
Takže áno, môže to byť aj nové tehotenstvo.
@lenusa20 no moja DC je každých 28 dni a trvá 4-5 dni… takze v podstate od toho potratu prešiel mesiac tým pádom sa dá povedať že už mi 2 dni mešká čo je kvázi nič takze nespolieham sa na to že by som mohla byt tehotná skôr si myslím že po tom potrate mám ešte zmiešané hormóny a telo sa dáva ešte dokopy
@erickatt ako sex po potrate( krvácaní) sme mali to je samozrejmosť takze šanca žeby sa podarilo tam je. Len doktorka sa má ani na to nepýtala len mi povedala to že je tam šanca že som sa dobre nevycistila… len to mi nejde do hlavy že som mala naposledy 21 hcg krvacala som veľmi silno… a ženy mi po mesiaci stúplo na 75 to mi nejde do hlavy no bola by som veľmi šťastná keby to bolo tehotenstvo 🙏🏻😇
@simiii24 Tak ptoom neviem,možno len nerátala ztým,že ste sa nechránili tento mesiac. Tak niektorím povedia pri prirodzenom nečakať,iným počkať 3mesiace a pri kyrete podľa tt či 3 alebo 6 mesiacov počkať. My sme sa nechránili a do teraz sa nám ani nepodarilo len teraz ale vidíš po týždni miesto silnejúcej čiarky zmyzla.Tak len čakám ekdy sa spustí čistenie samé.

@rubinka no sak toto mi nejde do hlavy. Lebo je divne že len tak zrazu po mesiaci mi začne len tak stúpať hcg. 😕