icon

Splnilo sa Vám čo vám vyveštili?

29. jún 2020

Len by ma zaujímala vaša osobná skúsenosť. Ak ste si dali veštiť, či už z kariet, alebo z dátumov narodenia vyšlo to tak ako vám povedali? Alebo iba časť?

Strana
z2
semila001
6. júl 2020

A ked aom mala 7 rokou alebo menej mamina bola na brigade v čechach a a robila tam jedna pani vravi ze mate dievca dcerku bude mat 2 deti chlapca a potom dievca a stalo sa a ze budem mat druhe dceru este a potom chlapca a je to tak

shebamex
21. júl 2020

Velmi na to neverim, ale raz ma s kolegom stopla ciganka pred tescom a spustila ze do pol roka budeme spolu zit, do roka sa vezmeme, do konca roka porodim chlapca 😀 bolo nam vtipno, zasmiali sme sa, a o pol roka som sa zjavila unho ako vianocny darcek od mojich rodicov ktorym sa nepacil byvaly vztah a pobalili ma, o dva mesiace ma poziadal o ruku a cakame syna, ktory sa ma narodit koncom tohto roka 😀

sonka87
Odpoveď bola odstránená
tony128
Odpoveď bola odstránená
majkabambulik
10. okt 2021

Upozornenie - Varovanie! Ak si zacnete s vesticou ci magmi, pocitajte s tym, ze takato pomoc neskonci iba zaplatenim cca 50 euro. To, co ste si kupili su nasledujuce mnohorocne az dozivotne problemy, depresie, nestastie, trapenie, ktore teraz nevidite a ani o nich netusite. Ak vestica ci mag nie je podvodnik, co je ich dost velke %, tak si kupujete sluzby rovno diabla. On cez vesticu vydedukuje co vas asi tak moze cakat v buducnosti, pretoze diabol a zli duchovia si poskytnu navzajom informacie o vas a su naozaj velmi inteligentni. To, co vas caka su psychicke utlaky od diabla, ten, kto to zazil, vie, ze je to strasne a nevydostanete sa z pazurov diabla len tak lahko! On chce vasu dusu a pomaly postupne dostane ju, aj keby ste si mali zobrat zivot! lebo uz ste si od neho v JEHO supermarkete jeho sluzbu kupili, diabol chce aby ste mu za tu predpoved buducnosti aj zaplatili! Rodicia, ktori stratili deti, lebo im spachali samovrazdu, pripadne ti pod vlakom by vam vedeli rozpravat, ako bojovali a prehrali. Aj oni boli nestastni, zufali, hladali pomoc, ci predpoved ako sa rozhodnut, ale nehladali tam , kde im skutocne pomozu, poradia. Hladali tam, kde draho zaplatia - vlastnou dusou a zivotom. Cesta spat po takomto nakupe nie je nemozna, ale trva aj niekolko rokov a stoji velmi vela utrpenia.Ten, kto ju presiel, by vam najlepsie vedel dat osobne svedectvo. Hladajte alternativu a velmi dobre si rozmyslite ked hladate pomoc u u diabla! On existuje! On len chce, aby ste sa vysmievali a hovorili si, ze diabol predsa neexistuje a nic sa MNE nemoze stat. Tazky omyl-on je inteligentnejsia bytost, duch ako vy! Smutne statistiky nech Vam otvoria oci. Chcete neskor ukrutne trpiet? Tak nakupujte v JEHO supermarkete - vestenie, karty, magia cierna aj biela- velka pomuka tovaru kde je jednotna cena - Vase utrpenie.

mimi16181618
24. júl 2023

@barus26 prosim kontakt mas na ti vesticu?

barus26
24. júl 2023

@mimi16181618 ahoj neviem či ešte funguje jej tel.c… 0915 727 573

tamarrr
15. feb 2024

@barus26 Zdravím, boli ste u spomínanej veštice ? Vopred ďakujem za odpoveď.

tamarrr
15. feb 2024

Zdravím, boli ste u spomínanej veštice ? Vopred ďakujem za odpoveď.

mikadooo
15. feb 2024

Nie, nevyšlo🙂. Akurát veštenie pohlaví mojich detí zlatou retiazkou a prsteňom vyšlo. Ale to mi nerobila žiadna veštica, ale kolegyňa, robili sme si to celý kancel len tak ako zábavku.

barus26
15. feb 2024

@tamarrr áno

tamarrr
17. feb 2024

@barus26 Ďakujem za odpoveď. Boli ste spokojná ? Odkiaľ je tá pani prosím Vás ?

barus26
17. feb 2024

@tamarrr z Holiča a áno bola som spokojná

cicuca
17. feb 2024

Robím tarotove výklady aj na dialku a vždy som dostala potvrdenie, že situaciu aj okolnosti som správne zachytila a pred týždňom mi kamaratka pisala, že si odfajkavala čo vsetko jej sedelo z výkladu, ktorý som jej robila pred dvoma mesiacmi. Aj na dialku viem nacitit energie. Takže tak. Asi ako trafíš. Niektore ženy to vedia, niektore sa hraju, že to vedia 🤷‍♀️ tiez som bola u ženy, ktorá bola vedla ako jedla, iná mi velmi pomohla hlavne pozmeniť vzorce, ktoré som mala zle nastavené od detstva

cicuca
17. feb 2024

@majkabambulik vsetko to závisí od toho, kto to robí a v akych je energiach. Neexistuje čierna magia, iba černy záměr, s ktorým sa magia vykonává. Ak niekto má v sebe zlo, tak bude prenášať a šírit zlo. Ak niekto chce pomoct a má v sebe dobro, bude šíriť dobro. Len nie je lahke rozoznať, či niekto koná, lebo si potrebuje hladkat ego a dokazovat svoju vynimočnosť, alebo či koná z toho, že má dar a chce pomocť

ewa99
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
14. dec 2024

@majkabambulik
@ewa99 vestice neexistuju, diabli neexistuju. Len nezkutocne blbi, naivni a psychicky labilni ludia, ktori tomu veria. A este za to zaplatia. V 21. storoci niekto veri na take chujoviny, tak sa necudujme ako to v tejto republike vyzera. Aj s celou soc-dem.

ewa99
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
14. dec 2024

@ewa99 👍 aspon nemam v hlave nasrane.

ewa99
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2