icon

Spoveď po miniinterupcii

tehulka1111
29. jan 2014

ahojte boli ste niekto po interupcii alebo mini interupcii na spovedi.. čo vam povedal na to knaz.. dal vam rozrešenie.. ako reagoval.. odsudil vas za to.. ☹

lubica7
31. jan 2014

Ja ti poviem takto,z cirkevneho hladiska sa jedna o vrazdu v ktoromkolvek tyzdni tehotenstva a Pan Jezis povedal '' KOMU HRIECHY ODPUSTIE,BUDU MU ODPUSTENE,KOMU ZADRZITE BUDU ZADRZANE.'' Takze,zavisi od knaza.Aj vrahovia dostavaju rozhtesenia ked knaz vidi uprimnu lutost.A ty uprimne lutujes?Ak ano daj babo radsej na adopciu,pomoze to tebe a aj niekomu co by dal zivot za dieta.Som presvedcena,ze na zakroku si bud nebola este alebo len mutis vody naschval.No poviem ti jednu vec. Poznam par bab KTORYM ANI SPOVED NEPOMOHLA A LUTUJU TENTO KROK UZ ROKY.

billam
31. jan 2014

@melanka21 ospravedlňujem sa ti, mozno to bolo príliš ostré, ale uz niekoľko strán sa tu snažím vysvetlit tieto počty...prepac

melanka21
31. jan 2014

@billam je to v poriadku 🙂 len vies ina zena to moze zobrat nejako osobne a moze byt neprijemnejsia :D

liza2222
31. jan 2014

@billam čo vyskakuješ?každej osobná vec ,nie každa sa podujme živit kopu deti ja som na interupcii nebola a keeby som čakala 3 nechcem ho

liza2222
Odpoveď bola odstránená
lubica7
31. jan 2014

@liza2222 ale nemusela by si utocit na tie co sa podujmu zivit vac ako 2 deti

terezka1947
31. jan 2014

@liza2222 ...vies,dieta nie je zasluha,je dar....a dnesnej dobe,pri problemoch,kt.zeny maju to obzvlast plati...takze napisat,ze "nechcem ho"mi pride trosku prinajmensom "zvlastne" 😒
ak niekto chce 12 deti,klobuk dole...kazdy z nas si musi zvazit,kolko ich zvladne a nie vzdy ide iba o peniaze....
ja si kazdu zenu,kt.dobre vychova aj viac deti hlboko vazim....

tinuska0306
31. jan 2014

@dejnas tu nejde o nasieranie pri téme, ale o to, že v predchádzajucich príspevkoch zisťovala, že ak vypije tonik či sa jej podarí potratiť kvôli chinínu čo v ňom je. a to je dosť úbohé

tinuska0306
31. jan 2014

@tehulka1111 pán farár, nevedela som či svoje dieťa chcem alebo nechcem, chcela som zabiť svoje dieťa chinínom, ale nepodarilo sa mi, tak som šla na miniinterupciu, nie na tu normalnejšiu, dáte mi rozhrešenie?? 30x otčenáš, 15x zdravas mária a 1x pri styku kondom. amen.

tinuska0306
31. jan 2014

@saffi ani v časti vhodne a rýchlo potratiť

dejnas
1. feb 2014

@tinuska0306 ja som jej predchádzajúce témy nečítala, pravdupovediac už ani nemám záujem... v prvom bode som reagovala na konkrétny príspevok z 1. strany (siedmy v poradí) ktorý bol evidentne o "nasieraní" kvôli téme

martina2006
1. feb 2014

Tak toto je nater,ake stupidne veci tu preberate.

liza2222
1. feb 2014

@lubica7 chcela som tym že každa ma praavo rozhdnuť sa či dieťa porodi rodí ona nie farar na jej tele to necha dozivotné nasledky a ona živí dieťa farar jej neda ani cent

liza2222
1. feb 2014

viem si ťa živo predstavviť 😀

liza2222
1. feb 2014

viem su ženy ktorym je fuk vyzerajú porodia8 detí a divia sa že muž ma milenku,ked su rozbite na blato

billam
1. feb 2014

@liza2222 nie som rozbita na blato 🙂 sportujem....a vies, nie je to v postave, či ta manžel opustí a ide k milenke...mozno u teba je to tak 🙂

martina2006
1. feb 2014

Fararik vam vymyva mozgy na omsach a potom to tu aj tak vyzera...

gubcikova
1. feb 2014

@billam tak som sa dnes opýtala bývalej vrchnej sestry na pôrodnici a momentálne hlavnou sestričkou u gynekológa na to či je možné vidieť oplodnené vajíčko vo vajcovode.to si mala počuť ten rehot.potom som jej povedala o 10hodínách,to bol ešte väčší.no a takto v 4tt je vidno malý žltkový vak,v 5tt ako tak už áno.akcia srdiečka je zvyčajne až v 6tt preto sa neoplatí chodiť skôr ani k dr.

liza2222
2. feb 2014

nie nemaš pravdu,žiadna žena nechce ovisnuté prsia manžl ma neopusil ale keby som vedela ze mi prsia ovisnu nikdyy deti nechcem,radsej potrat ako ovisnuté prsia

anatalia77
2. feb 2014

@liza2222 tak teraz si zabila....

liza2222
2. feb 2014

@anatalia77 vadí mi to cely život od prveho syna tehotenstvo často zničí žene všetko

slavka034
2. feb 2014

@liza2222 ty tiež asi patríš medzi "inteligentnejšie " osoby ako pozerám.. 😀 😀 😀 😀

anatalia77
2. feb 2014

@liza2222 prsia sa daju plasticky upravit

liza2222
2. feb 2014

hlavne že ty si mudra

liza2222
2. feb 2014

@anatalia77 jasne nie všetky sme bohhate a jazvy budu aka vyhra

malinkaaninka
2. feb 2014

@liza2222 nie každá žena túži po dieťati.bez problémov som schopná to pochopiť.ale to,čo si napísala,nehnevaj sa,to je kýbel sračiek.

liza2222
2. feb 2014

@anatalia77 mat zjazvene je ako ovisaky keby som to veedela idem na potrat

slavka034
2. feb 2014

@liza2222 asi tak ti napíšem...🙂 Popros manžela o peniaze na plastickú operáciu pŕs,keď nie si spokojná so sebou, alebo ak máš veľké deti,tak nech ti dajú peniaze oni ,keď ti tak zničili všetko 😀 😀 jednému nerozumiem,ako sa ti žije s takými názormi a prístupom) Ja mám 2 deti a si predstav nezničili mi NIČ !!!!!!!!
Asi si porodila kazisvetov najväčších resp.si sama dovolila,aby ťa zničili 😀 😀 A tebe tehotenstvá zanechali následky na zdravom rozume 🙂 🙂

liza2222
2. feb 2014

@slavka034 viem že nie každa je potrestana za decko blahoželam ti